8 Ocak Haftası Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta etrafınızdaki biri size hayatınızda yardımcı olabilecek bazı detaylar verirken siz de yolunuza çıkan konuları kökten halletmeye eğilimli olabilirsiniz. Bu durum karşınızdaki kişiye görmezden gelindiğini hissettirebilir. Etrafınızdaki kişilerden yorum alıp alamayacağınıza önceden karar vermelisiniz çünkü bu konu sandığınızdan daha fazla büyüyebilir. Dikkatli olun!

 

Boğa

Bu hafta katıldığınız sosyal aktiviteler hat safhada olacak, eğlenmeyi beklediğiniz bazı yerlerin beklentilerinizi karşılamaması olasıdır. Arkadaş ve arkadaş gruplarınızla katıldığınız aktivitelerde dikkati olmalısınız çünkü sizi tarzınız olmayan işlerin içine sürükleyebilirler. Geçmişte yaşadığınız buna benzer deneyimlerin tekrarlanmaması için çaba sarf etmelisiniz.

 

İkizler

Bu hafta sorumluluklarınızla ilgili konularda alıngan davranmanız olasıdır. Günlük ihtiyaçlarınızla çekici görünen ani harcamalar arasındaki dengeyi sağlamaya özen gösterin. Çünkü sonunda harcadığınız paranın nereye gittiğini fark edemeyecek bir hale gelebilirsiniz. Sağlığınıza, spor ve beslenmenize de dikkat etmeniz bu günler çok büyük önem kazanacak.

 

Yengeç

Bu hafta kariyerinize veya eğitim hayatınıza odaklanmanız olasıdır. Kişisel anlamda patronunuzdan onay almak için yapacağınız girişimleri daha detaylı ölçüp biçmeli öyle uygulamaya koymalısınız. Sizden üstün olan bu kişilerin gücü sandığınızdan farklı olabilir. Kendinizi her ne yapmaya hazırlıyorsanız, bunu düşünmeden yapmayın. Şanslı olacaksınız.

 

 

Aslan

Bu hafta parıltıyı üzerinizde hissetmek istiyor olabilirsiniz ancak şu aralar gelişme döneminde olan ve henüz fark edemediğiniz birçok şey olduğunu da unutmayın. Geleceği daha iyi yönetebilmek adına bazı konular üzerinde çalışmaya devam etmeniz gerekecek. Bu dönemde harcadığınız paralara da dikkat etmelisiniz. Ekonomik bunalıma girmemek için tasarruf yapın.

 

Başak

Bu hafta arkadaş ve arkadaş gruplarınızla keyifli zaman geçireceksiniz. Aynı zamanda etrafınızdaki kişilerden birini fazla şamatacı ve dengesiz olduğunu fark etmeniz de olasıdır. Ayrıca etrafınızda oldukça gizemli biri var ve bu kişiye güvenmek için onu tanımaya ihtiyaç duyuyorsunuz. İçinizden geldiği gibi davranın. Sosyalleşmeniz için çok uygun bir dönem.

 

Terazi

Bu hafta güç dengesi ve gücü elinde tutma gibi konular aklınız meşgul edebilir. Etrafınızdaki biri olayları yönetmek istiyor olabilir, dikkatli bakarsanız kolayca fark edebileceksiniz. Bu kişinin davranışları size mantıklı görünmüyorsa, daha temkinli olmalısınız. Sürekli sizi destekliyor gibi gözükseler de onların gücünü üzerinizde hissetmezseniz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

 

Akrep

Bu hafta manevi değerler ve etik konular sizin için büyük önem kazanacak. Bu dönemde size doğru gelen şekilde davranmanız sizin için iyi olacak. Bu konuda kararlı davranırsanız, etrafınızdaki kişilere bile ilham kaynağı bile olabilirsiniz Kişisel değerlerinize sahip çıkın ve uzun dönemli olarak kendinize uygun şekilde hareket edin. Yoksa daha sonra pişman olabilirsiniz.

 

Yay

Bu hafta sorumluluklarınız konusunda gevşek davranmayın. Olayları detaylarına kadar düşünün ve dengeyi koruyun. Bazı şeyleri çoktan unutmuş olabilirsiniz ancak etrafınızdaki kişilerin sabrı sonsuz değildir ve onlar yaptıklarınızı mutlaka anımsayacaklardır. Bu konuda bir şeyler yapmazsanız ileride karşınıza çıkabilecek birçok fırsatı şimdiden tepmiş olacaksınız.

 

Oğlak

Bu hafta etrafınızdaki kişilerle birlikte yapacağınız aktiviteler artacak bu yüzden bu aktivitelerin hayatınızı değiştirmemesi için çaba harcamalısınız. Bu dönemde kendi seçimlerinizi yapmadığınız olaylar yaşamanız olasıdır. Yine de kontrolü elinizden bırakamamalı, planlarınızla düşünceleriniz arasındaki dengeyi sağlamalısınız. Kısa süre sonra dertleriniz son bulacak.

 

Kova

Her ne kadar çekici gelse de maddi olarak karşılayamayacağınız işlere girmek ileride sağlığınızın da bozulmasına neden olabilir. Eğer hayatınızda deva ettirmek istemediğiniz şeyler varsa, onları sonlandırmak için oldukça iyi bir zamanlama. Etrafınızdaki kişilerin ihtiyaçları da işin içindeyse bazı şeyler hiç de kolay olmayacaktır ancak sabırlı olmalı ve kararlı davranmalısınız.

 

Balık

Bu hafta sizi rahatsız eden bir olayı huzuru korumak adına devam ettirmeniz sizin için akıllıca olmayacak. Etrafınızdaki kişilerden birinin sandığınızdan daha kararlı olduğunu fark edeceksiniz. Sizi zora sokacak bu kişilerin attığı küçük adımlar ileride başınıza büyük dert açabilirler. Etrafınızdaki insanlara karşı güvenme konusunda çok daha dikkatli olmanız gerekli.