5 Haziran Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası emlak alım satımları, sıkı pazarlıklar ve yerinde kararlar olacak. Alacağınız kararların oldukça yerinde olacağı ileriki hayatınızda da sizi olumlu şekilde etkileyeceğini bu dönem aynı zamanda emlak alım satımları için de uygun olacak. Pazarlık yapmanız gereken konular varsa, pazarlıklarda da başarılı olacağınızı söylemekte yarar var.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası kişisel gelişim olacak. Fiziksel görüntünüz, arkadaşlık ilişkileriniz ve ev dekorasyonu gibi kendinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz bu dönemde ayrıca sizi kişisel olarak geliştirecek seminerlere katılmanız ya da bazı deneyimler yaşamanız olası. Güvende hissetmek ve gelir kaynakları da bu haftanın gündem maddesi olacak.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası pahalı hediyeler ve merak olacak. Etrafınızdaki kişilerden alacağını bazı hediyeler sizi çok şaşırtacak ve aynı zamanda da çok mutlu edecek. Bu hafta farklı konulardaki meraklarınızla ilgilenmeye de başlamanız olası. Yeni hobiler edinmek ve yeni projelere başlamak için de uygun bir zaman diliminde olacağınızı unutmayın.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası sırlar ve sırların arkasında yatan nedenler olacak. Bu hafta etrafınızdaki insanların bazı sırlar sakladıklarını fark edecek ve bu sırları açığa çıkartacaksınız. Ancak sırların açığa çıkması ile tüm gizemlerin çözüleceğini düşünmeyin çünkü bu dönemde öğrendiğiniz sırların nedenlerini anladığınızda daha fazla şaşıracaksınız.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası yeni ilişkiler olacak. Yeni arkadaşlar edineceğiniz bu dönemde arkadaşlık ilişkilerinin iş ilişkisine dönüşmesi mümkün. Bu tür durumlar olduğunda öncelikle herkesin sizin kadar iyi niyetli olmadığını unutmamalı ve insanlara çok çabuk güvenmemelisiniz. Biraz daha gözlem yapmanızda büyük yarar olacak.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası kariyer hedefleri ve gelecek planları olacak. Kariyer hedefleriniz için daha fazla çalışmaya başladığınız için artık emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Aldığınız karşılıkların sonucunda ise yeniden gelecek planı yapmak ve daha fazlasını elde etmek için yeni bir yol haritası çizip yeniden yollara düşmek isteyebilirsiniz.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası yeni keşifler, maceralar ve eğitim olacak. Bu hafta keşfettiğiniz yeni şeyler size hiç olmadıkları kadar zevk verecek ve sizi iyi hissettirecek. Bu yeni keşiflerin sizi yepyeni bir maceraya sürükleme ihtimali de mümkün. Ayrıca yeni eğitim olanakları, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar bu dönemin gündem maddesi olacak.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası derin ve içten konuşmalar olacak. Yakın arkadaşlarınız ya da aile üyelerinizle yapacağınız derin duygusal sohbetler bu dönemin gündem maddesini oluşturacak. Samimi bir şekilde içinizi dökeceğiniz ve karşınızdaki kişiyi dinleyerek derin paylaşımlarda bulunacağınız bu zaman dilimini iyi değerlendirmeli ve rahatlamalısınız.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası günlük rutinleri olacak. Gündelik hayatınızda oluşacak değişikliklerin sizi rutinden çıkartması ile birlikte kendinizi çok daha mutlu ve yenilenmiş hissetmeniz olası. Yepyeni insanlar tanımak ve farklı etkinlikler yapmak uzun süredir üzerinizdeki kara bulutların dağılmasını sağlayacak. Keyifli bir hafta sizi bekliyor.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası yaratıcılık enerjisi ve romantizm olacak. Yaratıcılık enerjinizin tavan yapması ile birlikte her alanda verimli üretimler yapacağınızı söylemek mümkün. Hem evde hem de işte sizi oldukça olumlu bir dönem bekliyor. Ayrıca partneriniz yoksa aşk kapınızı çalacak ve partneriniz varsa bu hafta çok romantik anlar yaşayacaksınız.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası aile, ev ve kutlamalar olacak. Aile üyelerinizle daha fazla vakit geçireceğiniz ve aynı zamanda sık sık evde bulunacağınız bu dönemde oldukça olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Mutlu haberler alacak ve bu mutlu haberlerin kutlama yaparak tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Oldukça heyecanlı bir dönem sizi bekliyor.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası kariyer hedefleri ve gelecek planları olacak. Kariyer hedeflerinize daha fazla odaklanacağınız ve bunun için biraz daha yoğun çalışacağınız bu dönemde oldukça verimli bir hafta geçireceksiniz. Ayrıca gelecek planlarınızla ilgili de sık sık düşünmeniz olası. Bu hafta üzerinizdeki yük kalkacak ve rahatlayacaksınız.