2-8 Haziran Haftalık Burç Yorumu

Merhaba sevgili Fal Sepeti dostları, ben Tarot, Katina ve Astroloji uzmanınız Yağmur. İşte sizler için hazırladığım 2-8 Haziran arası haftalık burç yorumlarınız.

Koç: Hafta başında bir enerji patlaması yaşayabilirsiniz, ancak işleri birazcık ağırdan almanızda fayda var. Haftanın başında işlerinizi toparlamaya ve ilerleme kaydetmeye bakın, böylece haftasonu keyif yapabilirsiniz. Maddi konularda bu hafta yeni birikim planları yapmak için pek uygun değil, önerileri dikkate almayabilirsiniz. Bu hafta dışarıda ya da bir sosyal etkinlikte harika arkadaşlıklara ve belki ilişkilere dönüşecek olan yeni insanlar tanıyabilirsiniz, tadını çıkarmaya bakın. 😉

Boğa: Bu hafta hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yolunda önemli adımlar atabileceğiniz bir hafta, özellikle hayattan ne beklediğinize odaklanmalısınız ve kendinize güvenmelisiniz. Maddi açıdan elinize kaynağı aileniz ya da bir ortaklığınız olan bir para girişi olabilir, maddi kaynaklarınızı istediğiniz konuma gelmek için harcayabilirsiniz.

İkizler: Bu hafta özellikle sevdiklerinizle iletişim konusunda akıcı ve rahat bir süreç sizi bekliyor. Maddi açıdan bir probleminiz yok, ancak daha önce bu konuda uyardığınız bir yakınınız konusunda haklı çıkmanız sizi biraz etkileyebilir, içiniz rahat olsun. Çok istediğiniz ve sizi çok mutlu edecek bir şeye para harcamayı düşünebilirsiniz, başkalarının sözlerine kulak asmayın, üzerinde iyice düşünün ve eğer gerçekten değeceğine inanıyorsanız bu harcamayı yapın.

Yengeç: Bu hafta değişimler haftası, kalbinizin ve sezgilerinizin sesini dinleyin. Romantik açıdan ikinci bir şans size geliyor, ilişkisi olanlar için güzel enerjiler söz konusu, ilişkisi olmayanlar ise hem kalplerini hem gözlerini açık tutmalı, özellikle hoşlandıkları kişilere karşı. 😉 Uzun zamandır aradığınız bir fırsat bu hafta kapınızı çalabilir, maddi açıdan ise olumlu bir hafta sizi bekliyor.

Aslan: Bu hafta kendinizi daha fazla göstermek için dilediğiniz adımları atabilirsiniz, özellikle iş ve sosyal hayat alanlarında. Romantik konularda ise kalbinizin aklınıza galip gelmesine izin vermelisiniz, gerginliklerden ve alınganlıklardan uzak durmalısınız. Maddi alanda gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının, harcamadığınız paralarla harika bir yatırım yapabilirsiniz.

Başak: Bu hafta karşınıza çıkan fırsatlara “evet” demeyi ihmal etmeyin, özellikle maddi konularda bu durum lehinize olabilir. Nasıl ve nerede yaşayacağınız konusunda ani bir karar vermeniz gerekebilir, bu hafta risk alma konusunda şansınız yaver gidecek. Uzun zamandır görmediğiniz biri hayatınıza yeniden giriş yapabilir, bu konuda ne hissederseniz hissedin olumlu tepki vermeye özen gösterin, böylece durumu kontrol altında tutabilirsiniz.

Terazi: Bu hafta özellikle iletişim alanında ağırdan almalısınız, aksi takdirde insanları hızınızla ve enerjinizle ürkütebilirsiniz. Ağırdan aldığınızda her şey beklediğinizden daha güzel olacak. Sevgilisi olmayanlar, uzun zamandır bakıştığınız o kişiye doğru bir adım atmanın vaktidir, pişman olmayacaksınız. Bu hafta bütçenize dikkat etmelisiniz.

Akrep: Romantik açıdan içinde bulunduğunuz durumun tadını çıkarmalısınız bu hafta, ilişkisi olmayanlar ise içinde bulundukları durumla yetinmeyi öğrendikleri takdirde haftasonuna doğru harika bir fırsatla karşılaşabilirler. Maddi açıdan gelirinizi arttıracak bir fırsat bu hafta kapınızı çalabilir, gözünüzü açık tutun ve kariyer alanında net ve profesyonel bir duruş sergileyin.

Yay: Bu hafta dinlenmenize özellikle dikkat etmelisiniz ve uykunuzu tam aldığınızdan emin olmalısınız. Kariyer açısından olumlu geçecek olan bu hafta, ilişkilerinizde gereken uzlaşmayı yakaladığınız anda stres seviyenizi oldukça düşürecek. Bu hafta romantik ilişkinizde konuşmak yerine dinlemeyi seçin, kazançlı çıkacaksınız. Çeşitli problemlerinizin çözümü için sizden yaşça büyük birine danışabilirsiniz.

Oğlak: Maddi açıdan birikime ekstra önem vermeniz gereken bir haftadasınız, varolan birikiminize ekleme yapabilirsiniz, ancak bu birikimden harcama yapmamalısınız. İlişkisi olan Oğlaklar sevdiklerine değerlerini ve sevgilerini daha fazla göstermeli bu hafta, ilişkisi olmayanlar ise bu konuda ya adım atmalı ya da bekledikleri kişiye yeşil ışık yakmalı.

Kova: Bu hafta her açıdan olumlu geçecek sizin için, vizyoner yapınızı hafta boyunca bozmamaya gayret edin. Henüz yeni tanıdığınız birinden olumlu bir teklif alabilirsiniz, o kişi ile iletişim durumunuza göre bu ya bir iş teklifi, ya da bir ilişki teklifi olacak. İlişkisi olmayan Kovalar bu teklifle karşılaşırlarsa mutlaka bir şans vermeli.

Balık: Bu hafta kendinize olan güveniniz ve inancınız tam olmalı, risk aldığınız konularda endişe etmeyi bırakın ve bu hafta yaşanabilecek olumlu gelişmelere kanalize olun. Sevdiklerinizle bu haftasonu için aktivite planları yapabilirsiniz. Yalnız Balıklar ise bu haftasonunu arkadaşları ile geçirmeli.

Yıldızlarınızın pırıl pırıl parlamasını, size her konuda şans getirmelerini diliyorum. Sevgilerimle!

~Yağmur Sothis