Fal Sepeti Blog

Terazi Dönemi ve Sonbahar Ekinoksunda Burçlar Neler Yaşayacak?

Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile Terazi Dönemi başlamış ve Sonbahar ekinoksu yaşanmıştı. Peki burçlar tek tek bu süreçte neler yaşayacak?

Koç: Bu dönemde kariyerinizdeki olumlu değişikliklerden sonra, artık kendinize de özen göstermeye sıra geldiğini düşünüyorsunuz. Sağlıklı yaşam konusunda ilk adımları, yeni bir spor merkezine kaydolarak atabilirsiniz.

Boğa: Bu dönemde çalıştığınız sektörde bir kariyer geleceğiniz olup olmadığı konusunda tereddütler yaşıyor olabilirsiniz. Gelecek haftalarda, bu konuyla ilgili yeni arayışlara girebilir ya da tanıdıklarınıza danışabilirsiniz.

İkizler: Bu dönemde yeni kararlar vermenizin ve sağlam adımlar atmanızın, tüm geleceğinizi etkileyeceği bir sürece giriyorsunuz. Bu nedenle, kararlarınızı sakince düşünerek ve tüm yönleriyle ele alarak, riskleri bertaraf etmeniz gerekiyor.

Yengeç: Bu dönemde işinizi ve aşkınızı yoluna soktuğunuz harika bir sürece girmek üzeresiniz. Artık yorgunluğunuzu atmak için, erkenden bir tatile çıkabilirsiniz. Uzak destinasyonları ve uzun bir seyahati tercih edeceksiniz.

Aslan: Bu dönemde iş yerinizde başarılarınızla fark edilecek ve bunun karşılığını maddi olarak alabileceksiniz. Yöneticinizle iletişiminizi mümkün olduğunca stabil bir seviyede tutmaya devam etmeli ve kendinizi kanıtlamalısınız.

Başak: Bu dönemde oldukça popüler olacağınız günler sizi bekliyor. Kendinizde yaptığınız fiziksel ve ruhsal değişiklikler, etkisini gösterecek ve tüm gözler üzerinizde olacak. Tüm bu değişim yanında sürpriz bir aşkı getirebilir. 

Terazi: Bu dönemde monotonluktan fazlasıyla sıkılmış hissediyorsunuz. Yılda bir kere yaptığınız bahar temizliği gibi, hayatınızda radikal bir değişim istiyorsunuz. Dış görüntünüzle ilgili şaşırtıcı ve dikkat çekecek yenilikler yapabilirsiniz.

Akrep: Bu dönemde kendinizi yeniden keşfetme sürecinizde enerjinizi yeniledikçe, yerinizde duramadığınız zamanlar olabilir. Bu olumlu enerjinizle her şeyin daha somut gözükmesi sayesinde, işlerinizi yoluna sokabilirsiniz.

Yay: Bu dönemde aile ilişkilerinizle ilgili hassas günler yaşayacaksınız. Evinizin tüm bireylerini aynı anda mutlu etmeniz mümkün olamayacağından, karar vermeniz gerekebilir. Hislerinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Oğlak: Bu dönemde karmaşık günleri atlamanıza çok az bir süre kalmış olabilir. Yakın bir zamanda, beklediğiniz haberi alarak rahatlayacaksınız. Bu haberin ardından kendinizi ödüllendirmek için, bir tatil planlayabilirsiniz.

Kova: Bu dönemde hayatınıza sağlık ve iyi yaşam felsefesinin tamamen hakim olacağı, bedeninize odaklanacağınız günler sizi bekliyor. Kararlı ve disiplinli bir şekilde, amacınıza odaklanarak sağlıklı yaşamı benimseyebilirsiniz.

Balık: Bu dönem sizin için dönüm noktası olabilir. Kişisel yaşamınızla veya ilişkilerinizle ilgili büyük bir karar vermek üzeresiniz; kendinize güvenip kararınız konusunda tereddüt etmemeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz.