Fal Sepeti Blog

Merkür – Kuzey Düğüm Üçgeni

Bu hafta Oğlak burcundaki Merkür ile Başak burcundaki Kuzey Düğüm arasında 3 derecelik bir üçgen oluşuyor.

Merkür – Kuzey Düğüm üçgeni ile bu haftanın zorlu konusu odaklanmak ve dikkat olacak. Bu dönemde Merkür’ün etkisi ile bir konuya odaklanmakta ve dikkatimizi toplamakta zorluk yaşayacağımızı söyleyebiliriz. Bu dönemde ayrıca kurallar ve sorumluluklar hepimizi bunaltacak ve hayatlarımızı yeniden gözden geçirmemeye başlayacağız.

Merkür’ün – Kuzey Düğüm ile yaptığı üçgeni etkileyen burçlar Oğlak ile Başak olduğundan bu haftanın bir diğer önemli konusu ise planlar olacak. Bu dönemde planlarımızın doğru şekilde şekillenip şekillenmediğine kafa yorarken bir yandan da aklımızda oluşan şüpheler ve soru işaretleri ile boğuşacağız. Bu hafta her ne kadar zihinlerimizi biraz yoracak olsa da kusursuz bir plan ya da strateji geliştirmek için oldukça uygun bir zaman dilimindeyiz diyebiliriz.

Merkür – Kuzey Düğüm üçgeni nedeniyle dikkatinizi toplamakta zorluk yaşıyor ve odaklanmayı başaramıyorsanız o zaman dezavantajı avantaja çevirin: odaklanmaya çalıştığınız konuyu bir süreliğine kenara bırakın ve büyük resmi düşünün. Büyük resimde yani hayatınızda yolunda giden ve yolunda gitmeyen şeyleri düşünün, sonra da kendinize bir yol haritası oluşturun. Bu yol haritasında gerekli sorumlulukları aldığınızdan emin olursanız günlük hayatınızda omuzlarınıza fazladan yük binmediğinden de emin olabilirsiniz. Böylece o hep istediğiniz huzurlu hayata kavuşmuş olursunuz.
Her ne kadar bu hafta hem zihin yorgunlukları hem de odaklanma sorunu ile boğuşacağımız aklımızın karışacağı zorlu bir dönem olarak gözükse de bunu avantaja çevirmek bizim elimizde. Eğer kendinize doğru soruları sorarsanız emin olun ki Kuzey Düğüm ile Merkür Oğlak ve Başak burçlarının da yardımıyla size tam da almak istediğiniz cevaplarını verecek. Böylece bu aldığınız cevaplar ile hayatınıza farkındalık ve bilgelik gelecek.

Hayatınızı istediğiniz şekilde şekillendirebileceğiniz bu haftayı iyi değerlendirmeniz çok önemli. Çünkü bu haftanın sonuçlarını bir sonraki hafta başında almaya başlayacak ve hem zihinsel hem de fiziksel yorgunluklarınızı oldukça kısa bir sürede unutup hayatın tadına varacaksınız. Emeklerimiz asla boşa çıkmaz ve eninde sonunda yorgunluklarımızın olumlu sonuçlarını alırız, unutmayın.