6 Nisan – 12 Nisan Haftalık Burç Yorumunuz!

6 Nisan – 12 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Çalışma hayatınızda çarpıcı gelişmelerin yaşanacağı haftadasınız. Ortaklaşa çalıştığınız kişiler, gösterdiğiniz iyi niyeti kötü bir şekilde kullanarak sizi çıkmaza sokabilir. Duygularınız ise iş hayatınızda sizi sürekli yanıltmak isteyecektir, buna izin vermeyin. Özel hayatınızda eşinizi ya da sevgilinizi anlamaya çalışın. İletişim kurarken suçlayıcı tavırlar sergilemekten kaçının. Bekar Koçlar ise bir davete katılarak, zıt cinslerin dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaklar.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yeni haftada maddi ve manevi açıdan her şey sizin lehinize işleyecek. İş değişikliğine gitmeyi düşünüyorsanız, elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Maddi açıdan beklediğinizden daha fazlası olacak. Düzene giren finans hayatınızın ardından yatırım fırsatlarıyla da karşılaşacaksınız. Sevgiliniz ya da eşiniz ise size göre üstünlük kurma çabaları içerisinde olabilir, fakat durum sandığınız gibi değil. Aslında O sadece sizi tamamlamak istiyor.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları

İş ve eğitim hayatınızda yeni haftada tempo hat safhaya ulaşacak. İlk günlerde zamanı kullanma konusunda sıkıntılar çekebilirsiniz. İş hayatınızda ise pozisyon değişikliği yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise eşinizle ilgili birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi açıdan ya da herhangi bir konudan dolayı siz suçlu duruma düşebilirsiniz.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yengeçler! Sağlığınız, yeni haftanın ilk günlerinde bir hayli önem kazanıyor. Bu dönemde sağlık sorunlarıyla ulaşabilirsiniz. Dikkat verme konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle de, kendinizi arka plana atmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmanız ise doğru değil. Çalışıyorsanız pozisyon değişikliği yaşayabilir, iş arıyorsanız da hafta ortasında bulabilirsiniz. Özel hayatınızda ise haksız suçlamalar altında kalabilirsiniz. Eşinizi ya da sevgilinizi başkalarıyla kesinlikle kıyaslamayın!

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları

İşinizle alakalı konulara önem vereceğiniz bir haftadasınız. Aynı zamanda sezgilerinize de kulak vermelisiniz. Yatırım konusunda herkese bilgi vermeyin. Yeni haftanın ilk günlerinde aile sorunları gündeminizi bir hayli meşgul edebilir. Sağlık konusunda da önemli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise karşı taraf sizden sürekli ilgi bekleyebilir, bu da sizi bir hayli rahatsız edebilir. Sakin olmanızı tavsiye ediyoruz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Sosyal hayatınızdaki ilişkileriniz bu haftada fazlasıyla önem taşıyor. Sıkıntıya düştüğünüz hususlarda fikir alışverişinde bulunmak için cesaretli olun. İsteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için açık sözlü olmalısınız. Sağlık sorunlarıyla uğraşan Başaklar, hafta ortasından itibaren gereken tetkikleri yaptırmayı ihmal etmeyin. Özel hayatta ise eşinize biraz daha fazla vakit ayırmalısınız.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları

Aşk, iş ya da eğitim hayatınızda bulunan kara bulutlar artık yok oluyor! Acılar yerini mutluluğa bırakıyor. Anın kıymetini bilin. Vaktinizi zenginleştirin başkalarının beklentilerini önemsemeyin. Özel hayatınızda ise evlenme kararı alabileceğiniz bir haftadasınız. Siz inanın gerisini boş verin!

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

Kelimeleri bu hafta olumlu bir şekilde kullanmalısınız. Ağzınıza geleni söylememelisiniz. Çalışma hayatınızda ise tartışmaları başlatan siz olmayın, çünkü tarafınıza hukuki süreç başlatılabilir ve haksız duruma düşebilirsiniz. Maddi konularda ise hırs yapmayın, planlı bir şekilde ilerleyin. Özel hayatınızda ise birtakım bahaneler üretmeyin, biraz tutumlu davranışlar sergileyin. Bekarlar ise aşk dolu bir hafta yaşayabilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yaylar müjde! Maddi açıdan rahata ereceğiniz bir haftadasınız. Haftanın ilk yarısına doğru, ev ya da araba hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Fırsatları geri çevirmeyin. Çalışma hayatınızda edineceğiniz dostluklar ile başarınız da artış gösterecek. Özel hayatınızda ise çocuklarınızla ile ilgili yaşadığınız sıkıntılar son bulacak. Bekarlar ise biraz daha olumlu ve tutumlu tavırlar sergileyerek olumlu sonuçlar alacak.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Evli ve çocuğu bulunan Oğlaklar, bu hafta duygularınızı bir kenara koyun ve mantığınızla hareket edin. Çocuklarınızın istekleri aşırı derecede olursa, bunları karşılamayın. İleride maddi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Meslek hayatınızda imzalama işlerine ise dikkat edin. Akrabalarınızdan biri gerginlik yaşayabilir. Aşk hayatınızda ise mutluluk hakim bu hafta.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları

Aile içerisinde yaşanacak tartışmalardan bu hafta mümkün olduğunca kaçının. Fikir ayrılığına düştüğünüz yakınlarınıza karşı agresif tavırlar sergilemeyin. Yaşadıklarınızı kötü yönünü değil, iyi yönünü görmeye çalışın. İş hayatınızdakiyle ilgili gelişmelerde ise ilk 3 gün dikkatli olun. Bekar Kovalar, aşk hayatında ikilemde kalabilir. Evliler ise huzurlu olacak.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bağırsak ve mide ile ilgili bu hafta birtakım sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Çeşitli zehirlenmelere karşı dikkatli olun. Ne yediğinize ve içtiğinize dikkat edin. Çalışma hayatınızda isteksiz ruh haliniz, çalışma arkadaşlarınızın ya da patronunuzun dikkatini çekebilir. Duygularınızı dengede tutmak için karanlıktan bir an önce kurtulmalısınız. Özel hayatınızda ise, sevgilinizin yakın arkadaşlarından dolayı tartışmalar yaşayabilirsiniz.