29.11.2015 Gökyüzü Mesajları (Bütünlük)

Öğle saatleri (14:47) itibariyle Ay, Venüs ile kare yaparak boşlukta hareket ediyor. İkili ilişkilerde biraz gerilimli bir hava söz konusu olabilir. Şansımızı zorlamamakta fayda var. Ne de olsa yengecin alınganlığı ve duygusallığı henüz üzerimizden çekilmiş değil! Enerjimizi dönüştürecek bir şeyler yapabiliriz. Keyifli bir yürüyüş, uzun süredir görüşmediğimiz, sevdiğimiz bir dostu ziyaret, evimizle ilgilenmek( uzun süredir bekleyen bir şeyler olabilir), belki biraz yoga ya da meditasyon (yardımcı videolar bulabilirsiniz internetten) yapabilirsiniz. Daha bir kendimizle! Mesaj alındı mı? İlle sosyalleşeceksek de daha sakin! Gün boyu Ay boşlukta olacak, yeni günün (30 Kasım) ilk saatlerinde (02:48) yengeçteki yolculuğunu tamamlayarak aslana geçecek ve içselleşme, eve kapanma isteği döneminin yerini dışavurum, sosyalleşme hatta kendini sahneye atma isteği alacak!

Bugün Güneş günü ve akşam saatlerine doğru (16:49) Güneş- Neptün karesi gerçekleşiyor. Bu gerilimli bir açıdır. Kendimizi bulmak istiyoruz; bununla birlikte fanteziler içinde eriyip yittiğimizi hissedebilir ve hayallere dalıp kaybolmak da isteyebiliriz. Daha derin bir şeylerin farkına varmaya ihtiyaç duymaktayız aslında! Bunu anlamak önemli! Her şeyin bizde ve bizim de her şeyde olduğumuzun farkına varmalı ve bütündeki resimde kendimizi tanımaya çalışmalı! O zaman parçalar daha bir yerine oturacaktır. Ne kaçıp kurtulmak mümkün ki bu seçim bizi arzu ettiğimiz yere taşıyabilecek yol değildir ne de kalıp her şeyin dışında bir tanıma sığmaya çalışmak! Her şeyin bütünde, bir ilişkisi olduğunun ve bu ilişkinin varoluş gerçekliğimizi belirliyor olduğunun farkına varmak önemli!

Gün titreşimi bizden dünyanın ne anlama geldiğini ve buradaki zaman kavramının aslında her şeyin ötesinde bize bir programı hatırlatmak istediğini, onun aslında bizim zaman kavramımızın çok daha ötesinde olduğunu hatırlamamızı istiyor. Dün, bugün ve yarın olarak gördüğümüz, aslında tek bir yoldur ve bu yolda insan, kendini bulur ve bu kapıdan içeri girdiğinde artık zamanın çok daha ötesinde, sonsuzluğun ışığını bulur ki bu ışık da yaşamdaki anlamımız olan varoluş sorumluluğudur. Tek birimiz buraya tesadüfen gelmiş değiliz! Çok özel görevlerimiz var ve bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ bizden kendimizden yeni bir zaman ışığı yakmamızı istiyor. Bu ne anlama geliyor? Yarına bugünden farklı bir şey taşımalı! Önce bunun ne olabileceğinin farkına varılmalı ve ona bir adım atılmalı! İşte bu önemli! İçeride olan, dışarıda olanın doğumudur ve dışarıda olan, içeride olanla buluştuğunda anlamını bulur! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ