Fal Sepeti Blog

Mavi Ay’ın Burçlara Etkisi

31 Mart akşamı gerçekleşen Terazi burcunda Dolunay aynı zamanda bir Mavi Ay’dı. Peki etkisi iki katı yoğun olan Mavi Ay burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Mavi Dolunay döneminde olumsuz düşüncelerini zihninizden çıkartmalısınız. Çok daha yaratıcı ve iyimser olmaya çalışırsanız sorunları daha kolay çözülecek. Değişim için de hazırsınız. Kontrolü bırakmayın.

 

Boğa: Mavi Dolunay döneminde hayatınızı sorgulamaya başlamanız olası. Ancak vereceğiniz aşırı duygusal tepkiler ile etrafınızdaki kırmamaya çalışın. Ayrıca detayları incelerken büyük resmi kaçırmadığınızdan emin olun.

 

İkizler: Mavi Dolunay döneminde alacağınız hayati kararlar konusunda iki kere düşünmelisiniz. Aceleci olmak yerine biraz daha sakin olmalı, atacağınız adımlardan emin olmalısınız. Tedbiri elden bırakmayın ve kendinize güvenin.

 

Yengeç: Mavi Dolunay dönemi sizin için oldukça yoğun olacak. Sosyal ilişkileriniz konusunda dikkatli olmalı, kuyunuzu kazmak isteyenler olabileceğini unutmamalısınız. Sorunlar karşısında ise pratik çözümler bulmaya çalışın.

 

Aslan: Mavi Dolunay döneminde duygusal konularda dikkatli olun. Gerilimli ortamlarda uzak durun. Sizi olumsuz yöne sürükleyen kişiler varsa bu insanları hiç düşünmeden hayatınızdan çıkartın ve mutlu, neşeli olmaya bakın.

 

Başak: Mavi Dolunay döneminde ekonomik konularda risk almak daha cesur davranmak isteyebilirsiniz. Dikkatli adımlar atarsanız maddi konularda büyük başarılar elde edebilirsiniz. Risk alma konusunda aşırıya kaçmayın yeter.

 

Terazi: Mavi Dolunay dönemi burcunuzda gerçekleşiyor bu yüzden yoğun Dolunay enerjisinden etkileneceksiniz. Kabuğunuza çekilip yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek size çok iyi gelecektir. Sevdiğiniz dostlarınızla dertleşebilirsiniz.

 

Akrep: Mavi Dolunay döneminde rahatlamak, hobilerinizle meşgul olmak ve sorunlardan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı doğru şekilde belirleyin ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket edin. Bu size iyi gelecek.

 

Yay: Mavi Dolunay döneminde kendinizle yüzleşmeniz gerekebilir. Yüzleşmeler sizi korkutuyor olsa bile artık içinizde hissedeceğiniz cesaret ile korkularınızı aşacaksınız. Zincirlerinizi kırmak ve dönüşmek sizin elinizde, bunu unutmamalısınız.

 

Oğlak: Mavi Dolunay döneminde ailevi sorunlarla ilgilenmeniz olası. Güvenmediğiniz kişilere sırlarınızı açmamalı ve onlardan yardım istememelisiniz. Artık gerçekten size değer veren kişilerle birlikte olmaya çalışın. Kendi değerinizi bilin.

 

Kova: Mavi Dolunay döneminde sağlığınızla, beslenme düzeninizle ve spor konuları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi ihmal etmemeli ve konu ne olursa olsun kendinizi harap edecek şekilde davranmamalısınız.

 

Balık: Mavi Dolunay döneminde biraz daha duygusal olacaksınız. Dış dünyaya açılmak yerine yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu hassas sürecinizde kendinize iyi gelecek şekilde davranın ancak kimsenin sizi incitmesine izin vermeyin.