07.08.2015 Gökyüzü Mesajları

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 23 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kule

Güneş : Aslan

Ay :  Boğa

Gün Yöneticisi : Venüs

Gün titreşimi bugün bizden iç sesimizi duyarak uzlaşıda kalmamızı, böylelikle toplumsal sınırların ve kendi sınırlarımızın, bu sınırların yaşamımızdaki amacının ve böylelikle yaşamsal oluşumun farkına varmamızı istiyor. Öğrenmenin ve bunun ne anlama geldiğinin bizim için önemli olduğu bir gün gibi gözüküyor.

Saat 10:08’i gösterirken aslanda Merkür- Jüpiter kavuşumu gerçekleşiyor. Olumlu yönleriyle Merkür özellikleri olan akıl ve ifade unsurları daha parlar ve geniş bir kavrama gücü uyanır, Jüpiter Merküre derinlik ve samimi bir doğa verir, Merkür Jüpitere hız ve pratiklik, daha duru bir görü kazandırır; bununla birlikte Jüpiter bazen kendini tarafsız olarak görmekte zorlanabilir ve Merkür, Jüpiterin genişliğinde dağılabilir. Verileri, akılcı bir yaklaşımla göz önünde bulundurarak odağımızı korumakta fayda var.

Bugün kelimelerin sihirli gücünü keşfedin! Jüpiter şans gezegenidir, büyüme ve genişlemedir, Merkürle bunu destekler. İş toplantıları, önemli görüşmeler, odağımızı koruyarak hareket ettiğimizde, şanslı buluşmalara dönüşebilir. Sohbetler bizi keyifli buluş ve farkına varışlara taşıyabilir.

Saat 22:14’ü gösterirken, Merkür aslandaki hareketini tamamlayarak başağa geçiyor olacak. İletişimdeki çocuksu doğamız, şimdi daha faydacı bir titreşime ulaşıyor ve gelişim teması daha ön plana çıkıyor. Merkür başakta kendini çok daha rahat ifade eder, toprak etkisi olduğu için daha gerçekçi bir duruş söz konusu olur.

Pratik düşünüp daha net kararlar alabiliriz. Kişisel gelişim çalışmalarındaki fayda ve bu anlamdaki kavrayış gücü artar. Yeter ki detaylara takılıp mükemmelleştiremediklerimizin odağında kalmayalım. Olan her şeyi içinde barındırdığı şans ile okumaya çalışalım ve bunu yaşamımıza katalım.

Ay boğada ilerliyor, venüs başakta geri gidiyor, merkür başağa geçtiğinde ilişkilerdeki fluluk da biraz daha dağılır, netleşmeler sağlanabilir. Neye ihtiyaç duyduğumuzu ifade etmek biraz daha kolaylaşabilir ve daha çözümcü rüzgarlar esebilir. Merkür aslanda ‘’ben’’ güçlüydü, başakta biraz daha ortak alandaki etki söz konusu olacaktır; çünkü başak aynı zamanda hizmet burcudur.

Ay boğada, biraz daha ayaklarımızın yere basmasını ister. Güven teması ön plana çıkar ve bunu sağlayacak olanların arayışına girilir. Keyif almak isteriz, bu zamanlarda yemek yeme hissimiz artış gösterebilir, boğa boğazı yönetir, keyif veren farklı alternatifler oluşturma yoluna gitmek buna çözüm olabilir.

Bugün Venüs günü, keyif almak istiyoruz, uzlaşı sağlamak lehimizedir; bununla birlikte bunu yaparken kendi değerlerimizi de ifade edebilmek önemlidir. ‘’ Bu dediğini anlıyorum, iyi niyetine güveniyorum; bununla birlikte ben de … düşünüyorum, orta noktada buluşup ortak mutluluğumuzu yaratabilme şansımız olduğuna inanıyorum. ‘’ Bu cümle ilişkilerde kurtarıcı olabilir. Yaratıcılığımızı çalıştırabileceğimiz bir gün!

Rehber kartımız ‘’kule’’ bize bir değişimden bahsediyor. Marsiyen bir etki vardır burada, Venüs temalarının yoğun olduğu böyle bir günde, bir yanımızın da bir şeyleri toparlayıp bir sonuca vardırması gerekiyor demek ki, ihtiyaç duyduğumuz odağı sağlayan bu olabilir. Venüs bize ‘’ Barış! ‘’, buradaki Marsiyen etki ‘’ Savaş! ‘’ diyor. O zaman barışarak savaşacağız. Bunu nasıl yapabiliriz? Önce her şeyin bizim yolumuzdaki dost bir ışık olduğunun farkına vararak! Bugünlük de bu! Çok yazıyorum, kaptırıyorum!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ