24.11.2015 Gökyüzü Mesajları (Okyanus)

Günün ilk saatlerinde( 00:13 ) Venüs- Uranüs karşıtlığı yaşandı. Mars gününe sağlam bir savaş enerjisiyle girdik ve bu daha çok içsel bir savaştı. Bir yanımız uyumlanmak isterken diğer yanımız yırtık bir şekilde kendini ortaya koymak istiyordu. Buradaki denge, kendini ifade edebilmektir. Dışarıdaki ile içerideki birbirinin devamı ve birbirini tamamlayan unsurlardır. Bunu anlamak önemli! Sabah saatlerinde( 07:18 ) Mars- Satürn sekstili gerçekleşti. Satürn, sert bir öğretmendir. Tam da öğretmenler günündeki bu destek açısı anlamlı! Köklü ve kalıcı projeler üzerine yoğunlaştırılabilecek bir enerji! Öğle saatlerindeyse Mars- Neptün kuinkuksu yaşanıyor. Aşk, tutku, ihtiras, fanteziler birbirlerine karışabilir. Bu anlamdaki netleşmeler süreçlerdeki ışığı daha güçlü kılacaktır. Büyük sınavlar olmasa da dikkat önemli!

Gün titreşimi Marsiyen bir vurgu yapıyor. ‘’ Duvarları yık ve önünü gör! ‘’ diyor. ‘’ Seni engelleyen duyguyu bul ve onun ötesine geçebilecek cesareti uyandır. ‘’ Rehber kartımız ‘’adalet’’ bize aklın ışığında kalmamızı, tartımızı hassas tutmamızı, kendimizi nasıl ifade ettiğimizin farkında olmamızı istiyor. Bugün Ay boğada, kendimizi sağlamda hissetme ihtiyacı söz konusu! Finansal konularda fırsatlar yakalanabilir. Önümüzü görmek, korkunun ötesine geçmek ve bu anlamdaki eylemi uyanık tutabilmekle mümkündür. İstikrar ve verimlilik! İşte bunlar önemli! Şimdilik bu!

Bugün Öğretmenler Günü! Mars gününe denk geldi ve öğretmenler, gerçek bir savaşçıdırlar. Yaşama ışık olup da yol gösterirler. Onlar çoban yıldızı gibidir ki çoban yıldızı Venüstür. Savaş ve barışın toplamı! Cevheri yaşama kazandıran ışıktır öğretmen! Her birinin yüreklerinin o sonsuz ışığı daim olsun! Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Öğrendiğim her şey için sonsuz teşekkür ederim.

‘’ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. ‘’

‘’ İlim Çin’de de olsa gidip alınız. ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ