16.01.2016 Gökyüzü Mesajları (Ses Olmak)

Bugün Satürn günü ve Satürn, kısıtlayıcı bir gezegendir. Bizim sınavlarımız anlamına gelir; bununla birlikte bu sınavlar muhakkak ki daha geniş bir dünya anlayışının doğumu içindir. Sınavı sınav yapan ona olan direncimizken, sınavı ışığımız kılan bizim ondaki cesaretimiz ve yeni bir doğuş adına istekliliğimizdir. Her şey andadır! Gün titreşimi bizden önümüzü görebilecek güçte olduğumuzdan bahsediyor; bununla birlikte bir satranç tahtası olduğunun yaşamın hatırlamamız gerekiyor ve hamleler ‘’sorumluluk, odak ve öz disiplin’’ gerektirir. Adaletin sırrı! Rehber kartımız ‘’büyücü’’ yeteneklerimizin keşfinin öneminden bahsediyor. Kendimizle ilgili bilmediğimiz, varlığının farkında bile olmadığımız öyle potansiyeller var ki aslında! İşte bu cevherdir ve insan bu cevheri dirilttiğinde, kendi gerçekliğini ve bunun ne kadar değerli olduğunu hatırlayabilir. Her ne olursa olsun! Onda aldığınız yol, yaşamda ve sizin ufkunuzda aldığınız yoldur ve işte bu ‘’ses olmak’’tır. ‘’ Ben buradayım!’’ deyin bugün ve varlığınızı, sizden açığa çıkan ışıkla gösterin! ‘’ Sizi siz yapan? ‘’ Yaşam bunu ne kadar biliyor? O zaman sesi olun benliğinizin! İşte yol bu! Şimdilik!

 

Ay- Venüs üçgen (01:46) Renkli ışıklar ve içsel bir akış! Zarif ve etkileyici bir dokunuş!

 

Ay- Merkür kare (05:52) İletişimde doğru kelimeleri bulabilme ihtiyacı! İçeriden dışarıya çıkardıklarımızın ne olduğu önemli! İşaretleri daha dikkatli yorumlama gerekliliği!

 

Ay- Güneş kare (12:36) İçeride kopan fırtınalar! Güneşin doğuşu yahut insanın bu kargaşadaki kayboluşu, seçim tamamen bizim! ‘’ Denizler durulmaz dalgalanmadan! ‘’ Yeter ki dalgaların sırrını çöz!

 

Ay- Neptün yarı kare (14:43) ‘’ Hayal mi gerçek mi? Gördüğüm bilmem! ‘’ Hayaller gerçekleri yaratır, gerçekler hayallere açılan kapıdır. İnsan bu bütünlüğün farkına vardığında yarında, bugünden öte olan kendini yaratır ve bu önemli!

 

Ay- Jüpiter kuinkuks (14:59) Kontrollü bir büyümenin( gelişim ) ışığını yakabilme! Gücün farkındalıklı kullanımı!

 

Ay- Satürn seskikuadrat (22:55) İçsel enerjinin bilinçli dönüşümü! Ne istediğinin, nereden başlayıp nereye doğru yol aldığının farkında olma!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ