Fal Sepeti Blog

Güneş Ay Üçgeni

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Ay ile Yengeç burcundaki Güneş arasında 11 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Güneş ile Ay üçgeni burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle kişisel konular öne çıkıyor. Kendinizle ilgili konuları ve sorunları düşünmek sizi daha fazla ilgilendirirken sevdiklerinizi de ihmal etmemeye özen göstermeniz gerekecek.

 

Boğa: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle etrafınızdakileri anlamak değil kendinizi anlatmak isteyeceksiniz. İletişim gücünüz ön plana çıkacak. Bu süreçte iş görüşmeleri ya da eğitim alanı gibi konularda ilerleyeceksiniz.

 

İkizler: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle hayatınızdaki yoğunluk artacak. Bu yoğunluğun etkisiyle yorgun hissetmeniz olası. Diz ve eklem sorunlarına dikkat etmeli, spor ve beslenme konularına özen göstermelisiniz.

 

Yengeç: Güneş – Ay üçgeni burcunuzda gerçekleşiyor. Bu nedenle bu üçgen açıdan çok yoğun şekilde etkileneceksiniz. Kendinizi daha hassas ve alıngan hissetmeniz olası. Etrafınızdaki kişilerle tartışmalara girmeyin.

 

Aslan: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle sert kabuğunuzun altındaki yumuşak yönünüz tamamen ortaya çıkacak. Alınganlıklara daha meyilli olacağınız bu günlerde aynı zamanda çok daha sevgi dolu, şefkatli olacaksınız.

 

Başak: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle mükemmeliyetçiliğiniz daha da ön plana çıkacak. Hem maddi hem de manevi tüm istediklerinizi elde etmek isteyecek. Sınırlarınızı aşıp zincirlerinizi de kıracaksınız.

 

Terazi: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle biraz daha duygusal olacaksınız. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilir, kendinizi mutlu edecek etkinliklerle zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca dinlenmek de isteyeceksiniz.

 

Akrep: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle her türlü sert yönünüz törpülenecek. Artık biraz daha yumuşak başlı olacaksınız. Agresif davranışlarınızın ortadan kalkması sevdiklerinizi de hiç olmadığı kadar sevindirecek.

 

Yay: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle kafanız karışabilir. Hayatınızda bir türlü karara bağlayamadığınız konularda işler biraz daha içinden çıkılmaz bir hal alacak. Oturup düşünmeli ve net kararlar almalısınız.

 

Oğlak: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle önemli tecrübeler yaşayacaksınız. Bu tecrübeler hem sizi olgunlaştıracak hem de hayatla ilgili düşüncelerinizin değişmesini sağlayacak. Kötü tecrübeler için fazla üzülmeyin.

 

Kova: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle kişisellik algınız değişiyor. Yaratıcılığınız ön plana çıkarken başarılı olduğunuz konularda kendinizle çok daha fazla gurur duymaya da başlıyorsunuz. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

 

Balık: Güneş – Ay üçgeni burcunuzda gerçekleşiyor, bu yoğun enerjinin etkisiyle olumsuz her türlü düşünce ve duyguyu içinizden atacaksınız. Bir tür arınma yaşayacak ve kendinizi gelecek planlarına kaptıracaksınız.