Venüs ile Satürn Kavuşması

Akrep burcundaki Venüs ile Oğlak burcundaki Satürn 14 derecelik açı ile birleşiyor. Peki, Venüs ve Satürn’ün yan yana gelmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs ile Satürn kavuşması önümüzdeki günlerde gelirimizin artması anlamına geliyor. Aynı zamanda eğitim ve iş konusunda da tüm burçların şansı artacak diyebiliriz. Bu dönemde aşk ve evlilik konularına gelecek olursak iletişim konusunda büyük kolaylıklar olacağını ifade etmek mümkün. Kısacası ilişkisi olanlar da olmayanlar da mutlu olacaklar.

Bu dönemde hepimizin hayatımızda boyunca çabaladığımız şeylere adım adım yaklaşacağını söyleyebiliriz. Verimli ve yaratıcı üretimler yapabiliriz. Günlük etkinliklerimizde bile sık sık gelecek planlarımızla ilgili düşüneceğiz, bu da çok daha detaylı programlar yapmamız konusunda bize yardımcı olacak.

Her ne kadar aşk ve sevgi konusunda şansımız açık olsa da ilişkisi olan burçların kavgalar konusunda birazcık dikkatli olması gerekiyor. Kavga anında sert sözler söylenmesi karşıdaki kişinin kırılmasına ve geri dönülmez durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Kendimizi tutmalıyız. Ayrıca ailevi konularda da kimseye sert çıkmamamız gerekiyor.

Venüs ile Satürn kavuşması iki burcun iş birliği anlamına da geliyor. Hepimiz ev işlerimizi bitirecek, daha sık dışarı çıkacak ve arkadaşlarımızla eğlenceli zaman geçireceğiz. Kendimizi romantik hissedip sevdiğimiz kişiyle de planlar yapabilir veya dostlarımızla kısa süreli bir seyahate çıkmayı düşünebiliriz.

Aynı zamanda bu süreç sağlık ve spor konuları ile ilgilenmek için de çok uygun. Cilt bakımı yaptırmak isteyenler, diyete girmeyi ya da spora başlamayı düşünenler hemen harekete geçmeli. Tadilat ve bakım işleri ile ilgili gezegensel enerjiler bize büyük bir destek sağlayacaklar. Bu yüzden vakit kaybetmemeliyiz.

Son olarak Venüs ve Satürn birleşmesi ile ilgili grip ve alerji konularına dikkat etmemiz gerekiyor diyebiliriz. Her ne kadar ruhsal olarak çok daha iyi hissedecek ve fiziksel olarak da güzel görünecek olsak da bu dönemde soğuk algınlığına yakalanma ihtimalimiz hayli yüksek. Sıcak tutacak şeyler giymekte ve tedbirli olmakta yarar olabilir.

Bu verimli ve fırsatlarla dolu süreci enerjiniz yüksek ve mutlu geçirmeye özen gösterirseniz yapamadığınız çoğu şeyi elde etmiş olacak bu dönemi kapatacaksınız. Hayallerinize ulaşmak için harekete geçin ve gezegensel enerjilerin desteğini kullanın…