Tarot Kart Anlamları

tarot-kart-anlamlari
tarot-kart-anlamlari

Tarot kart anlamları oldukça merak edilen, bu konuda araştırmayı seven insanların mutlaka bilmesi gereken konulardan biri. Fal kültürü yaşantımızın her alanında bizlerle olsa da elbette ki burada da en çok tercih edilen fallar mevcut. Tarot falı da bunlardan biri. 

 

Tarot Kart Anlamları

Geçmiş ve gelecekle ilgili verdiği birçok bilgi sayesinde de en merak edilen fallar arasında yer alıyor. Kartlar aracılığı ile bakılan tarot falında en çok da tarot kart anlamları merak ediliyor. Bilindiği üzere tarot falında toplamda 78 adet kart yer alıyor. Bunlar 22 büyük arkana ve 56 küçük arkana olarak ikiye ayrılıyor.

Burada önemli olan alanında uzman kişilerin yorumlama yapması. Fakat öğretici olması açısından da sizlerle bugün tarot kart anlamları paylaşacağız. Bu kartların hem düz hem de ters anlamlarını görmek ve öğrenmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Joker Kartı Anlamı

Bu kart niyet edilen konuya dair gözden kaçırılan ya da dikkatsiz davranılan noktaları ifade eder. Bununla birlikte önemli tercihler yapılmasına vesile olur. Hayata dair getirdiği büyük değişikliklerin yanı sıra anahtar kelime olarak fırsat geçerlidir. Kısacası bu kart, yeni başlangıçları ve fırsatları ifade eder. Ek olarak bu kartı seçen kişi aşk konusunda da hayatının fırsatını elde edebilir.

 

Joker (Ters) Anlamı

Deli kartı ters olduğunda düzünün aksi olarak şanssızlık anlamına gelir. Endişelere, aptallığa ve bencilliğe olanak sağlar. Bu kart kimde seçiliyse, diğer insanlar tarafından kolay manipüle edilebilir bir hale gelebilir. Bu kişi yaptığı hatalardan pişmanlık duyarak utanacak durumlar girebilir.

 

 

Büyücü Kartı Anlamı

Tarot okumasında düz olduğunda, özgünlüğü, yaratıcılığı, beceriyi, kendine güveni ve el becerisini sembolize eder. Kart size bir fikir, bir soruna çözüm, iddialı bir kariyer, bir aşk hayatı veya bir iş verileceğinin anlamını sunar. İhtiyacınız olanı bulmanıza ve ihtiyacınız olan dünyanın size açılmasına izin vermek içinizdeki güce güvenmelisiniz.

 

 

Büyücü Kartı (Ters) Anlamı

İradenin zayıflığını, güvensizliği, gecikmeyi ve hayal gücü eksikliğini temsil eder. Ayrıca, büyük fırsatları aramak ve sizi geçmelerine izin vermemeye dikkat etmeniz hakkında uyarı sunar. Hayatınızdaki güvenilmez olabilecek insanlardan sakınmak ve onlardan kaçınmak gerektiği hakkında uyarıda bulunur.

 

 

Ölüm Kartı Anlamı

Yeni ve daha mutlu günleri ifade eden bu kart, kişinin kendisini üzen konu ve kişilerden arınarak hayatına devam edeceği anlamına gelir. Güzel ve yeni başlangıçları temsil eder. Değişiklik getiren bir açılım için çok iyi bir seçimdir. Farklı bir yaşam tarzı anlamına da gelir. Bu kartı seçen kişiyi artık geride kalan eski olaylar üzmez. Duygusallığından kurtularak üzüntülerini arkada bırakır. Sevgi dolu günler onu beklemektedir.

 

Ölüm (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart tam olarak olumsuzlukları temsil eder. Hareketsizlik anlamına da gelir. Bu kartı seçen kişi sürekli çıkmazdadır. Kendisini geçmiş ve gelecek arasında sıkışmış hisseder. Sürekli bir problem yaşar.

 

 

 

Âşıklar Kartı Anlamı

Mutlu bir evlilik hayatını ve dengeli ilişkileri ifade eder. Tam bir sağlık kartı olarak bilinir. Bu kartı seçen kişi kendini iyi bilmelidir. Genel olarak ikizler burcuna adanmış bir karttır. Bu yüzden de mantık ön plandadır. Dengeli ve uyumlu olma durumundan dolayı da şanslı sayısı altı olarak bilinir. Kişiyi mutlu eden şeyler arasında duygusal ve zihinsel görüşler vardır.

 

Âşıklar (Ters) Kartı Anlamı

Yanlış kararları temsil eden bir karttır. Bu kartı seçen kişi duygularından yoksundur. Aile arasında problemler yaşanabilir ve anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Sağlık ile ilgili problemler ön planda olabilir. Ek olarak bu kartı seçen kişinin aşk hayatı kötü etkilenir.

 

 

Azize Kartı Anlamı

Tam olarak içsel bilgiyi ifade etmektedir. Falınızda çıktığı zaman, iç sesinizi dinlediğinizi, bununla karar almaya yatkın olduğunuzu anlatmaktadır. Bu kart genelde kişinin hayatı zor bir dönemdeyken karşımıza çıkar. Ayrıca Azize kartının koruyucu kavramlarla bağlantılı olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle, yaşantımızda karşımıza çıkabilecek her türlü zorluğa karşı arkamızda gizemli bir koruyucu gücün olabileceğini ifade edebi

 

Azize (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart iç sesinizi yeteri kadar dinleyemediğiniz ve bu konuda eksiklikler yaşadığınız anlamına gelmektedir. Bu durum üzerine yoğunlaşmanız gerektiğini, mutlaka iç sesinize yönelerek hareket etmeniz gerektiğini anlatmaktadır. Hatta bununla ilgili hayatınızda bazı işaretler alıyor olabilirsiniz. Bu işaretleri dinlemiyor, göz ardı ediyor olabilirsiniz. Bu durum hayatınızı fazlasıyla kafa karıştırıcı hale getirebilir.

 

İmparatoriçe Kartı Anlamı

Evlilik kartı olabilir çünkü aşka işaret eder. Duygusallığı, aşkı ve sevgi ile sevilmeyi temsil eder. Bu kart anneliği sembolize eder. Bu kartı seçen kadın duygusal, ruhsal ve psikolojik açıdan güçlerini önemser. Ayrıca zihinsel ve ekonomik özgürlük de önemlidir. Güçlü ve yaratıcı dişilik, annelik ve bu konudaki başarılı tutumlar bu kartın konusudur.

 

İmparatoriçe (Ters) Kartı Anlamı

Bu kartın teması sakinliktir. Sevgi, mutluluk için bir şart olarak görülür. İmparatoriçe ters kartı psikolojik problemlerin göstergesi olarak kabul edilir. Bu kart mutsuz bir kadını ve evliliği temsil eder. Boşanma ve ihanet durumları ortaya çıkabilir.

 

 

İmparator Kartı Anlamı

Kariyer hayatındaki yükselme hedeflerini temsil eder. Aile ilişkilerinde baba figürü ile yaşanan sorunlar ve güç, mantık gerektiren konular bu kartın temaları arasında yer alır. Bu kart tüm planların gerçekleşeceği anlamına gelir. Liderlik ve güç bu kartın temsil ettiklerinde yer alır. Bu kartı kim seçtiyse analiz yeteneği güçlü ve sorumluluk sahibi, özgüveni yüksektir. Bu kişiler genelde kariyer yaşantısında yüksek bir makama gelir. Tam olarak disiplinli bir babayı işaret eder.

 

İmparator (Ters) Kartı Anlamı

Planların alt üst olacağı ve tüm düzenin bozulacağı anlamına gelir. Bu kart otoritersizliği sembolize eder. Kartı seçen kişi fazla hayalperest bir kişiliktir. Bu kart birçok problemi yansıtabilir. Bunlardan en önemlisi de bağımlılık problemidir.

 

Aziz Kartı Anlamı

Bu kart aile hayatında düzeni ve beraberliği işaret eder. Ayrıca iç seslerin doğruluğunu ve düzenli aile yaşamını da temsil etmektedir. Tutuculuğu ve gelenekselliği ifade eder. Evlilik için de birlik ve beraberliği simgelemektedir. İçten gelen sesin dinlenmesi bu kartın ana temasıdır.

 

 

Aziz (Ters) Kartı Anlamı

Tam bir düzensizlik kartıdır. Evlilikte yaşanacak veya yaşanmakta olan problemleri temsil etmektedir. Bu kartı seçen kişi içinden gelen sese kulak vermez. Genel anlamda pek de olumlu bir kart olmasa da yalnızca kariyer hayatında bir olumlama mevcuttur. Kişinin iş durumu çok iyidir.

 

 

Savaş Arabası Kartı Anlamı

Rahatlığın ve refahın simgesi olarak bilinir. Ek olarak gündemde olan problemlerin aşılacağına işaret eder. Hislerin ve isteklerin kontrolüdür. Bu kartı seçen kişiler düşüncelerinin duyarlılığını ve kendilerini sorgulama durumunda kalırlar. Negatif düşüncelerden uzak bir şekilde tehlikenin üstesinden gelen kişileri anlatır. Tüm zorluklara başarılı bir şekilde göğüs gerçek bu kartın ana temasıdır.

 

Savaş Arabası (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart yenilgiyi temsil eder. Duyguların dengesi bozulur ve kontrolünü sağlamak ise zordur. Olumsuz alışkanlıkları işaret eder. Ek olarak bağımlılıklar anlamına da gelir. Genel anlamda bu kartı seçen kişi manevi anlamda kendi kendini yiyerek sıkıntıya düşürür.

 

 

Güç Kartı Anlamı

Kuvvet kartı, hedeflenene ulaşacak olmayı ifade eder. Özellikle ruhsal sevginin kullanımını simgeler. Güç, sevgi ve anlayışı temsil eder. Bu kartı seçen kişi kendini bilerek korku ve komplekslerinden arınır. Kibar ve sakin adımlarla amacına ulaşmayı ifade eder.

 

 

Güç (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart yalnızca kendini sevmek ve onun dışındaki hiçbir şeyi ve başkalarını önemsememe, düşünmeme anlamına gelir. Ek olarak psikolojik problemleri de ifade eder. Sinir ve şiddet ile birlikte kontrolsüzlüğe de yol açmaktadır. Bu kartı seçen kişi her şeyi yanlış anlayarak kavgacı bir kişiliktir. Çevresi ile ilişkisinin iyi olmadığı anlamını taşır.

 

Ermiş Kartı Anlamı

Kişinin kendi kararlarını önemseyen benliğini ortaya koyar. Karakteristik analize yatkın bir karttır. Bu kart akıl vermek anlamına gelir. Kartı seçen kişi için kendi kararlarını tek başına almayı da işaret eder. Kişinin mantıklı bir şekilde karar verdiğini ifade eder. Bu kartı kim seçtiyse kendi kararlarına güvenmelidir. Yalnızca güvenilir insanların yol göstermesine izin verilmesini temsil eder.

 

Ermiş (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart iç sesinizi dinlemenizi tavsiye eder. Çünkü bunu seçen kişi kararlarından pişmanlık duyar. Kendi kararını kendisi verse de daha sonra bu durumdan rahatsızlık duyar.

 

 

 

Kader Çarkı Kartı Anlamı

Başarı ve elde edilecek yeni fırsatları işaret eder. Özellikle kazanılacak olan fırsatlar ile gelen ödülleri temsil etmektedir. Bu kartı seçen kişi yaşadığı olayları kendi lehine çevirebilir. Bu kart genel anlamda başarıyı simgeler.

 

 

Kader Çarkı (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart problemleri ve ertelemeleri temsil eder. Kader çarkı kartını seçen kişi çok çalışsa da bir ilerleme yaşayamaz. Yaptığı hataları tekrarlama durumunda kalabilir. Eline geçen fırsatları iyi değerlendirememeyi de ifade eder.

 

 

Adalet Kartı Anlamı

Bu kart kişinin bu zamana kadar yaptığı iyi ya da kötü şeylerin karşılığını alacağını ifade eder. Dengeyi ve olumlu kararları temsil etmektedir. Özellikle hayatın dengesini kuran hareketleri işaret eder. Bu kartı seçen kişi kalp, zihin, iş ve ruh sağlığı açısından hayatını düzenlemeye başlar. Temel anlamı, ne ekersen onu biçersin olarak bilinir. Bu kart okulu sembolize eder.

 

Adalet (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart adaletsizlik ve dengesizlik anlamlarına gelir. Yanlış bir kararı işaret eder. Kim bu kartı seçerse haksızlık ve ön yargılı tavırlar işe karşılaşabilir. Eğitim hayatında sıkıntılar meydana gelebilir. Öğrenme sorunu ve öğretmen-öğrenci uyuşmazlığı olabilir. Okul değişimi anlamına da gelir. Merhametsiz, ön yargılı biriyle karşılaşma olasılığı yüksektir. Bu kartı seçen kişi, iç sesini dinlemez. Duygu, düşünce, iş ve eğlence yaşamında bir dengesizlik vardır.

 

Asılmış Adam Kartı Anlamı

Asilan-adam-karti-duz

Asılmış adam kartı kişinin hayatının bazı alanlarına dair köklü bir değişim yaşayacağını ifade eder. Genel anlamda vazgeçişi temsil eder. Daha iyiye ulaşmak için elindekini kurban etmek anlamına gelir. Ruhsal açıdan bir kurban etmeyse de kendini ibadete adamayı göstermektedir. Baştan aşağı olarak özel hayat veya iş hayatında değişiklikler olabilir. Bu kartı seçen kişi artık bireysel ihtiyaçlarına öncelik verecek demektir.

 

Asılmış Adam (Ters) Kartı Anlamı

Metaryalizm, ego ve bencillik anlamlarını taşır. Bu kartı kim seçtiyse bencilliği yüzünden kendisi dışındakileri düşünmüyor demektir. Dar görüşlülük anlamına da gelir. Başka birinin yolundan gitmeyi reddeder. Bu da gelişmeyi önler.

 

 

Denge Kartı Anlamı

Karar verilmesi gereken konuları işaret eder. Denge kartı yapılacak olan tercihler anlamına da gelir. Aynı zamanda kişinin uzlaşmacı bir yapısı olduğunu ifade eder. Bu kart tam bir sanat kartı olarak bilinir. Sabit olan durumları temsil eder. Temel olarak orta yolu bulmak ve dengeyi kurmak anlamları çıkarılabilir. Doğru uyuma da işaret eder.

 

 

Denge (Ters) Kartı Anlamı

Dengenin ters kartını seçen kişinin davranışları genel olarak çok abartılıdır. Bu şekilde kimse ile anlaşamama, orta yolu bulamama anlamına da gelir. Denge ters kartını seçen kişi çok sabırsızdır ve adeta buluttan nem kapar. Dengenin sağlanması için de uzlaşma yoluna gidilmesi tavsiye edilir.

 

 

Şeytan Kartı Anlamı

Şeytan kartı, finansal anlamda iyi bir kariyer anlamını taşır. Ek olarak kişinin korkuyla verdiği yanlış kararları da temsil eder. Genel olarak korku kartı olarak bilinir. Bunun sebebiyle de hatalara yol açar. Bu kart tamamen dış görünüşü ve yüzeyselliği simgeler. Son olarak evlilik hayatı için de yalnızca gösteriş, güvence ve para için kurulan evlilikleri sembolize eder.

 

Şeytan (Ters) Kartı Anlamı

Korkulardan, olumsuz düşüncelerden kurtulmayı ifade eder. Ek olarak bencilliğin üstesinden gelineceğinin işaretidir. Bu karta sahip kişinin hırs konusunda büyük dersler alacağı anlamı çıkarılabilir.

 

 

 

Kule Kartı Anlamı

Kule kartı, radikal değişimleri sembolize etmektedir. Bu kart, genel olarak hayatınızı baştan aşağı değiştirebilecek bir değişimi işaret eder. Pozitif olup değişimi kabullenmeniz gerektiğini anlatır. Bu değişim sayesinde, hayatınızın çok daha iyiye gittiğine şahit olabilir, doğru yolda ilerlediğinize şahit olabilirsiniz.  

 

 

Kule (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart, yakın zamanda krizin, mücadelenin ortaya çıkacağını işaret etmektedir. Gelecekte başınıza gelebilecek bu tarz olaylara karşı hazırlıklı olmanız, umutsuzluğa kapılmanızın ve zor durumda kalmanızın önüne geçecektir. Son olarak sırtınızı dayadığınız güçlerin, kişilerin artık hayatınızda olmayacağı, eskisi kadar etkisini hissettirmeyeceği anlamına gelir. Bu durum, sizi depresifliğe ve umutsuzluğa sürüklemek yerine, kendi kendinize yetmeyi öğrenebilmeniz için bir yardımcı olarak anlamlandırılır.

Yıldız Kartı Anlamı

Kadının suyun üstünde duran ayağı onun içsel sezgilerinin ve bilinçaltının simgesidir. Topraktaki ayağı onun bu güçlerinin fiziksel boyuta yansıtmasının işaretidir. 8 köşeli 8 yıldızdan en belirgin ve büyük olanı ise Venüs’tür. Bu parlak yıldız yeniden bir umut ışığının ortaya çıkacağını, şansın parlamasının ve öne çıkmanın simgesidir.

 

 

Yıldız (Ters) Kartı Anlamı

Ruhumuza ya da bedenimize zarar veren düşünce ya da alışkanlıklardan artık vazgeçmemiz ve onlarla vedalaşmamız konusunda bize uyarı anlamı sunar. Geleceğini kötü bırakan her ne ise hayatından bir an önce vedalaşmak faydalıdır.

 

 

Ay Kartı Anlamı

Genelde olumsuz şekillerde biliniyor olsa da aslında özüne bakılacak olursa çok daha farklı özel bir anlama sahiptir. Karanlık bir gecede, belirsizlik olsa da önünüzdeki yoldan kararlılıkla ilerleyeceğinize işaret eder. İleride veya şu an başınızdan geçen olaylar hakkında farkındalık geliştirmeniz gerektiğini ifade etmektedir. İç dünyanızdaki karışıklıklardan arınmanız, gideceğiniz yolu iyi belirlemeniz gerektiğini anlatır. 

 

Ay (Ters) Kartı Anlamı

Endişe ve korkularınızla yüzleşmeniz gerektiğini ifade eder. Bunlarla yüzleşmek, olayları objektif olarak incelemek ilerleyebilmeniz, zor durumlarla karşılaşmamanız adına çok önemlidir. Yaşantınızın karanlık ve olumsuz bir yola gireceğine dair haberci olabilir. Bu kart, mutsuzluk ve olumsuzluğun ortaya çıkabileceğini ifade eder. İlerleyememek, yaptığınız işlerde başarılı olamamak gibi hallerle karşılaşabilirsiniz.

 

Güneş Kartı Anlamı

Memnuniyet, başarı ve neşeyi ifade eder.  Her şeyin yolunda olacağını temsil eder. Yakınınızdaki herkesin yararlanacağı çok fazla iyiliğiniz dokunacağının işaretidir. Hayatınızda iyileşme söz konusu olacaktır.

 

 

 

Güneş Kartı (Ters) Anlamı

Bizi kötü açıdan çıkmaya ve yaşanan bir durumun aslında göründüğü kadar kötü olmadığını anlamaya davet eder. Bu kart ters belirdiğinde Güneşin enerjisini ortadan kaldırmış ve gereksiz kötülük hakimdir. Ters Güneş bizi olaya bakış açımızı değiştirmeye açar ve bakış açımız değiştiği andan itibaren yaşanan durumda iyileşme ve değişmenin olacağını gösteriyor.

 

Mahkeme Kartı Anlamı

Karar verilmesi sonucunda ün ve başarı kazanmanın verdiği duygunun öneminin yanı sıra yenilenme ve durum değişimi söz konusudur. Nihai başarı sonucunda kişinin yüzleşmesi ve ruhsal destekleri onunla olacaktır. 

 

 

Mahkeme Kartı (Ters) Anlamı

Fırsatların kaçırılması nedeniyle başarısızlıkla sonuçlanması kayıplar yaratabilir.  Fiziksel sağlığa uyarı söz konusudur. Yanlış kararlar almamak adına uyarı verir.

 

 

 

Dünya Kartı Anlamı

Çaba gösterdiğin her şeyde başarılı olacağını ve bütün hedeflerine erişeceğini gösterir. Yeni bir iş, kariyerinde değişiklik veya başka bir kente taşınma durumları olabilir. İçsel güçler tarafından desteklendiğini gösterir. Miras veya maddi kazanç elde etmek gibi konular söz konusu olacaktır. Sorunların geride kalıp da zafer elde edecek olmayı temsil eder.

 

 

Dünya (Ters) Kartı Anlamı

Başarı ya da maddi kazanç düşmesi ve planlarda gecikme ya da duraklama söz konusu olabilir. Dar bakış açısı veya gerçekleri görmekte zorlanmak söz konusu olacaktır. Etraf tarafından desteklenmediğini hissetmek veya dışarıdan gelen etkilere karşı savunmasız durumuna düşmek gerçekleşebilir. Hayallere ve aldatmacalara inanıp doğru yolunu kaybetme söz konusu olabilir.

 

Değnek Ası Kartı Anlamı

Yeni bir başlangıcın ve hayatımızda açılan yeni bir gündemin temsilcisidir. Kendi içinden gelen bir ilham ve kararlılığın geleceği olumlu etkileyecek bir iş için kullanılırsa büyük fırsat getirebileceğini hatırlatır. Büyüme ihtimali çok fazla olan bir fırsat bu kart belirdiğinde hayatımıza girebilir ve güçlü bir dönem yaşanabilir.

 

 

Değnek Ası (Ters) Kartı Anlamı

Enerji, motivasyon ya da cesaret eksikliğinden kaynaklanan ertelemeler söz konusudur. Bir şeyin hayatımıza girmesi söz konusudur ama başlangıcın kart sahibi tarafından yapılması gerekir. Bunun yanı sıra bir işe başlamak için gerekli olan enerji, cesaret ya da motivasyon olmayabilir. Çünkü gereksiz erteleme ve cesaret eksikliği konusunda uyarıcı bir durumu temsil eder.

 

Kupa Ası Kartı Anlamı

Tarotun en büyük şans kartlarından birisidir. Bolluk, bereket, aşk ilişki, kariyer gibi her konuda şansı ifade eder. Balık, yengeç ya da akrep burçlarından biriyle yeni bir tanışma, evlilik ya da haneye girecek yeni bir bebeğin habercisidir. Yanına gelen kartlara güzel enerji verir. Son olarak her zaman yenilik aşk ve bolluk ifade eder. 

 

 

Kupa Ası (Ters) Kartı Anlamı

Kişinin ruhuna besleyen manevi olaylardan kaçındığını ve uzak durduğunu gösteriyor. Maddiyatı bir köşeye bırakmadı ve kesinlikle maneviyatını biraz geliştirmeli. Aynı zamanda baş gösteren bir özgüven eksikliğine de işaret eder.

 

 

Kılıç Ası Kartı Anlamı

Yakın zamanda yapılacak olan bir atılı ve ilerleyişi işaret eder. Bu dönemde başkalarına kanmadan ve hileden uzak bir şekilde doğru yolun bulunacağı ifade edilir. Yeni fırsatlar doğuracak olan bu süreç genel olarak yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Algıların son derece açık olduğu bir döneme girileceği anlamına da gelir.

 

 

Kılıç Ası (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart, emin olamama, kafa karışıklığı ve kaos anlamlarını taşır. Girecek olduğunuz bu dönemde karar almakta zorlanabilirsiniz. Genel olarak kafanızı tam toparlayamayacağınız bir dönem yaşayabilirsiniz. Özellikle bu dönemde yeni bir girişim yapmaktan kaçınmanız tavsiye edilir çünkü bunun sonuçları sizi zor durumda bırakabilir.

 

 

Tılsım Ası Kartı Anlamı

Bu kart, yeni başlangıçlar anlamına gelmektedir. Hangi konuda tarot falı baktırıyor olursanız olun, hayatınızda yepyeni bir başlangıcın yolda olduğunu anlatmaktadır. Tılsım ası tarot kartı, maddi konularda da yepyeni başlangıçlara ve yeni bir döneme işaret etmektedir. Üzerinde çalıştığınız bir konu veya çaba gösterdiğiniz bir işin çok daha iyiye gideceğini, başarı ve mutluluk getireceğini ifade ediyor olabilir. 

 

Tılsım Ası (Ters) Kartı Anlamı

Başarısız yatırımlar, olumsuz geri dönüşler veya kaçırılmış şanslar anlamına gelebilmektedir. Bu kart, finansal olarak zor durumlarla karşılaşacağınıza da işaret edebilir. Kendi kararlarınızı almakta zorlanacağınız bir döneme de dikkat çekmektedir. Bu dönemde, yapacaklarınızı doğru şekilde belirlemekte, aklınızı toparlayarak düşünmekte zorlanabilirsiniz.

 

Değnek İkilisi Kartı Anlamı

Uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için plan yapmaya hazır olduğunuzu iletir. Değişim planı yapmaya hazır uzun vadeli gelecek planı için kesin adımlar atılmasını ifade eder.  Ufkunuzu genişletmek için seyahat, ileri eğitim veya önemli bir kariyer değişikliği söz konusu olabilir. Dikkatli planlama ve denetimli bir yaklaşımla kendinizi başarıya yönlendirebilirsiniz.

 

Değnek İkilisi (Ters) Kartı Anlamı

Geleceğe yönelik hiçbir adım atmayan bir yaşam tarzının kabullenilmesi olmasının bize zarar verdiğinin altını çizer. Uzun vadeli planlar yapmak yerine kısa vadeli planlar ve kısa kestirme yollar arayışı içinde olmanın bize asla başarı getirmeyeceğini uyarıdır. Bugün ne ekersek yarın onu biçeceğimizi tekrar hatırlamalı ve hayatımızla ilgili daha düzgün kararlar alınmalıdır.

 

Kupa İkilisi Kartı Anlamı

Ortaklık, ilişki, arkadaşlık ve dostluk konularında bir uyum süreci olacak. Bu kart aynı zamanda iyi giden bir ilişkinin evlilik yoluna girmesi olarak da yorumlanabilir. Duygusal ve ruhsal hayat tekrardan canlanacak. İletişime dayalı konulara özen gösterilmesi gerekiyor. 

 

 

Kupa İkilisi (Ters) Kartı Anlamı

İkili ilişkilerde iletişim eksikliğini ifade eder. Aynı zamanda kişinin başkalarını o kadar çok düşündüğünü ama kendisini ihmal ettiğini söyler. Kişinin başkalarına değer vermek yerine kendini sevmeye başlaması gerekmekte.

 

Kılıç İkilisi Kartı Anlamı

Bu kart, net olarak bir ikilemde kaldığınızı göstermektedir. Belirli konularda karar vermekte zorlanıyor, kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz. Bu ikilemin bir sonu yokmuş gibi görülebilir. Yine aynı şekilde, bu kararsızlık sebebiyle kendinizi strese sokuyor olabilirsiniz. Ancak, her ne kadar kararsızlıkla karşılaşmış olsanız da harekete geçmediğiniz sürece bunu çözemeyeceğinizi unutmamalısınız. 

 

Kılıç İkilisi (Ters) Kartı Anlamı

Hayatınızda iki konunun birbiri ile mücadele içinde olduğunu ifade eder. Bu mücadelede güçler eşittir. Bu nedenle karar vermekte ve birini seçmekte zorlanabilirsiniz. Yine aynı şekilde, söz konusu mücadelede iki tarafın da sizin için uygun olmadığını görebilirsiniz. Son olarak da her koşulda kötü sonuçlanacak ikilemleri anlatmaktadır. 

 

 

Tılsım İkilisi Kartı Anlamı

Tam anlamıyla denge üzerine kurulu bir karttır. Ancak, kartın sembolize ettiği denge kolayca bozulabildiği için mutlaka dikkatli yaklaşılması gereklidir. Söz konusu hassas denge, kariyeriniz, paranız, aşk hayatınız ile ilgili olabilir. Bu dengeyi sağlamak yorucu olsa da doğru şekilde sağladığınız zaman hayatınıza dair olumlu etkiler gösterecektir. 

 

 

Tılsım İkilisi (Ters) Kartı Anlamı

Tam olarak hayatınızda katlanabileceğinizden, taşıyabileceğinizden daha fazla sorumluluk yüklediğiniz anlamına gelmektedir. Bu durum, üzerinizde çok yüksek bir stres yaratıyor, akabinde ise yaptığınız işlerin beklentilerinizi karşılamamasına sebep oluyor olabilir. Bu dönemde, stresten kurtulmak adına kısa bir ara verebilir, hayatınızı yeniden şekillendirmek adına planlar yapabilirsiniz.

 

Değnek Üçlüsü Düz Kartı Anlamı

İşinde ve sosyal aktivitelerinde başarılı olabileceğini ve bir ortaklık olasılığının gündeminde olacağını yansıtır. Yeni bir iş veya yeni ilişkiler olabilir. İş hayatında veya sosyal hayatta geleceğe dair planlarla ilgili adımların gerçekleşeceğini işaret eder. Yeni fikirler ile birlikte mutluluk ve başarı olacağını ifade eder.

 

 

Değnek Üçlüsü (Ters) Kartı Anlamı

İşinde başarısızlık ve sosyal yaşantıda sorunlar olabilir. Kişisel yeteneklerine güvenmiyor olabilirsin. İş hayatında ya da özel ilişkilerinde sorumluluk almayı kabul etmek istemediğini ve yorgunluğu temsil eder. Yetersiz iletişim, içsel uyarıları hissetmemek ve yolunu kaybetmemen için bir uyarı ifadesi söz konusudur.

 

 

Kupa Üçlüsü Kartı Anlamı

Yakın arkadaşlarınla geçireceğin güzel vakitleri ifade ediyor bu kart. Eğer çok uzun zamandır görüşmediğin arkadaşların varsa muhakkak görüşme talebini ilet. Bu görüşme sana manevi olarak çok iyi gelecek. Bu kart aynı zamanda arkadaşlar arasındaki dostluğu ve sevgiyi ifade eder. Aynı zamanda sana manevi olarak ihtiyacı olan bir arkadaşı da temsil eder.

 

 

Kupa Üçlüsü (Ters) Kartı Anlamı

İlişkilerine ve başkalarına olan duygularını gözden geçirmelisin. Artık eskisi gibi yaratıcı değilsin. Bu durum seni bardağın hep boş tarafını görmeye gitmiş biraz bardağın dolu tarafını görmeye ihtiyacı var kişinin. Biraz daha sevdikleriyle vakit geçirmesi ya da sevdiği şeyleri yapması faydalı olacaktır.

 

 

Kılıç Üçlüsü Kartı Anlamı

Bu kart reddedilme, ihanet ve incinme gibi konuları kapsar. Özellikle sevdiğiniz insanlardan gelecek olan bu gibi durumlarla karşılaşabileceğiniz ve kendinizi kötü hissedeceğiniz bir döneme girebileceğiniz anlamını taşır. Bu dönemde en önemli olan akılcı düşünmektir. Bu kart kişinin kendini olabilecek her şeye karşı hazırlıklı tutması gerektiğini ifade eder.

 

Kılıç Üçlüsü (Ters) Kartı Anlamı

Tam tersi olarak son zamanlarda yaşanan ayrılık ve kayıp gibi konular sebebiyle oluşan hüznün biteceğine işarettir. Genel anlamda bir iyileşmenin başladığı bir döneme girildiğini ifade eder. Hayatınızda oluşan olumsuz etkilerden arınarak kendinizi çok daha iyi bir döneme hazırlayabilirsiniz. Bu kart, geçmişe takılı kalmamanızı öğütler.

 

 

Tılsım Üçlüsü Kartı Anlamı

Bu kart bir hedefe başarıyla ulaşıldığını sembolize etmektedir. Özellikle iş ve benzeri bir materyalist konuda başarılı olduğunuzu veya başarıya çok yakın bir dönemde olduğunuzu anlatmaktadır. Başarıya ulaşmak ve isteklerinizi elde etmek için gereken her şeye sahip olduğunuzu net olarak göstermektedir.

 

 

Tılsım Üçlüsü (Ters) Kartı Anlamı

Bu kartı seçen kişi hayatında takım çalışması kavramının eksik olduğunu fark edecektir. Normal şartlarda beraber hareket etmeniz gereken insanların arkanızdan iş çevirdiğine şahit olabilirsiniz. Ek olarak bu olaylar sizi zor durumda bırakabilir. Hayatınızın bu döneminde bir nevi liderlik rolünü üstlenmeniz gerektiğine dikkat çekmektedir.

 

 

Değnek Dörtlüsü Kartı Anlamı

Bu kart, mutlu, sakin ve huzurlu bir çevreyi, yuvayı ifade etmektedir. Çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınız ve aileniz ile bir arada vakit geçirmek için harika bir dönemde olduğunuzu ifade eder. Herhangi bir özel günü kutlayabilir, kendinize yepyeni özel günler yaratabilirsiniz. Genel olarak çevrenizdeki insanlarla vakit geçirmenin size çok iyi geleceğini anlatmaktadır. 

 

Değnek Dörtlüsü (Ters) Kartı Anlamı

Düz anlamının tam tersi şekilde uyumsuzluk ve çöküşü ifade etmektedir. Aileniz ve çevrenizdeki insanlarla zorluklar yaşayabilme ihtimaliniz yüksek demektir. Örneğin, başardığınız bir konuda paylaşım yapmak, çevrenizdekilerle mutluluğunuzu paylaşmak istiyorsanız, beklediğiniz desteği alamama ihtimaliniz yüksektir.

 

 

Kupa Dörtlüsü Kartı Anlamı

Kontrolün dışında olan bazı olaylar kart sahibini yıpratmış olabilir. Kartı seçen kişinin bu aralar biraz kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu temsil eder. Yaşanılan olayı daha iyi anlamak isterseniz etraftan gelen bilgileri daha iyi analiz etmeniz gerekir. Görülen rüyalar ve yapılan konuşmalar buna örnek olarak verilebilir. Duygusal olaylara kendini kapatmak yerine durumu etraflıca analiz edip çözüme ulaşmak bu kartın temasıdır.

 

Kupa Dörtlüsü (Ters) Kartı Anlamı

Başa gelen olayların akışına direnildiğini işaret eder. Ayrıca olaylar olumsuza döndüğünde sorumluluk almaktan kaçınıldığını ifade eder. Her şeye karşı bir memnuniyetsizlik durumu söz konusu olsa da aslında içinde bulunulan durumun o kadar da kötü olmadığı anlamına gelir.

 

 

Kılıç Dörtlüsü Kartı Anlamı

Sakinlik ve dinginlik anlamlarına gelmektedir. Bu kart, geri çekilmeyi, yorgunluktan kurtulmayı ifade eder. Her ne kadar hala üzerimizde taşıdığımız yaralar bulunuyor olsa da bunları tedavi edebilmek, tekrar güçlenebilmek adına geriye çekilmeyi anlatmaktadır. 

 

 

Kılıç Dörtlüsü (Ters) Kartı Anlamı

Huzursuzlukla bağdaştırılabilir bir anlama sahiptir. Bu kartın düz hali, sakinlik ve dinginliği ifade ederken ters olduğu zaman huzursuzluğu, kaosu anlatmaktadır. Kalbiniz, zihniniz dinlenmek istese de dinlenemiyor olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmanın size iyi geleceğine işaret etmektedir.

 

 

Tılsım Dörtlüsü Kartı Anlamı

Hem pozitif hem de negatif anlamlarla görülebilen bir karttır. Bu kart, hedeflerinize başarıyla ulaştığınızı ifade eder. İsteklerinizi elde ettiğinizi gösteren bir kart olduğu gibi, aynı zamanda hayatınızın fazlasıyla materyalist bir düzleme kaydığını da ifade edebilir. Bulunduğunuz konuma ulaşmak için çok fazla çalıştığınız için burada kalmak için çok fazla çabalıyor, hayatınızı buna adıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi çok takıntılı ve cimri biri haline getirebilir.  

 

Tılsım Dörtlüsü (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart materyalist konularda fazlasıyla korumacı olacağınız bir döneme işaret etmektedir. Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizin bozulması ve tavırlarınız nedeniyle sorunlar yaşama ihtimaliniz olabilir. Ters tılsım dörtlüsü, hayatınızı düzeltmeniz adına bir işaret olarak görülebilir. Eğer doğru adımları atar ve uygun önlemleri alırsanız hayatınızın daha iyiye gittiğine şahit olabilirsiniz.

 

Değnek Beşlisi Kartı Anlamı

Hayatınızda bazı çatışmalar ve görüş ayrılıkları ile karşı karşıya olduğunuzu ifade etmektedir. Bu durum, yaşantınızın kötüye gitmesini ve istediğiniz etkileri alamamanıza neden olabilir. Değnek beşlisi, aynı zamanda sabırlı olmayan insanlarla karşı karşıya kaldığınızı da belirtebilmektedir. Özellikle iletişim konusunda dikkatli olmanız, mümkün olduğu kadar anlamaya ve anlaşılmaya çaba göstermeniz gerektiğini ifade etmektedir. 

 

Değnek Beşlisi (Ters) Kartı Anlamı

Hayatınızdaki çatışmalardan ve anlaşmazlıklardan kurtulmak için o ortamdan hızlı bir şekilde uzaklaştığınızı ifade etmektedir. Bu alışkanlık zaman zaman faydalı olsa da kimi zaman beraberinde çeşitli sorunlar da getirebilir. Doğru şekilde hareket etmeniz halinde, her türlü probleme karşı en iyi şekilde mücadele edebilir, zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.

 

 

Kupa Beşlisi Kartı Anlamı

Bir ilişkinin bitmesi, mal mülk kaybı ya da güzel bir hayalin son bulması olarak yorumlanabilir. Ama bu konuda endişelenmemek gerekir çünkü her acı olayın sonunda muhakkak yeni bir kapı açılacaktır. Kartı seçen kişinin kalbinin sesine muhakkak kulak vermesi gerekir, işte o zaman kaybın acısı daha da hafif olacaktır.

 

 

Kupa Beşlisi (Ters) Kartı Anlamı

Geçmişte yaşanılan acı deneyimlerin ve üzüntülü olayların hâlâ etkisinde kalındığını gösterir. Bu durumun sonsuza kadar sürmeyeceğini ve artık kişinin kendisine gelmesi gerektiğini ifade eder. Çünkü bazen şer sandığımız hayır, hayır sandığımız şerdir. Kişinin ihtiyacı olan tek şey bakış açısını değiştirmektir.

 

 

Kılıç Beşlisi Kartı Anlamı

Bu kart bazı sürtüşmelere ve ters düşmelere işaret eder. Diğer insanlarla tartışmanın dışında kişinin kendi içerisinde de sorunlar yaşadığı anlamına da gelir. Uzun vadede zorluklar yaşanabilir ve çevredeki insanlardan uzaklaşmaya sebebiyet verebilir. Bu kart tutkuyu sembolize etse de her şeyin fazlası zarar olduğu için zor durumlarda kalabileceğinize işaret eder.

 

 

Kılıç Beşlisi (Ters) Kartı Anlamı

Kılıç beşlisi ters kartı sağduyulu olmayı ve kabullenmeyi ifade eder. Kartı seçen kişinin tartışma ve çatışmalarla geçen bir dönemden sonra bunları ve anlayışlı olmayı öğrendiği anlamına da gelir. Bu kişinin insanlarla olan ilişkisi düzelecek ve daha iyi bir hal alacaktır. Tartışmalardan ve zorluklardan sonra gelen rahatlama bu kartın teması olsa da kartı seçen kişinin çaba göstermeyi unutmaması gerekir.

 

Tılsım Beşlisi Kartı Anlamı

Bu kartın teması yalnızlık, hastalık, fakirlik ve kayıplar olarak bilinir. Ek olarak zorluk ve güvensizlik gibi durumları da yansıtır. Bu kart, yaşantınızın olumsuz değişimlere uğrayabileceğini, finansal veya farklı konularda büyük kayıplarla karşılaşabileceğinizi anlatmaktadır. Hayatınıza dair olumsuz günlere hazırlıklı olmanız adına büyük bir işarettir. 

 

Tılsım Beşlisi (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart, hayatınıza beklentilerinizi karşılayacak insanların gireceğine, tekrar mutlu olabileceğinize dair bir işarettir. Ters tılsım beşlisi, tünelin sonundaki ışık olarak da görülebilir. Bu dönemde, hayatınızda olumlu anlamda değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Zorlukların üstesinden gelmek ve yeniden toparlanabilmek için zamana ihtiyacınız olabilir.

 

 

Değnek Altılısı Kartı Anlamı

Bu kart, başarı, kazanım ve itibar ile doğrudan bağlantılı bir kart olarak biliniyor. Uzun süren zorluk ve mücadeleler sonrası, karakteriniz ve yetenekleriniz sayesinde istediğiniz seviyeye geldiğinizi, başarıya ulaştığınızı anlatmaktadır. Bu başarımlarınız sebebiyle egonuza kapılmamanız gerektiği konusunda da bir uyarı olarak görülebilir. 

 

 

Değnek Altılısı (Ters) Kartı Anlamı

Başarıya ulaşmak ve isteklerinizi elde etmek için gereken çabayı gösteremiyor, zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle, kendiniz konusunda negatif düşünceler içine girmeniz, bu başarısızlık ve zorlukların artmasına da yol açabilir. Dışarıdaki insanların ne düşündüğünü önemsemeden, kendiniz için çalışmanız ve isteklerinizi yerine getirmek adına çaba göstermeniz gerektiğini anlatır. 

 

Kupa Altılısı Kartı Anlamı

Genellikle cömertlik, saf mutluluk ve çocukluğu ifade eden bir karttır. Geçmişinize, çocukluğunuzun mutlu anlarına dönmek istediğinizi anlatıyor olabilir. Bugün olduğunuz insanı aslında o geçmiş güzel anıların yarattığını anlatmaktadır.  Bu anılara kendinizi kaptırmanız olumsuz sonuçlar ortaya çıkarabilir. 

 

 

Kupa Altılısı (Ters) Kartı Anlamı

Geçmişe çok takıldığınızı ve bu durumun hayatınızı olumsuz etkilediğini göstermektedir. Geçmişin üzerinizdeki etkisinden kurtulmanız, kendinizi yeni fırsatlara açmanız gerektiğine işaret eder. Her ne kadar geçmişten gelen bir güven duygusu yaşıyor olsanız da bunun geleceğinizi olumsuz etkileyebileceğini unutmamanız gerekir.

 

 

Kılıç Altılısı Kartı Anlamı

Bu kart, her ne kadar sancılı bir değişim sürecine işaret ediyor olsa da bunun geçici olduğunu unutmamanız gereklidir. Mutsuzluğunuza odaklanmadan, mümkün olduğu kadar geleceğe odaklanarak hareket etmeniz gereken bir döneme işaret eder. Akılcı hareket ederek, doğru kararları alarak stresten uzak şekilde, en doğru kararları alabilmeniz mümkün olacaktır.

 

Kılıç Altılısı (Ters) Kartı Anlamı

Hayatınıza dair bazı değişiklikler yapmaya çalıştığınızı ancak bunların yeterli olmadığını ifade etmediğiniz anlamına gelmektedir. Geçmişe takılı kalmanız, kendinizi sorgulamanız gerekli olan bu sürecin önüne geçiyor olabilir. Ayrıca hayatınızın ihtiyaç duyduğu değişime direniyor olduğunuzu ifade edebilir. Bu değişime direnmek, sizi gereksiz yere strese sokabileceği gibi hayatınızın da olması gerektiği gibi ilerlemesini engelleyebilir.

 

Tılsım Altılısı Kartı Anlamı

Bu kart, oldukça olumlu anlamlara sahip bir kart olarak bilinir. Bu kartın en önemli anlamı maddi ve parasal konularda istediğiniz pozisyonda olmanızdır. Maddi açıdan dengeli ve istediğiniz gibi giden bir döneme girebilirsiniz. Yine aynı şekilde, kazancınızı sevdiklerinizle paylaşabilir, mutlu bir dönem geçirebilirsiniz. Bu dönem bağış yapmak için de oldukça uygun bir dönem olarak görülebilir.

 

Tılsım Altılısı (Ters) Kartı Anlamı

Yaptığınız çabaların ve insanlara olan yardımınızın tek taraflı olacağına dair işarettir. Örneğin, birine verdiğiniz borcu geri almakta zorlanabilirsiniz. Ek olarak yardıma ihtiyaç duyduğunuzda karşılıksız kalabilirsiniz. Yine aynı şekilde, kaldırabileceğinizden daha fazlasını vermeniz de söz konusu olabilir. Borçlarınızla alakalı sorunlar yaşayabileceğinize de dikkat çekmektedir. Bu dönemde mutlaka dikkatli hareket etmeniz, dengenizi korumanız çok önemlidir. 

 

Değnek Yedilisi Kartı Anlamı

Bir konuda mücadele ve başarı elde ettikten sonra karşınıza çıkabilecek zorlukları ifade etmektedir. Değnek yedilisi, elde ettiğiniz pozisyonu tutmak için zorlanacağınızı, mücadeleler ile karşılaşacağınızı ifade etmektedir. Elde ettiğiniz başarıyı elinizde tutmak için mutlaka çaba göstermeniz gerektiğini anlatır. 

 

 

Değnek Yedilisi (Ters) Kartı Anlamı

Zorluk ve mücadeleler karşısında tökezlediğinizi, tükenmiş hissettiğinizi ifade eder. Sorumluluklarınızın arttığını, bunlarla mücadele etmekte zorlandığınızı görebilirsiniz. Bu durum, sizi savunmasız kılabileceği gibi çevrenizi de olumsuz etkileyebilir.

 

 

Kupa Yedilisi Kartı Anlamı

Hayalleriniz ve gerçekler arasındaki bağlantıyı net olarak kurmanız gerektiğini ifade etmektedir. Özellikle, hayal ettiğiniz ve dilediğiniz şeyleri gerçekten isteyip istemediğinize emin olmanız gerekmektedir. Hayalperest bir insan olduğunuzu, bunun hayatınıza etki edebileceğini göstermektedir.

 

 

Kupa Yedilisi (Ters) Kartı Anlamı

Hayalciliğin, illüzyona kapılmanın ve yanılgının kartı olarak görülebilir. Bu kart diğerinin aksine olumsuz noktalara odaklanarak, hayatınıza dair dikkat etmeniz gereken konular olduğuna, ayaklarınızı yere sağlam basmanız gerektiğine dair bir işarettir.

 

 

Kılıç Yedilisi Kartı Anlamı

İkiyüzlülük ile zarar verme, hainlik, hilekarlık, kurnazca tuzak kurma, samimi ve açık olmayan ilişkiler anlamına gelir. Kesinlikle diplomatik ve tedbirli olunması gereken bir süreçte olunduğunu ifade eder. Aldatan bir eş, iki yüzlü biri, ilişkilerde sadakatsizlik anlamına gelir. Yasal olmayan işlerden uzak durmak gerektiğini ifade eder.

 

 

Kılıç Yedilisi (Ters) Kartı Anlamı

Tüm çabayı gösterdiğin halde işlerin yoluna girme diye bazı dönemler vardır Bu dönemlerde başkalarından tavsiye almak olumlu olabilir. Kişinin kişisel çabasının yanında ekstra tavsiye alabileceği bazı durumları ifade eder.

 

 

Tılsım Yedilisi Kartı Anlamı

Para yedilisi bizim için verdiğimiz emeğin karşılığını alamamakla alakalıdır. Kısır bir karttır. İşlerimizin kısır, toprağımızın verimsiz, emeklerimizin heba olduğu bir dönemden geçiyor olabiliriz. Para Yedilisi açılımımızda belirdiğinde içsel dünyamıza dönmeli ve kendi kişisel gelişimimize odaklanmalıyız. Dışarısı ile savaşmanın çözüm getirmediği durumlarda bu kart kendisini gösterir.

 

Tılsım Yedilisi (Ters) Kartı Anlamı

Kısır dönemin kısa zaman süreceğini gösterir. Zorlu bir süreç, bağışıklık düşüklüğü ve grip gibi kısa vadeli rahatsızlık dönemlerini verebilir. Ya da yürümeyen bir işten bahsedebilir. Ama etrafındaki kombinasyonlarla birlikte düzelir ve problemli sürecin kısa zamanda çözüleceğini müjdeler.

 

 

Değnek Sekizlisi Kartı Anlamı

İşini yapma gücüne sahip olabileceğini ve aktif bir sosyal hayatın var olacağını işaret eder. Dengeli planlar yapıldığında iş ya da keyif için yolculuk söz konusu olabilir. İş hayatına ilişkin önemli durumlar alabilirsiniz.

 

 

Değnek Sekizlisi (Ters) Kartı Anlamı

İşte ve sosyal hayatta dayanma gücünün olmaması gibi durumlarla karşılaşma söz konusu olabilir. Sosyal hayatta veya iş hayatındaki ertelemeler gerilim yaratabilir ve güvensizlik oluşturabilir. Seyahat planları, düşüncesizce verilen kararlar veya yapılan davranışlar iş hayatında veya ilişkilerde başarısızlığı getirebilir. Ufakta olsa sağlıkla ilgili sorunlar olabilir.

 

Kupa Sekizlisi Kartı Anlamı

Tam olarak değişim ve farklılaşma dönemine işaret etmektedir. Sizi olumsuz etkileyen bir konudan uzaklaşmak, kaçmak için doğru bir dönemde olduğunuzu gösterebilir. Kupa sekizlisi, değişimi ifade ediyor olsa da bu değişim olumsuz olarak görülmemelidir. İlerlemeniz ve hayat konusunda daha fazla bilgi edinmeniz için gerekli olan değişim olarak algılanmalıdır. 

 

Kupa Sekizlisi (Ters) Kartı Anlamı

Genel olarak kafa karışıklığını ifade eden bir kart olarak görülebilir. Gideceğiniz yolu bilememe, ortada kalma gibi durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Hayata dair hedefler koymakta zorlandığınız bir dönem geçiriyor olabilirsiniz. Bu dönemden en az zararla çıkmak için kararlarınızı iyi şekilde incelemeniz ve size mutluluk getirecek olanı seçmeniz çok önemlidir. 

 

Kılıç Sekizlisi Kartı Anlamı

Kendinizi kapana kısılmış hissettiğinizi anlatmaktadır. Bu dönemde güçsüz hissedebilir, aklınızın yerinde olmadığını düşünebilirsiniz. Çaresizlik hissi, hayatınızla ilgili alacağınız kararlarda zorlanmanıza sebep olabilir. Aynı zamanda kendinizi çeşitli figürlere çok fazla kaptırdığınız anlamına da gelebilir. Kendi kararlarınızı vermeniz, doğru adımları atmanız gereken bir dönemi işaret etmektedir. 

 

Kılıç Sekizlisi (Ters) Kartı Anlamı

Olgunlaşmayı ve kişinin kendini kabullenmesini ifade eden bir anlam taşıdığı için genellikle olumlu olarak görülmektedir. Sorunlara karşı, içinizdeki gücü kullanarak, potansiyelinizin farkına vararak çözüm üretebilirsiniz. Kendinizi uzun süreler boyunca sorguladığınız ve şüpheye düştüğünüz bir dönemden sonra doğru karar alabileceğiniz zamanlara işaret eder.

 

Tılsım Sekizlisi Kartı Anlamı

Bu kart bizim işe yeni başladığımızı ya da eğer bir iş yerinde ya da bir iş üzerinde çalışıyorsak kariyer odaklı olduğumuzu gösterir. Yalnız bu kart gölge arketip olarak kendimizi sadece ‘çalışarak kazanabilirim, diğer yollarım tıkalıdır’ enerjisinde de hissettirebilir. Bu kart verdiğimiz emek ve aldığımız sonuç ilişkisi ile doğru orantılıdır. Evrenin sihrine biraz kapalı ve sadece önüne bakan bir karttır. Ne kadar çok çalışırsam o kadar çok kazanırım düşüncesi ise bu kartın ilkesidir. 

 

Tılsım Sekizlisi (Ters) Kartı Anlamı

Kişi atalet içerisinde olabilir, çalışmak istemiyor olabilir ya da bir süredir işsiz olabilir. Konumuna ve kombinasyonuna göre kişi mobinge uğradığı için istifa edebilir ya da çalışma motivasyonu düşebilir. Her durumda bu kart bizim için çalışmama ve kazanmama enerjisini verir.

 

 

Değnek Dokuzlusu Kartı Anlamı

İşte ve sosyal hayatta aklınızdaki düşünceleri faaliyete geçirebilirsiniz. İş hayatında ve ilişkilerde kendi çıkarlarınızı nasıl koruyacağınızın önemi ve bilgisini ortaya koymanız gerektiğini anlatır. İlişkilerde adil davranmanız ve rekabetin üstesinden gelebilme çalışması yapmanızı öne sürmektedir. 

 

 

Değnek Dokuzlusu (Ters) Kartı Anlamı

İş hayatında veya toplum içinde tecrübesiz veya bilgisiz davranışlara dikkatli olmak gerekiyor.  Oluşturulmamış planların umutsuzluğa neden olması gibi bir durum yaşanabilir. İş hayatında veya ilişkilerde dış güçlerin suistimali ile karşılaşabilirsiniz.

 

 

Kupa Dokuzlusu Kartı Anlamı

Uzun süreli bir yolculuk sonrasında bulunan kişisel tatmini ifade etmektedir. Çabalarınızın artık sona geldiğine ve sonuca ulaştığınıza dikkat çeker. İnişli çıkışlı bir sürecin sonuna yaklaştığınızı veya bu sürecin son bulduğunu anlatmaktadır. Özellikle, hayattan keyif almadığınız bir dönemden geçtiyseniz, kupa dokuzlusu tarot kartı, artık bu dönemin sonuna geldiğinize işaret ediyor olabilir. 

 

Kupa Dokuzlusu (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart, hayatınızda istedikleriniz ve var olanlar konusunda düşünmeniz gerektiğine işaret eder. Özellikle, duygusal ve kişisel olarak tatmin elde edebilmek için neye ihtiyacınız olduğunu net olarak belirlemeniz gerektiğini söylemektedir.

 

 

Kılıç Dokuzlusu Kartı Anlamı

Yaşanacak problemin kâbusu ile uyuyamamaya delalet eder. Kaçınılmaz son ve felaketin sezilmesi anlamına gelir. Hastalık, yıpranma, acı ve ızdırap kartıdır. Uzun süredir var olan bir problemin artık su yüzüne çıkması, ilişkide şüpheye kapılma, terk edilme korkusu olarak da yorumlanabilir. 

 

 

Kılıç Dokuzlusu (Ters) Kartı Anlamı

Uzun ve karanlık bir depresyon dönemi artık bitiyor. Kişinin hala belirli endişeleri var ama tünelin ucundaki ışığı görmeye başlamış.

 

 

 

Tılsım Dokuzlusu Kartı Anlamı

Maddi refah, lüks hayat ve yeterli parayı ifade eder. Bu kart açılımlarda maddi refahı, ev araba sahibi olmayı ya da banka hesabımızda yeterli para olmasını sembolize eder. Aynı şekilde madde dünyaya ait her türlü lüks ve zevki de sembolize edebilir. Ayrıca hamile birisinin açılımı içerisinde ise kolay doğumu ifade edebilir. 

 

 

Tılsım Dokuzlusu (Ters) Kartı Anlamı

Maddi problemler yaşamak, kazandığımız paranın borcumuza gitmesi gibi durumları sembolize eder. İhtiyaç gerekçesi ile evimizi / arabamızı satabileceğimizi de aynı şekilde gösterebilir. Bu kart ters geldiğinde kazanılan para yetersiz olabilir.

 

 

Değnek Onlusu Kartı Anlamı

Mücadele çemberini zaten tamamladığını gösteriyor. Başarı için çok fazla kaynak ve çok fazla enerji harcadıktan sonra, nihayet engelleri aşma yolunda olabileceğini ve emeğinin karşılığını alacağına işaret eder.  Kendinizi yoksulluk ve acı dolu günlerin bittiği bir bolluk dünyasında yaşarken bulabilirsiniz. Fakat bunların yanı sıra sorumlulukların çoğalacağını da ifade etmektedir. 

 

Değnek Onlusu (Ters) Kartı Anlamı

Gereksiz bazı duygusal yükler yüklenildiği anlamına gelir. Rahatsız eden durumlar mevcuttur. Hepsini bırakarak özgürleşmek gerektiği hakkında uyarı sunar. Çünkü hayatınıza değer katmayan ne varsa kıymetli zamanınıza değmez, bu yüzden bırakmanızı tavsiye eder.

 

 

Kupa Onlusu Kartı Anlamı

Genel olarak neşeli ve olumlu anlamlara sahiptir. Duygusal olarak isteklerinizin gerçekleştiğine, ailenizle, arkadaşlarınızla veya ilişkinizde beklentilerinizin karşılandığına işaret edebilir. Genellikle, huzurlu, harmoni içinde bir dönemi işaret eder.

 

 

Kupa Onlusu (Ters) Kartı Anlamı

Aile ve arkadaşlık bağlarında kopma, uzaklaşmalara işaret etmektedir. Kupa Onlusu’nun tarot destesinin en olumlu kartlarından biri olarak görülse de falınızda ters olarak çıkması, ailenizle ilgili problemler yaşayacağınıza işaret edebilmektedir.

 

 

Kılıç Onlusu Kartı Anlamı

Kaçınılmaz bir felaketin tezahürü olarak yorumlanabilir. Yıkım, ölüm, başarısızlık ve felaket ile sonuçlanan olaylardır. İlişkilerde ve işlerde ayrılık, başarısızlık ve kayıp anlamına gelir. Mevcut ilişkinin en kötü noktaya geldiğini artık devam etmesinin mümkün olmadığının anlaşılarak bitirilmesi gerektiğini ifade eder. 

 

 

Kılıç Onlusu (Ters) Kartı Anlamı

Kendini çıkmanızda hissediyor kişi. Halbuki artık değişimin geldiğini görmeli ve adım atmalı. Çünkü bu durumdan onu çekip çıkartacak olan tek kişinin kendisi olduğunu görmeli.

 

 

 

Tılsım Onlusu Kartı Anlamı

Maddi refah ve anılarla ilişkilidir. Zamanın ilaç olması ya da zamanla bir şeylerin iyileşmesi / şifalanması manasına gelebilir. 10 yılın kartı olduğu için aynı zamanda emek vererek ve zaman harcayarak bir şeyleri başarabileceğimizi hatırlatabilir. Aşk konularında uzun vadeli güvene dayalı ilişkilerden bahsedebilir / ayrılık varsa zamanla şifalanmaktan bahsedilebilir. Ayrıca maddi refahın kartıdır. Açılımdaki göstergelerle birlikte zengin olma ihtimalinden ya da ticari başarıdan da bahsedebilir. Tazminat ya da miras kazanmayı da verebilir. 

Tılsım Onlusu (Ters) Kartı Anlamı

Maddi stabil olamama, zamana bırakamama gibi durumları temsil eder. Bununla birlikte şifalanamama ve şifayı reddetme, elden yüklü para çıkışı, tazminat ödeme durumlarını da işaret edebilir.

 

 


Değnek Kralı Kartı Anlamı

Doğuştan lider özelliklerine sahip bir adamı ifade ediyor. Aslan burcu kalitesindeki kişiler ve olaylar ile ilgili bir karttır. Kendini kanıtlayan, gururlu, karizmatik, asil, ilgili, iyimser ve neşeli birinin geldiğini ifade eder. İyi bir evlilik işareti ve ilişkiye devam edilmesi olarak da yorumlanabilir. 


Değnek Kralı (Ters) Kartı Anlamı

Bu kartın ters gelmesi güvenilmez bir erkeğe işaret eder. Ne istediğini bilmeyen dengesiz olan ve girdiği her ilişkide riskli davranışlar gösteren ve maddi sorumluluğunu alamamış birini ifade eder.

 

 

 

Kupa Kralı Kartı Anlamı

Kupa Kralı duygusal ve maskülen enerjiyi yöneten bir karttır. Sanatla, sevgiyle, merhametle, adaletle ilişkilidir. Kupa Kralı arketipi açılımımıza geldiğinde Yengeç, Akrep, Balık burçlarında +35 yaş bir erkekten bahsedebileceğimiz gibi aynı zamanda çekici, uyumlu, sevgi dolu, duygularını yönetmesini bilen ve hayattan keyif alan bir erkekten bahsedebiliriz. 

 

Kupa Kralı (Ters) Kartı Anlamı

Kupa Kralı’nın ters gelmesi bizim için önünü göremeyen, duygularını yönetmekte güçlük çeken, zihni bulanık, ani öfke patlamaları yaşayabilen bir erkek demektir.

 

 

 

Kılıç Kralı Kartı Anlamı

Kılıç kralı kartı hedefleriniz için çalışmaya devam etmeniz gerektiğini işaret eder. Öyle ki bu kartın anlamı şu an içinde bulunduğunuz durumu korumak için hedeflerinizi sürdürmeniz konusunda net olmanızdır. Karşınıza çıkan problemleri doğru bir şekilde analiz ederek ilerlemeye devam etmeniz gerektiği tavsiye edilir.

 

 

Kılıç Kralı (Ters) Kartı Anlamı

Bu kart, gireceğiniz yeni bir dönemde sizin veya çevrenizdeki insanların bencil isteklerinin söz konusu olacağını ifade eder. Bu sebeple de zor bir dönem geçirebilir kötü durumlara maruz kalabilirsiniz. Bir diğer anlamda da önemsiz konulara çok fazla akıl yorduğunuzu işaret eder. Gereksiz yere stres olmaktan uzaklaşabilirsiniz.

 

 

Para Kralı Kartı Anlamı

Toprak elementi temsilcisi Para Kralı bizim için +35 yaşlarında Boğa, Başak veya Oğlak burcu bir erkeği tanımlayabileceği gibi kariyerine, maddiyatına, başarılarına, zevk ve sefaya düşkün bir erkek arketipini de verebilir. İkili ilişkilerde eğer bağlanırsa sonuna kadar güvenilir olmakla bilinir. Ayrıca kendi işini yapan, müdür ya da yönetici bir erkek kimseyi de tanımlayabilir. 

 

Para Kralı (Ters) Kartı Anlamı

Maddi stabil olmayan, çalışmayan, aylak, ayakları yere basmayan, güvenilir olmayan bir erkeği temsil edebileceği gibi iş açılımlarında yapmayı düşündüğümüz girişimin başarısız olabileceğine de işaret edebilir. 

 

 

Değnek Kraliçesi Kartı Anlamı

Rekabetçi sıcak olgun bir kadının veya benzer kalitede biriyle tanışma ve heyecanlı bir ilişkinin gelişmesi anlamına gelebilir. İlişkilerde daha hesaplı olunması gerektiğini vurgular. Yeni bir iş girişimi, cesur bir atılım ve bu işte sıcak samimi ilişkilerin kurulması olarak da yorumlanabilir. 

 

 

Değnek Kraliçesi (Ters) Kartı Anlamı

İçinde bulunan durumla ilgili bir kadının desteğini ve yardımını ifade eder. Başkalarını kontrol altına almayı seven başkalarını dışlayarak ve horlayarak kendi eksikliklerini kapatmaya çalışan bir kadını ifade eder.

 

 

 

Kupa Kraliçesi Kartı Anlamı

Kupa Kraliçesi duygusal feminen enerjiyi temsil eder. Açılımdaki konumuna göre annemizi de temsil edebilmek ile beraber besleyen, şefkatli, ilgili, faydalı bir kadın enerjisinden bahsedebiliriz. Kupa Kraliçesi bizim için bizi sevgiyle saran kadını temsil eder. Eğer biz kadınsak bizi nitelemesi de mümkündür. ‘Anne şefkati tadında’ Kupa Kraliçesi’nin konusudur. 

 

Kupa Kraliçesi (Ters) Kartı Anlamı

Aşırı ilgi bekleyen ya da aşırı ilgisizliği temsil eder. Aşırı cinsel arzuya sahip ya da aşırı cinsel isteksizlik yaşamayı da ifade eder. Duygularını kontrol edemeyen, saldırgan, tatavacı ve dırdırcı kadın enerjisini temsil eder.

 

 

Kılıç Kraliçesi Kartı Anlamı

Aşkla ilgilenmeyen, kendini mesleğine adamış bir kadını ifade eder. Kalbinden çok aklını sesini dinleyen bir kadın olarak yorumlanır; nazik ama gerektiğinde sert biri. Bir dul, çocuk doğurmayan bir kadın veya uzakta olan bir ebeveyn olarak da yorumlanabilir. Kötü olaylar ve ayrılıklar yaşansa da güzel günlerin tekrar gelebileceğini, cesaretle kötülüklere göğüs gerilmesi gerektiğini ifade eder. 

 

Kılıç Kraliçesi (Ters) Kartı Anlamı

Olgun soğuk kalpli ve çok kolay kalp kırabilen etrafı tarafından pek sevilmeyen ve genel olarak yalnız yaşayan bir kadın ifade eder.

 

 

 

Tılsım Kraliçesi Kartı Anlamı

Genel anlamda ailesini mutlu etmeye çalışan bir kadın figürü ile anlatılabilir. Bu kart, ailesinin mutluluğunu ve huzurunu sağlamak adına elinden gelen her şeyi yapan bir kadını göstermektedir. Ancak bu çaba sadece ev içinde değil, ev ile birlikte hayatının diğer kısımlarında da görülebilir. Hayatınızda sevdikleriniz için elinizden geleni yaptığınızı ifade ederken, bu çabanın kimi zaman büyük bir gizlilik içinde gerçekleştiğini de anlatabilir. 

 

Tılsım Kraliçesi (Ters) Kartı Anlamı

Aslında var olan potansiyelinizden ve başarınızdan koptuğunuzu, uzaklaştığınızı anlatmaktadır. Özellikle insanlara karşı bencil, cimri davranmayı ifade etmektedir. Bu dönemde, ailenize ve sevdiklerinize yardım etmeyi bırakabilir, sadece kendinizi düşünerek hareket edebilirsiniz. Böyle hareket etmek hem arkadaşlıklarınıza hem de sevdiklerinizle olan bağlarınıza zarar verebilir.

 

Değnek Şövalyesi Kartı Anlamı

Yay burcu kalitesindeki kişi ve olaylara işaret edilir. Uzakları ve yeni diyarları keşfetme peşinde olan aydınlık, mert, heyecanlı ve ihtiraslı bir erkeğe işaret eder. Aşk ilişkisinde yeni bir şeyler öğrenmeyi yansıtır. İlişkide umut vadeden düşüncelerin olması anlamına gelir. 

 

 

Değnek Şövalyesi (Ters) Kartı Anlamı

Kişinin hayatını hayal kırıklığı öfke ve sabırsızlıkla dolu olduğunu gösterir. Kişi artık birçok projeyi yeniden başlamıştır ama hem insani ilişkileri hem de işi konusunda gösterdiği sabırsızlık onu geri plana iter. 

 

 

 

Kupa Şövalyesi Kartı Anlamı

Bu kart duygular, romantizm ve baştan çıkarma ile ilgilidir. Ayrıca bir problemle karşılaştığınızda veya bir karar almanız gerektiğinde bunun akılcı ve doğru olup olmadığını net olarak belirlemeniz gerektiğini anlatmaktadır. Bu durum, sadece kararlar ile ilgili değil, hayatınıza alacağınız veya hayatınızda olan insanlarla ilgili konularda da geçerlidir. 

 

 

Kupa Şövalyesi (Ters) Kartı Anlamı

Hayatınızdaki duyguları, hisleri olması gerekenden daha fazla kontrol ettiğinizi anlatmaktadır. Duygularınızı anlatmaktan çekiniyor, her şeyi içinize atıyor olabilirsiniz. Yine aynı şekilde, insanlara karşı yüksek kıskançlık, kızgınlık gibi hisler de besleyebilirsiniz.

 

 

Kılıç Şövalyesi Kartı Anlamı

İkizler burcu kalitesindeki kişi ve olaylara işaret eder. Aşırı entelektüel, gezme ile öğrenen, kararlı, hızlı hedefe kilitlenen biri demektir. İlişkilerde fırtınalı bir kavga, bir anda tavır değiştirme ve sözlü tartışmalar, huzursuzluk olarak yorumlanabilir. 

 

 

Kılıç Şövalyesi (Ters) Kartı Anlamı

Ciddi bir rekabet ve çatışma içerisinde olunduğunu gösterebilir. Aynı zamanda kişi her şey yetmeye çalışırken sağlığını göz ardı ediyor biraz yavaşlaması gerek.

 

 

 

Tılsım Şövalyesi Kartı Anlamı

Tam olarak iradeli ve doğru şekilde çalışmaya dikkat çekmektedir. Üzerinde çalıştığınız konuya tüm dikkatinizi verebilir, istediklerinizi elde edebilmek için yoğun şekilde çalışabilirsiniz. Bu kart, üzerinde kafa yorduğunuz konularda sonuca ulaşana kadar devam edeceğinizi, kararlı ve güçlü şekilde ilerleyeceğinizi göstermektedir.

 

 

Tılsım Şövalyesi (Ters) Kartı Anlamı

Olumsuz bir anlamdan ziyade, her şeyin fazlaca hissedileceği, bu nedenle problemlerle karşılaşılacağını anlatır. Bu dönemde, tutkularınız ve hedefleriniz nedeniyle çok fazla sorumluluk aldığınız görülebilir. Üstesinden gelebileceğinizden daha fazla çalışıyor olabilirsiniz. Dinlenmeyi ve kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeniz, tükenmişlik sendromuna sebep olabilir.

 

Değnek Prensi Kartı Anlamı

Dünya ile ilgili merak ve heyecanı ifade eder. Bu kart, yapılan işte başarılı olmak için gerekli olan tutkuya sahip olduğunuzu gösterir. Ancak, heyecan sebebiyle içinizde kimi zaman korku taşıyor olabileceğinize de işaret eder. Karşınıza çıkabilecek yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirebileceğinizi göstermektedir. 

 

 

Değnek Prensi (Ters) Kartı Anlamı

Zihninizde birçok farklı fikir olduğunu görebilir ancak çok fazla fikir ortaya çıkması nedeniyle bunları gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Planlama aşamasından öteye geçemediğiniz fikirler nedeniyle zorluk yaşayabilir, kendinizi strese sokabilirsiniz.

 

 

Kupa Prensi Kartı Anlamı

Bu kart, zihninizi açık tutmanız ve gerekli ilhamı almanızın önemli olduğuna işaret eder. İçinizden gelecek olan bu ilham, hayallerinizin gerçekleşmesi için gereken her şeyi sağlayacaktır. Eğer duygularınızı açıklamaktan çekiniyor, hislerinizi saklıyorsanız, kupa prensi bu konuda size bir uyarıda bulunuyor olabilir. Duygularınızı saklamadan söylemek, hayatınızın hem sizin için hem de çevreniz için çok daha iyi bir yola girmesini sağlayacaktır. 

 

Kupa Prensi (Ters) Kartı Anlamı

Yaptığınız hareketlerin ve hayatınızdaki yaratıcılığınızı körelttiğini anlatmaktadır. Bu durum hem kariyerinizde hem de hayatınızın diğer aşamalarında sizi olumsuz olarak etkileyebilir. Attığınız adımları gözden geçirmeniz, gerçekten isteyerek yapıp yapmadığınıza emin olmanız oldukça önemlidir.

 

 

Kılıç Prensi Kartı Anlamı

İlişkilerde beklenmedik bir gerilim, sıkıntı ve üzüntü yaratan bir haberi işaret eder. Sevgilinin hastalık haberi ya da üzüntü yaratan aşk dedikoduları olarak yorumlanabilir. Arkadan bıçaklanmalara karşı her an hazır olunması, kimseye güvenilmemesi gerekiyor. Aynı zamanda esmer, toy bir genç ve iki yüzlü güvenilmez bir âşığı ifade eder. 

 

 

Kılıç Prensi (Ters) Kartı Anlamı

Kişinin karşısına kontrolünün dışında bazı olaylar çıkmıştır ve kişi tüm bunlar yüzünden kendini suçluyordur. Kontrolü eline alıp işleri yavaş yavaş halletmeyi seçmek en mantıklısı.

 

 

 

Tılsım Prensi Kartı Anlamı

Para Prensi soylu toprak erkeklerinin en küçüğüdür; bunu 0-25 yaş gibi düşünebiliriz. Madde dünyaya yeni gözlerini açmış yönetimi tam olarak elinde tutmayan fakat potansiyel vaat eden bir tohum gibi görebiliriz. Boğa, Başak, Oğlak burçlarına sahip bir çocuk ya da ergeni işaret edebilir. Bu kart para kariyer alanı ile daha doğrudan alakalı olduğu için bir konuda uzmanlaşabilmek için 40 fırın ekmek yememiz gerektiğini sembolize edebilir. 

 

Tılsım Prensi (Ters) Kartı Anlamı

Verimsiz toprak-verimsiz tohum gibi düşünebiliriz. Yaptığımız iş kısır kalabilir ve bazı noktalarda başarısızlıklar yaşayabiliriz ya da inatla yaptığımız hatalardan ders çıkartmadığımızı da gösterebilir çünkü toprak soyluları inatla da ilişkilidir. İnatla aynı hataları sürdürüyor ya da ders almıyor olabiliriz.

 

 


Tarot kart anlamları ile merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Bu bilgileri sizlerle paylaşmamızda yardımcı olan uzman yorumcularımız: Şule Naz, Medyum Namaste, Feray Tekin, Dudu Nur, Ayten Ce

Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!