Fal Sepeti Blog

Kahve Falında Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

kahve falında kedi görmek, falda kedi, kahve falında

Kahve falında kedi görmek falcılar tarafından genellikle kötü yorumlanır. Kedi falda nankör, iş çevirme ve ihanet olarak tabir edilir. Usta falcılar falda kedi gördüklerinde, fal sahiplerinin ihanete uğraması şeklinde yorumlanır. Bu sebeple falında kedi çıkan kişinin çevresindekilere dikkat etmesi gereklidir. Eğer sizler de kahve falınızda kedi gördüyseniz, buradaki bilgilerden yorumlayabilirsiniz. Dilerseniz profesyonel kahve falcılarımızdan birini tercih ederek falınızın daha doğru bir şekilde yorumlanmasını sağlayabilirsiniz!

Maddi Kayıpları Simgeliyor Olabilir! 

Kahve falında kedi görülmesi bazı falcılara göre maddi kayıpları simgeler. Fal sahibinin işlerinin beklenmedik bir şekilde kötü gideceği, maddi kayıplar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Ancak kedi figürü faldaki diğer sembollerle birlikte yorumlanır. Kedi şekli fincanın ağız kısmına yakınsa; yakın zaman içerisinde sıkıntılı günlerin geleceği anlamına gelir. Fincanın dip tarafında çıkan kedi figürü ise uzun vadede sıkıntı yaşanacağının habercisidir.

Etrafınızda Nankör Biri Olabilir

Kahve falında kedi çoğu zaman nankör birinin olduğunu işaret eder. Fal sahibinin yakın çevresinde ondan aslında hoşlanmayan ve yaptığı fedakarlıklara karşı nankör davranan biri olduğunu anlatır. Bu sebeple aslında fal sahibine yakınları konusunda dikkatli olması gerektiği uyarısını verir.

Kahve Falında Yavru Kedi Görmek 

Falda kedi nankörlük ve maddi kayıpları simgelerken yavru kedi iş aksiliklerini belirtir. Falında yavru kedi çıkan kişinin çalıştığı ortamda başarılarını kıskanan biri olduğu yorumlanır. Yavru kedi genellikle iyi bir şekilde yorumlanmaz. Çünkü iş konusundaki bu kıskançlığın bir problem yaratacağı varsayılır.

Kahve Falında Kedi Kafası Görmek 

Falda kedi kafası görmek fal sahibinin yaşamında nankör bir kişi olduğunu anlatır. Bir problem ya da bir olay yaşayan fal sahibinin yakınındaki bir kişinin ona yardımcı olmak istemediğinin işaretidir. Bu sebeple fal sahibi çevresindeki kişilere karşı dikkatli olmalıdır.

Kedinin Ayak İzlerini Görmek 

Falda kedinin ayak izini görmek rahatına düşkün bir kişiyi simgeler. Fal sahibinin zeki ve rahatına düşkün biri olduğunu anlatır. Ayrıca temizliğe, rahata ve niteliğe önem veren bir kişi olduğunu da işaret eder.

Falda Kedi ve Kalp Figürlerini Görmek 

Kahve falında kalp görmek genellikle aşk ve ilişki durumlarını simgeler. Falda kedi ve kalp figürlerinin bir arada çıkması ise ilişki içerisinde olunan kişinin nankör davrandığını anlatır. Fal sahibi ilişkisinde nankör biriyle birliktedir.