2018 Yılı Genel Astroloji Tahminleri

2017 yılının son ayına girmiş bulunmaktayız. Adım adım yeni yıla yaklaşıyoruz. Peki 2018 yılının astroloji haritası bize neler getirecek?

2018 yılına genel olarak baktığımızda gezegensel açılar açısından çok yoğun bir dönem yaşayacağımızı söyleyebiliriz. Yıl başının hemen ardından Uranüs, Jüpiter ve Plüton gezegenleri hayatımızda önemli etkiler yaratmaya başlayacak ve bize önemli kararlar aldıracak.

2018 yılının yoğun geçen Ocak ayının hemen sonunda Aslan burcunda 11 derecelik bir Ay tutulması gerçekleşecek ve bu ay tutulması ile birlikte Aslan enerjisi tüm hayatımızı kaplayarak bizi biraz kaotik biraz da çılgın günlere sürükleyecek. Ayrıca yine Şubat ayında daha Aslan enerjisiyle baş etmeye çalışırken Kova burcunda 27 derecelik bir Güneş tutulması ile karşı karşıya kalacağız.

Hızla ilerleyecek olan 2018 yılına hazır olmak için önceden hazırlık yapmak isteyenlerin mutlaka Jüpiter gerilemesini de göz önünde bulundurması gerekli. 2018 yılında hem Jüpiter hem de Merkür gerilemeleri bize nefes aldırmayacak. Küçük aksilikler, problemler, gecikmeler ile koşuşturmaya devam edeceğiz.

2018’in Nisan ayına geldiğimizde baharın heyecanlandırıcı enerjisi içimizi kıpır kıpır yaparken Merkür ileri gitmeye başlayacak ve sorunlar son bulacak. Bu yüzden 2017 Aralık ayını ve yıl başını iyi değerlendirip güç toplamalıyız ki 2018 Nisan’ına kadar o güçle ilerlemeye devam edebilelim.

2018 Mayıs ayında her ne kadar havalar ısınmaya başlayacak olsa da Satürn ile Neptün gerilemeleri nedeniyle sağlık sorunları konusunda dikkatli olmak gerekecek. Alerjiler ile soğuk algınlıkları özellikle bu dönemde baş belası olabilir. Daha çok erken diye düşünüyorsunuz belki ama siz şimdiden bağışıklık sisteminizi güçlendirirseniz sonrasında pişman olmazsınız.

2018 yılının ortalarına ulaştığımız günlerde Yengeç burcunda yaşanacak olan 20 derecelik Güneş tutulması bizi kendimize getirecek. Tüm burçlar için 2018 yılının Haziran ayı çok şanslı geçecek. Girişimcilik, ekonomik alım satımlar, sınavlar ve resmi işlemler için Güneş tutulması sürecinde harekete geçebilirsiniz.

2018 yılının asıl zor zamanları ne yazık ki havaların tamamen ısındığı dönemde Merkür’ün tekrar gerilemeye başlaması ile gelecek. Duygusal olarak güçlü olanların kazanacağı bu dönem öncelikle Temmuz sonunda yaşanacak Kova burcu Ay tutulmasında biraz iyileşecek sonrasında ise 11 Ağustostaki 18 derecelik Aslan burcu Güneş tutulması ile birlikte tamamen son bulacak.

2018 yılının Ağustos ayından sonra yine sorunların yavaş yavaş azaldığı, Merkür’ün, Mars’ın, Satürn’ün ve Plüton’un aynı anda ileri harekete başlaması ise tüm burçların şans, kariyer, eğitim, aşk ve ev alanlarında büyük oranda yükseliş görülecek. Nisan ayındaki şanslı dönemi kaçırdıysanız girişimcilik ve diğer her türlü yenilik için Ağustos sonrasını beklemenizde yarar var.

2018’in sonuna doğru yaklaştığımızda ise Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında biraz daha tekdüze sorunsuz bir zaman dilimi geçireceğiz. Bu açıdan 2018 yılının sonu bu yıl sonu gibi olmayacak diyebiliriz. Bu yüzden Ağustos sonrasında neredeyse her konuda işler olumlu yönde ilerleyecek.

Her konuda önceden genel bilgi sahibi olmak ve adım adım yeni yılı planlamak, planlarınızı sorunsuz gerçekleştirmek istiyorsanız 2018 yılı genel astroloji tahminlerine göre hareket etmeyi unutmayın!