Ay ve Güneş Üçgeninin Burçlara Göre Etkisi

Geçtiğimiz günlerde Ay’ın İkizler burcuna geçtiğini ifade etmiştik. Şimdi de İkizler burcundaki Ay ve Terazi burcundaki Güneş arasında bir üçgen açı oluşacak. Peki, bu bize neler getirecek?

Koç: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle mevcut işiniz dışında, farklı bir alanda bağımsız ve geçici süreli bir proje alabilirsiniz. Bu proje sayesinde yaratıcılığını geliştirebilir ve daha önce hiç keşfetmediğiniz yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Boğa: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle aşk hayatınızda her şeyin fazlasıyla yolunda gittiği bir zamandasınız. Sevgilinizle her zaman olduğunuzdan daha fazla uyum içerisinde olabilir ya da ilişkiniz yoksa her an birine aşık olabilirsiniz.

İkizler: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle parasal konularla ilgili uzun süredir beklediğiniz güzel haberleri çok yakında alabilirsiniz. Standart gelirleriniz dışında farklı bir kaynaktan gelir elde edebilir ve bunun sürekliliğini sağlayabilirsiniz.

Yengeç: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle kendinize yeni bir hedef koymayı ve farklı bir alanda da uzmanlaşmayı istiyor olabilirsiniz. Yüksek lisansa başvurabilir, dönemlik eğitimlere katılabilir ya da yurt dışı seyahati planlayabilirsiniz.

Aslan: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle kendinizi geliştirmek için sürekli yeni bir arayış içinde olabilirsiniz. İş ve kişisel yaşamınızdaki boşlukları yeteneğiniz ve hobilerinizle doldurabilmek için zaman kaybetmeden ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz.

Başak: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle yakın dostlarınızla hafta sonuna eğlenceli bir giriş yapabilirsiniz. Kalabalık bir arkadaş grubunuzla sosyalleşebilir ve yeni insanlarla da tanışarak güzel zaman geçirebilirsiniz. Mutlu olacaksınız.

Terazi: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle kendinizle kalmak ve yalnız vakit geçirmek istiyorsunuz. Hemen harekete geçerseniz, küçük bir kaçamak planlayabilir, hem doğayla hem de kendinizle baş başa bir huzur tatili yapabilirsiniz. 

Akrep: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle yeni bir imaj değişikliği arıyor olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili çok keskin bir değişiklik yapmadan önce, işi uzmanına danışabilirsiniz. Ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Yay: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle çok çalışmanızın karşılığını maddi anlamda alabileceksiniz. Yakın zamanda gerçekleşecek bir para akışı, sizi oldukça tatmin edecek ve yeni yatırımlar için teşvik edebilir. Gelir düzeyiniz yakında artacak.

Oğlak: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle fikirlerinizle ve yaratıcılığınızla öne çıktığınız bugünlerde, sohbetinizle de çevrenizdekileri büyülüyorsunuz. Özgüveniniz sayesinde iletişiminiz oldukça güçlü bir hale gelebilir.

Kova: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle Şehirden uzak ancak oldukça sakin ve çevreyle iç içe bir yere taşınabilirsiniz. Taşınma ve tadilat işleri sizi yıpratsa da, yeni eviniz size ve ailenize huzur getirecek. Hayatınızda büyük değişimler olacak.

Balık: Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle romantik günlerin birbirini kovalayacağı zamanlar çok yakında sizi bekliyor olabilir. Neredeyse tüm şartlar size yeni bir aşk sunmak için hazırlanmış durumda, ilişkiniz olsun ya da olmasın sürprizlere hazır olun.