Terazi Dönemi ve Sonbahar Ekinoksunda Burçlar Neler Yaşayacak?

Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile Terazi Dönemi başlamış ve Sonbahar ekinoksu yaşanmıştı. Peki burçlar tek tek bu süreçte neler yaşayacak?

Koç: Bu dönemde kariyerinizdeki olumlu değişikliklerden sonra, artık kendinize de özen göstermeye sıra geldiğini düşünüyorsunuz. Sağlıklı yaşam konusunda ilk adımları, yeni bir spor merkezine kaydolarak atabilirsiniz.

Boğa: Bu dönemde çalıştığınız sektörde bir kariyer geleceğiniz olup olmadığı konusunda tereddütler yaşıyor olabilirsiniz. Gelecek haftalarda, bu konuyla ilgili yeni arayışlara girebilir ya da tanıdıklarınıza danışabilirsiniz.

İkizler: Bu dönemde yeni kararlar vermenizin ve sağlam adımlar atmanızın, tüm geleceğinizi etkileyeceği bir sürece giriyorsunuz. Bu nedenle, kararlarınızı sakince düşünerek ve tüm yönleriyle ele alarak, riskleri bertaraf etmeniz gerekiyor.

Yengeç: Bu dönemde işinizi ve aşkınızı yoluna soktuğunuz harika bir sürece girmek üzeresiniz. Artık yorgunluğunuzu atmak için, erkenden bir tatile çıkabilirsiniz. Uzak destinasyonları ve uzun bir seyahati tercih edeceksiniz.

Aslan: Bu dönemde iş yerinizde başarılarınızla fark edilecek ve bunun karşılığını maddi olarak alabileceksiniz. Yöneticinizle iletişiminizi mümkün olduğunca stabil bir seviyede tutmaya devam etmeli ve kendinizi kanıtlamalısınız.

Başak: Bu dönemde oldukça popüler olacağınız günler sizi bekliyor. Kendinizde yaptığınız fiziksel ve ruhsal değişiklikler, etkisini gösterecek ve tüm gözler üzerinizde olacak. Tüm bu değişim yanında sürpriz bir aşkı getirebilir. 

Terazi: Bu dönemde monotonluktan fazlasıyla sıkılmış hissediyorsunuz. Yılda bir kere yaptığınız bahar temizliği gibi, hayatınızda radikal bir değişim istiyorsunuz. Dış görüntünüzle ilgili şaşırtıcı ve dikkat çekecek yenilikler yapabilirsiniz.

Akrep: Bu dönemde kendinizi yeniden keşfetme sürecinizde enerjinizi yeniledikçe, yerinizde duramadığınız zamanlar olabilir. Bu olumlu enerjinizle her şeyin daha somut gözükmesi sayesinde, işlerinizi yoluna sokabilirsiniz.

Yay: Bu dönemde aile ilişkilerinizle ilgili hassas günler yaşayacaksınız. Evinizin tüm bireylerini aynı anda mutlu etmeniz mümkün olamayacağından, karar vermeniz gerekebilir. Hislerinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Oğlak: Bu dönemde karmaşık günleri atlamanıza çok az bir süre kalmış olabilir. Yakın bir zamanda, beklediğiniz haberi alarak rahatlayacaksınız. Bu haberin ardından kendinizi ödüllendirmek için, bir tatil planlayabilirsiniz.

Kova: Bu dönemde hayatınıza sağlık ve iyi yaşam felsefesinin tamamen hakim olacağı, bedeninize odaklanacağınız günler sizi bekliyor. Kararlı ve disiplinli bir şekilde, amacınıza odaklanarak sağlıklı yaşamı benimseyebilirsiniz.

Balık: Bu dönem sizin için dönüm noktası olabilir. Kişisel yaşamınızla veya ilişkilerinizle ilgili büyük bir karar vermek üzeresiniz; kendinize güvenip kararınız konusunda tereddüt etmemeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz.