01.11.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (Güneş günü)

Bugün Güneş günü! O bize kim olduğumuzu soruyor ve ne kadar bu benlik ışığında olduğumuzu… Bunu anlamak önemlidir. Ne kadar bütünüz? Ne kadar bu bütünlüğün ışığındayız? Bunun anlamı ne? Bu bizi nereye çağırıyor? Biz ne kadar oradayız? Bunu anlamı ne? Tüm bunlar önemli! Sorular, cevaplara gebe olarak bizimleydi.

Gün titreşimi bize içimizdeki vahşi ile önce barışmamızı istiyor. Sevgi yolu açacak olan tek ışıktı! Önce sevginin ne anlama geldiği kavranabilmeliydi. Sen sana düşeni yap! Bunun ne olduğunun ve gerçekten orada olup olmadığının ne kadar farkındasın? Herkese neler yapması gerektiğini anlatabiliriz; çünkü görüyoruz! Peki, geriye dönüp kendimize ne kadar bakıyoruz? Gerçekten görüyor muyuz yoksa sadece öyle mi sanıyoruz? Görmek bazen olduğunu zannettiğimizden çok daha fazlası olabilir ve bunu anlamak önemlidir. Önce barış! Sevgi ancak ondan sonra gelir ve insan ancak bu iki güçlü ışığın farkına vardığında ‘’umut’’ şansı olacaktır. Olan her şey inançtadır ve daha oraya varılmamıştır. Bunun için sadece yola çıkılmalıdır. İşte bu önemli! Ona yaklaş ve onu duy ki o da seni duysun ve birleş ki su aksın! İhtiyacımız olan buydu! Eninde sonunda ne anlama geldiğini anlayacağımız!

Bugünün rehber kartı ‘’aziz’’ olarak karşımıza çıkıyor. Bu koruyucu bir ışık anlamına gelmekteydi. İnsan her şekilde güvendeydi ve bunu anlamak önemliydi; bununla birlikte insan, eylemlerinde doğan bir ışık olarak yaşamla buluşabilirdi. Bilinç ve bu bilincin ötesindeki sonsuz ışıklarla kurulan temas ve bunun yaşamdaki yansımaları önemliydi. Dalga dalga büyümeliydi insan ve bunu başarmak, ancak birleşebilmek ile mümkün olabilirdi. Bu önce içeride gerçekleşebilmeliydi. Dışarısı bunun çevreye yaydığı ile ilgili!

Ay yengeçte ve şefkat duygusu daha bir gündemde! Anne bir ışık var evrende! Onunla çok doğru bir bağlantı kurmak gerekiyor. Annenin gölgesi yıkıcıdır. Onunla iletişim kurarken özdeki buluşma sağlanmalı ve onunla yüreğimiz konuşmalıdır. O ancak onun sesini duyar. Yüreğin olduğu bir sayfada kelimeler kifayetsizdir. Bunun ne anlama geldiğini anlamak önemli! Yürek bugün, yarın bilmezdi! O, an ışığında kükrerdi ve bu, tüm zamanları içine alabilirdi. İş, o kükreyişte, uyumu ve bütünleşmeyi yakalayabilmek! Her şey, bizim aslolanı bulmamız için görevdeydi. İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Her şey dünden daha iyi!

Bundan eminim.

Hüseyin Akdağ