2018 Yılında Oluşacak Önemli Gezegensel Olaylar ve Etkileri

2018 yılına girmemize günler kaldı. Peki 2018 yılında oluşacak önemli gezegensel olaylar ve etkileri neler olacak bilmek ister misiniz?

 

Satürn Oğlak Burcunda: Satürn 19 Aralık’ta Oğlak burcuna geçti ancak yıl sonuna doğru gücünü arttıracağını ve 2018 yılının başında hayatımızı büyük ölçüde etkileyeceğini söylemek mümkün. Oğlak burcundaki Satürn sınırlar, kurallar, gelenekler ve gerçeklik kavramlarını temsil ettiğinden bizi daha çok bu konularda etkileyeceğini söylemek mümkün. Eğer Oğlak burcundaki Satürn’den en iyi şekilde faydalanmak istiyorsanız yıl sonunda veya yeni yıla girerken kendinize gerçekçi bir hedef belirleyin ve hedefinize kilitlenin.

 

Uranüs Boğa Burcunda: 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçecek olan Uranüs hayatımıza çok yoğun bir biçimde inatçılık duygusunu sokacak diyebiliriz. Rahat hissettiğiniz ve asla değişmez diye düşündüğünüz konularda büyük değişiklikler meydana gelebilir. Hayatınızda sizi mutlu eden farklı şeyler olduğunu keşfedebilir ve hiç olmadığını kadar açık görüşlü olabilirsiniz.

 

Çiron Asteroidi Koç Burcunda: 17 Nisan’da Koç burcuna girecek olan Çiron asteroidi hayatımıza önemsediğimiz konular ve kişiler için savaşma gücünü sokacak. Daha agresif olacak ve canımız yansa dahi bunu hiç kimseye belli etmeden istediğimizi elde etmeye çalışacağız. Özellikle de cesur olmadığınız ve daha önce harekete geçmediğiniz konularda atağa kalkabilirsiniz. İsteseniz de istemeseniz de bu dönemde bir adım öne çıkmanız gerekecek.

 

Güney Düğüm Oğlak, Kuzey Düğüm Yengeç Burcunda: 6 Kasım’da Kuzey Düğüm Yengeç burcuna geçerken Güney Düğüm de Oğlak burcuna geçecek. Bu da hayatımızda dikkatli olmamız ve önceliklerimizi belirlememiz gereken bir yol oluşmasını sağlayacak. Kendimizi baskı altında hissedebilir ve içgüdülerimize göre hareket etme eğiliminde olabiliriz. Bu dönem bazıları için savunmasızlık hissi yaratabilir. Gelenekler ve sorumlulukların büyük önem kazanması ile kuralların da hayatımızdaki etkisini arttırması olasıdır.

 

Mars ile Venüs: Mars 26 Haziran’da Kova burcunda geri harekete başlayacak. Venüs ise 5 Ekim’de Terazi burcunda geri harekete başlayacak. Venüs ile Mars gezegenlerinin her ikisi de arzu, sevgi ve gücü temsil ettiğinden bu dönemlerde önemli kararlar almanız gerekebilir. Ayrıca oluşacak krizlerde bulacağınız çözümler ile büyük atılımlar yapabilirsiniz.

 

Jüpiter Neptün Üçgeni: 2017 yılında sırasıyla 25 Mayıs ve 2 Aralık tarihlerinde üçgen açı oluşturan Jüpiter ile Neptün 2018 yılında da 19 Ağustos’ta tekrar üçgen açı oluşturacak. Bu üçgen sınırların ortadan kalkmasına neden olacak. Akrep enerjisinin artması ile birlikte sevgi her türlü engeli aşacak. Siz daha ne olduğunu anlamadan aşık olabilirsiniz. Bu dönem iyileşme, sağlık sorunlarını aşma ve korkuları yenmek için çok uygun olacak ancak bağımlılık ya da takıntılara dikkat etmeniz gerekecek.

 

2018 yılının en önemli gezegensel olaylarını önceden bilirseniz hayatınızı gezegensel enerjilere göre planlayarak çok daha mutlu, başarılı ve rahat bir yıl geçirebilirsiniz.