24 Şubat 2024 Başak Burcunda Dolunay

24-subat-basak-burcunda-dolunay
24-subat-basak-burcunda-dolunay

24 Şubat’ta Başak burcunda yaşanacak olan dolunay oldukça kadersel bir etki içerecek. Aynı gün Berat Kandili’nin de olması, gökyüzünde ilahi bir arınma sürecini bizlere yaşatacak. Başak burcu, karma astrolojide arınma temalarını ön plana çıkarır ve yeni bir düzen kurma, emek verme konularını içerir. Sağlık astrolojisinde ise yönettiği organ, vücudumuzdaki atıklardan bizi arındıran bağırsaklarımızdır.

Dolunay esnasında yükselen yöneticisi Ay’ın sahnede olması, dolunayın etkisinin oldukça güçlü olduğunu gösteriyor. Güneşe eşlik eden gökyüzünün dört kraliyet yıldızından birisi olan Fomalhaut sabit yıldızı, dürüstlük ve ahlakın önemini bir kez daha hatırlatacak bir etki yaratacak.

Geçtiğimiz Mart ayından beri hayatımızda ilerletmek istediğimiz koşullarda önemli sonuçlar elde ederken, bu sonuçlara ulaşırken ne kadar adil ve dürüst kaldığımız da son derece önemli olacak. Hedeflerimize giderken yarattığımız karma konular da ilahi adaletin etkilerini göreceğimiz bir dönemde olacağız. Başak dolunayı ile birlikte kadersel bir döngü tamamlanırken hak edişler alınacak.

Duygusal olarak zaman zaman kendimizi sıkışmış hissedebiliriz. Zihnimiz biraz dalgın olabilir, karşımızdaki kişilere fazlaca eleştirel yaklaşabiliriz. Kaygı enerjimiz fazla olabilir, değersizlik hissimiz artabilir. Ancak vereceğimiz kararlarda sezgilerimize güvenmek, bizi doğru sonuca götürecektir.

Ayrıca hayatımızda fedakarlık yaptığımız ve hak ettiğimizi alamadığımızı düşündüğümüz konularda büyük bir sorgu içine girerek, bizim için taşın altına elini koyan ve emek veren kişilerle bağımızı güçlendirip, emeklerimizin karşılığını alamadığımız kişilerle bağlarımızı koparabiliriz. Hayatımızı yıpratan koşullardan arınarak yeni bir düzen kurmak isteyebiliriz. Belki de bu zamana kadar göremediğimiz detayları fark ederek, sorumluluk almaktan korktuğumuz konularda üstümüze düşeni yaparak uzun vadede kendimiz için yeni bir dönemi başlatabiliriz.

Dolunayın etkisi ile hedeflediğimiz konularda emek vermeden istediğimiz sonuçları almanın mümkün olmayacağını görebiliriz. Psikolojik olarak kendimizi sorgulayabiliriz. Belki de en çok bu dönemde başkalarını eleştirmekten çok, kendimizi eleştirip yanlışlarımızı fark edebiliriz.

Dolunayla birlikte yardımlaşma temaları da oldukça ön planda olacak. Özellikle aile içi konularda çevremizdekilerin bizlerin desteğine ihtiyacı olabilir. Çevremizdeki kişiler için emek vermemiz gereken koşullar oluşabilir. Bu dönemde başkaları için yardımda bulunmak, hayatımızda önemli kapıların bize açılmasına neden olabilir.

Özellikle sağlıkla ilgili konularda bağırsak, mide, boyun ve boğaz bölgelerine dikkat etmeliyiz. Dolunayın ilahi şifasından faydalanmak adına bu dönemde sadaka vermek son derece etkili olacaktır. Ayrıca Cuma ve Cumartesi gecesi kına yakmak, ilahi bağımızı güçlendirip, şifa enerjisini hayatımıza çekecektir.

Dolunaydan en çok etki alacak olan burçlar Başak, Balık, İkizler, Yay ve Yengeç burçları olacaktır. Ayrıca doğum haritamızda 05 derece Başak ve Balık burcunun yönettiği evlerle ve gezegenler etki alacaktır.


24 Şubat 2024 Başak Burcunda Dolunay ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!