11.02.2016 Gökyüzü Mesajları (Yeni Zamanda Aşk)

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter bizim yaşamdaki büyüme ve genişlememizden (madden ve manen), fırsatlarımızdan bahseder. Şu an zararlı olduğu (gezegenin özelliklerini çok rahat gösteremediği) başakta hareket ediyor ve bizden düzen kurmamızı, ustalaşmak istediğimiz konunun üzerine gitmemizi ve bunun yaşama olan hizmetini öncelik tutmamızı istiyor! Bu durum retro (geri hareket) olarak gerçekleşiyor ve bu içsel süreçleri daha da önemli kılıyor. Jüpiterin diğer planetlere ilişkilerine göz atacak olursak, öncelikle ay düğümü ile kavuşum ki bu yaşamımızda bir dönüm noktasında olabileceğimize işaret ediyor, özellikle bizim doğum haritamızda bulunduğu ev itibariyle ve Kiron ile karşıt yapıyor (güçlü deneyimler ve bilgeliği temsil eder), ruhsal deneyimler, bu deneyimlerin bizde oluşturduğu etkiler daha büyük bir anlam taşıyor. Satürn, Kirona yaptığı kareyle ‘’ Kaçma, bir seçim yap ve bunun sorumluluğu al! ‘’ diyor, Uranüs üçgen ile bu süreci destekleyerek sürece enerji yüklemesi yapıyor, Pluton radikal bir duruşu vuguluyor ve Jüpiter böylelikle anlamını buluyor. Ay öğle saatlerine doğru (11:54) balıktaki puslu ve mistik yolculuğunu tamamlayarak koçun aktif ve güçlü enerjisine geçiyor. Hareket zamanı! Gün titreşimi bizden içsel dönüşümümüzü sağlamamızı istiyor. Artık kabuklar kırılmalı! Zincirlerin ötesindeki ışığı uyandırma zamanı! Rehber kartımız ‘’dünya’’, hareket, bu hareketi içselleştirerek derinleştirme, düşünsel idrakı sağlayabilme ve yaşamsal kalenin inşasını istiyor bizden! Şimdilik bu!

 

ASTRO- KOÇLUK BİREYSEL SEANSLAR

 

Doğum haritanız (doğum anınızdaki gökyüzü durumunun sembolik ifadesi), yaşam yolculuğunuza dair birçok saklı bilgiyi bünyesinde barındırır.

Sizin bu potansiyelleri nasıl kullanmayı seçmiş olduğunuz ve burada nasıl bir gelişme sağlanabileceği, sıkı bir koçluk ile açığa çıkarılabilir.

Önemli olan var olan potansiyelleri birbirleriyle ilişkileri göz önünde bulundurularak tanımlayabilmek( astroloji ) ve bu potansiyelleri nasıl ifade etmeyi seçmiş olduğumuzu, bu ifadeyi nasıl daha güçlü ortaya çıkarabileceğimizi netleştirebilmektir.

Benzer bir çalışmayı ilişki analizi( sinastri ) ve yaşamınızın önemli dönemleri( transit ve progress ) için de gerçekleştirebilmek mümkündür.

Her ilişki kurduğumuz kişi, mutlaka bize bir niyetle gelir ve biz onda, bir niyetle oluruz. Bunu anlamak, gerekli özgürleşme ve sağlıklı bir iletişim şansını yakalamak adına önemlidir.

Yaşamımızın tekrar eden dönemleri, belli temaları bizim önümüze getirir. ihtiyacımız olan, oradaki dersi alarak bir sonraki aşamaya geçebilmek ve böylelikle yaşamımızda daha güçlü bir algı sağlayabilmektir.

Zor dönemlerden öte, nerede olduğumuzun farkında olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz dönemler vardır. Bizde olanı açığa çıkaracak olan, bizden başkası değildir. İnsan, kendi ifadesinde yaşar ve yolculuk bizi biz yapanı bulmak üzerinedir.

Bu kapsamda bir çalışma için iletişime geçebilirsiniz.

 

Sizi seviyorum,

Ruhsal Yaşam Koçu

Hüseyin Akdağ