24.09.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AŞK DETOKSU 2. Gün)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 23 / 5

Günün Rehber Kartı : Joker

Güneş : Aslan

Ay : Kova

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün gün titreşimi içinde bulunduğumuz koruyucu bir ışığın varlığından söz ediyor. Geçen bayramın da ilk günü 23 / 5 titreşimine gelmişti hatırlıyor musunuz? 5, birey ile toplum ilişkisini işler aslında, ruhtan beslenir ve bilgeliktir. Saklı olandır. Bugün derinliklerimizde keşifler söz konusu olabilir gibi gözküyor. Bayram dediğimiz bir ritüeldir aslında ve insanları bir çatı altında toplayarak pozitif duygularda birleşimlerine katkı sağlama amaçlıdır. Zamanla değişim ve dönüşümlere muhakkak ki maruz kalır; bununla birlikte özüne sadık kalmak ve burada olanı hatırlamak en sağlıklısı olacaktır. İç sesimizi duyarak barışa doğru akan suyun farkındalığı ile kendimizi ifade edebilme ve buradaki ruhsal varoluşun hikayesini görebilme!

Bugün Ay kovadaki hareketine devam ediyor. Orijinal bir bayram olabileceğinden bahsetmiştik dünkü yazımızda, daha ilginci bir de rehber kartımız olarak ‘’joker’’ çıktı karşımıza, ‘’joker’’ çok sürprizli bir karttır, Uranüs etkisinde olduğundan söz edilir. Bu bayram dillerde kalıcı bir tat bırakabilir, çok güçlü kapılar kendiliğinden aralanarak yüreklerimize kendini bir başka işleyebilir. Tam da Güneş Teraziye geçmişken, Venüs ile birbirlerini karşılıklı ağırlıyorken, gerçekten sevin ve gerçekten sevebildiğiniz her neyse ve sevgiyi orada yürek dolusu hissedebildiğiniz, orada olmayı seçin. Mutlaka çevrenizde olan herkesin aslında yolunuzu aydınlatan bir Tanrılık ışığı olduğunu hatırlayabilin!

Gün yöneticisinin de Jüpiter olduğunu görüyoruz. Büyüme genişlemedir Jüpiter, bolluk ve berekettir, şanstır, Tanrısal oluştur, adalettir. Hak olun ve Tanrının gözleriyle yaşama bakmaya çalışın. Her şey bir yolculuktur aslında ve insan bu yolculuğun özde ne değerli bir ışık taşıdığının farkında değildir çok kez! Bizler hep birlikte öyle büyük bir gücüz! Yeter ki birleşelim! Tek bir kişi bile es geçmeksizin ne kadar birbirimize birbirimiz olan parçalarla donatılmış olduğumuzu keşfedebilelim!

Bugün 09:39’da Terazinin 0 derecesinde olan Güneşle, terazinin 1 derecesindeki Kuzey Ay Düğümü kavuşuyor. Kuzey Ay Düğümü bizim ruhsal çekilimimizin neye doğru olduğunu anlatır; bununla birlikte ay düğümleri karşıt burcundaki Güney Ay Düğümü ile birlikte yorumlanmalıdır. Venüs ve Mars da dikkate alınmalıdır. Venüs ve Mars Aslanda ileri hareket ediyor. Duygularımız savaşma arzusunda barışan, barışma arzusunda savaşan bir akış sergiliyor. Dünden bugüne doğan farkındalık bugündeki yarın kapılarını açan ışık oluyor. Karanlık bizi aydınlığa taşır; bununla birlikte bizim önce karanlığa alışmış gözlerimize rağmen gözlerimizi açabilmemiz gerekir.

Bugün hem sevginin içinde eriyor olmak hem de o bütünde kendimizi bulup bunun ne anlama geldiğini fark edebiliyor olmak gerekiyor. Samimiyet ve tutku, işte kendimize giden yolda, o yolun ışığı bu olurdu. Bir annenin evladına aşkı gibi, tertemiz ve baki; bununla birlikte bu sevginin onun gölgesi olmasını da asla istemezdi. Aklın ışığında kalabilmeliydi ve çok hassas bir tartıyla hareket edebilmeliydi. Gerçek sevgi bunu gerektirirdi. Bazen vakti olduğu için ‘’ Dur! ‘’ ve bazen her şeye rağmen yeri olduğu için ‘’ Geç! ‘’ diyebilmeliydi. İşte bunları anlayabilmek önemliydi.

Gelelim ‘’AŞK DETOKS’’umuzun 2. gün ritüeline, şimdi tamamen bırakıyorum bakalım parmaklarımız ne yazacak, gökyüzüne bakınca, ‘’ Ne kadar doğru zamanda başlamış. ‘’ diyorum böyle bir çalışma, tamamlamaya kararlı olanlar ne şanslı:

Bugün sevginin tamamen içinde olduğunun  farkında ol! Bugün tüm sevdiklerinden vazgeç! Bir günlüğüne hepsinden soy kendini ve kendine sarıl sadece! Her ne kadar her seferinde olanı, gördüklerinden sana yansıyanlarda bulmak istemişsen de bugün sevgiyi anlatan üç özel an bul kendine, onu en yoğun hissettiğin üç an, ruhunda ve bedeninde ve şimdi bu anları kronolojik bir sırlamaya koy!

İlkinden bir kelime, tek bir kelime seç ve ikincisi ve üçüncüsü! İlki anneyi temsil ediyor senin için, ikinci babayı ve üçüncü çocuğu ve hepsinin toplamı AŞK’tır senin için! Şimdi bu üç kelimeyi ‘’AŞK DETOKSU’’ defterine yaz ve kapa gözlerini! Bir seyahate çık ve şimdi, geri dön kendini hazır hissettiğinde ve bir şeyler çiz! Resmin, yüreğinin kapısı! Dün ne çizmişsin bak bakalım! Neler geçti içinden ve dünkü üç kelimen ile bugünküler arasındaki bağı kur! Yüreğin seninle konuşuyor ve devam edecek, bu kesin, yarın görüşmek üzere!

Sizi seviyorum,

Işık Bayramlar,

Hüseyin Akdağ