2018 Yılı Burçlara Göre Kariyer ve Eğitim Tahminleri

2018 yılı yaklaşıyor. 2017 yılının bitmesine günler kaldı. Peki, yeni yılda burçların eğitim ve kariyer hayatları nasıl olacak?

 

Koç: 2018 yılında Koçların kariyer hayatlarında ve mesleki gelişimlerinde istedikleri gelişmeler gerçekleşecek. Eğitim hayatı ile ilgili beklentileri olanların ise hedeflerine ulaşması için daha fazla çalışması ve azimli olması gerekli.

 

Boğa: 2018 yılında Boğaların hem kariyer hem de eğitim hayatlarında karşılarına pek çok fırsat çıkacak. Yılın tamamı karşılarına çıkacak fırsatlara verdikleri tepkilere göre şekillenecek. Fırsatları değerlendirmek için daha atılgan olmalılar.

 

İkizler: 2018 yılında İkizlerin kariyer hayatlarında ilerlemesi için engelleri aşmaları, azimli olmaları ve sabırla yılmadan çalışmaları gerekecek. Hem eğitim hem de mesleki hayatlarında olgunlaşmalarına neden olacak tecrübeler edinecekler.

 

Yengeç: 2018 yılında Yengeçlerin eğitim hayatlarında uzun süredir hiç olmadıkları kadar şanslı olacaklarını söylemek mümkün. Engeller gezegensel enerjilerin etkisi ile kolayca aşılacak. Kariyer alanında başarı içinse daha inançlı olmalılar.

 

Aslan: 2018 yılında Asların kariyer hayatlarında, mesleki gelişimlerinde ve eğitim alanlarında onları çok olumlu enerjiler destekliyor olacak. Ancak bu enerjileri değerlendirebilmek için hırslarına yenik düşmemeleri çok önemli.

 

Başak: 2018 yılında Başaklar kariyer ve eğitim hayatlarında başarılı olmak istiyorlarsa karakter özelliklerini iyi kullanmalılar. İçlerinden geldiği gibi biraz daha mükemmeliyetçi ve titiz davranarak hedeflerine erişebilirler.

 

Terazi: 2018 yılında Teraziler eğitim hayatlarında çok şanslı olacaklar. Hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmeye yaklaşacaklar. Kariyer ve mesleki yaşamlarında ise sorunları çözmelerinin tek yolu her konuda adil olmak olacak.

 

Akrep: 2018 yılında Akrepler kariyer, eğitim ve mesleki hayatlarında daha önce hiç olmadığı kadar hatta onlardan beklenmeyen bir şekilde hırslanacaklar. Bu hırslarını olumlu yönde kullanmayı başarırlarsa aşamayacakları hiçbir sorun yok.

 

Yay: 2018 yılında Yayların kariyer hayatlarında, eğitim alanlarında veya mesleki gelişimlerinde başarılı olmalarının tek yolu umursamaz olmamak ve sorunlara çözümler bulmak olacak. Kendi şanslarını ve başarılarını kendi alın terleriyle yaratmaları gerekecek.

 

Oğlak: 2018 yılında Oğlakların hem kariyer hem de eğitim hayatlarında kafalarını karıştıracak bazı etkenler ortaya çıkabilir. Akıllarındaki bu soru işaretlerini aşmak için mutlaka kalplerinin sesini dinlemeli ve mantıklarını da kullanmayı unutmamalılar.

 

Kova: 2018 yılında Kovaların eğlenmeye çok meyilli olması ama diğer yandan üretken ve yaratıcı enerjilerinin de yükselmesi mümkün Eğer kariyer ve eğitim hayatlarında başarılı olmak istiyorlarsa iş ile eğlence arasındaki dengeyi iyi tutturmalılar.

 

Balık: 2018 yılı Balıkların eğitim ve kariyer alanları için oldukça olumlu enerjilerle dolu olacak. Özellikle kariyer hayatlarında büyük atılımlar yapmaları, eğitim hayatlarında ise çok farklı yollar izleyerek başarılı olmaları mümkün olacak.