14.02.2016 Gökyüzü Mesajları (Güven ve Işık)

Bugün Güneş günü ve Güneş, kahramandır yani bizizdir! Aslında insanın yaşam yolculuğu da tıpkı Güneşin yolculuğu gibidir. Doğar, batar ve muhakkak yeniden doğar. Yaşamınızı şöyle bir gözden geçirin! Kaç kez doğup, kaç kez batıp kaç kez yeniden doğmuş olabiliriz? Bugün artık anlayıp daha farklı yorumlayabildiklerimizi hatırlayın ve daha önce bizi nasıl da rahat bırakmadığını! Zaman, bilgeliğin kutsal kaynağıdır ve insan onunla kurduğu ilişkiyle yaşamını ve bu yaşamın ışığını yaratır. Mühim olan onu duyup dinleyebileceğimiz o anı yaratmaktır.

 

Güneşin şu an Mars ile karesi göze çarpıyor ve bizden savaşımızın kimliğimize açılan yol olduğunu hatırlamamız isteniyor. İnsan, savaşı kadardır ve savaştığınca anlamlanır. Bu savaşı ne ile ve nasıl yaptığımız her şeyin ötesindedir. Adil ve dost olanın, savaşı, insanlaşmaktır, hepsi bu! Savaş, yenmek ve yenilmekten öte, olmak ve bütünleşmektir. Kendimizden kendimize…

 

Merkür günün ilk saatlerinde oğlaktaki ketum duruşunu kovadaki gelecek enerjisine açmış bulunuyor! Geleceği yaratan bir fikirler bütünü! Tevazuyu korumakta fayda var! Merkür kova zekanıza olan güveni biraz abarttırabilir! Özgürlüğü yaratan bir düşünsel ufuk hakim! Karşılıklı hoşgörü ve anlayış önemli! Hümanist bir birleşme! Aklınızdan geçenlere dikkat edin, yarını yaratıyor olabilirsiniz!

 

Ay boğada seyrediyor ve bizim için güven duygusu önemli! Güne Pluto ile üçgeni ile başladık! Derinde bir şeyler artık iyileşiyor! Mars ile karşıt da olsa Jüpiter desteği karşıt noktaları buluşturma isteği yaratıyor! Kiron devreye girdiğinde akşam saatlerine doğru, ruhsal derinlikler şifalanıyor! Hatırlayın yaşamın olduğunu sandığımızdan çok daha fazlası olduğunu ve o derinlikten yudumlayarak açın yolunuzu! Dün anlamını bulduğunda, yarın da yolunu bulur! Bunu anlamak önemli! Gece saatleri aşk ve tutku! Özünüzdekini bulduğunuzda, gözünüzdeki yeni bir ışık olur ve yolu da bu buldurur.

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ