Güneş Ay Üçgeni

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Ay ile Yengeç burcundaki Güneş arasında 11 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Güneş ile Ay üçgeni burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle kişisel konular öne çıkıyor. Kendinizle ilgili konuları ve sorunları düşünmek sizi daha fazla ilgilendirirken sevdiklerinizi de ihmal etmemeye özen göstermeniz gerekecek.

 

Boğa: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle etrafınızdakileri anlamak değil kendinizi anlatmak isteyeceksiniz. İletişim gücünüz ön plana çıkacak. Bu süreçte iş görüşmeleri ya da eğitim alanı gibi konularda ilerleyeceksiniz.

 

İkizler: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle hayatınızdaki yoğunluk artacak. Bu yoğunluğun etkisiyle yorgun hissetmeniz olası. Diz ve eklem sorunlarına dikkat etmeli, spor ve beslenme konularına özen göstermelisiniz.

 

Yengeç: Güneş – Ay üçgeni burcunuzda gerçekleşiyor. Bu nedenle bu üçgen açıdan çok yoğun şekilde etkileneceksiniz. Kendinizi daha hassas ve alıngan hissetmeniz olası. Etrafınızdaki kişilerle tartışmalara girmeyin.

 

Aslan: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle sert kabuğunuzun altındaki yumuşak yönünüz tamamen ortaya çıkacak. Alınganlıklara daha meyilli olacağınız bu günlerde aynı zamanda çok daha sevgi dolu, şefkatli olacaksınız.

 

Başak: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle mükemmeliyetçiliğiniz daha da ön plana çıkacak. Hem maddi hem de manevi tüm istediklerinizi elde etmek isteyecek. Sınırlarınızı aşıp zincirlerinizi de kıracaksınız.

 

Terazi: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle biraz daha duygusal olacaksınız. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilir, kendinizi mutlu edecek etkinliklerle zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca dinlenmek de isteyeceksiniz.

 

Akrep: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle her türlü sert yönünüz törpülenecek. Artık biraz daha yumuşak başlı olacaksınız. Agresif davranışlarınızın ortadan kalkması sevdiklerinizi de hiç olmadığı kadar sevindirecek.

 

Yay: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle kafanız karışabilir. Hayatınızda bir türlü karara bağlayamadığınız konularda işler biraz daha içinden çıkılmaz bir hal alacak. Oturup düşünmeli ve net kararlar almalısınız.

 

Oğlak: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle önemli tecrübeler yaşayacaksınız. Bu tecrübeler hem sizi olgunlaştıracak hem de hayatla ilgili düşüncelerinizin değişmesini sağlayacak. Kötü tecrübeler için fazla üzülmeyin.

 

Kova: Güneş – Ay üçgeninin etkisiyle kişisellik algınız değişiyor. Yaratıcılığınız ön plana çıkarken başarılı olduğunuz konularda kendinizle çok daha fazla gurur duymaya da başlıyorsunuz. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

 

Balık: Güneş – Ay üçgeni burcunuzda gerçekleşiyor, bu yoğun enerjinin etkisiyle olumsuz her türlü düşünce ve duyguyu içinizden atacaksınız. Bir tür arınma yaşayacak ve kendinizi gelecek planlarına kaptıracaksınız.