Ağustos Ayında Burçları Neler Bekliyor

Ağustos ayından hangi burcu neler bekliyor? Ağustos ayında burcunuzda yaşanacak olan gelişmeleri merak ediyorsanız yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Koç

3 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar final zamanlarını temsil ederler. Hatalar fark edilip, üzerine düşünülüp, net kararların verildiği dönemlerdir. Bu dolunay sizin 11.evinizde yani arkadaş, sosyal çevre ve hayata dair planlarınızın olduğu evde gerçekleşiyor. Bu da demek oluyor ki, 3 Ağustos tarihine yakın zamanlarda bu alanlarda bir karar verme veya finalize etme durumlarınız olabilir. Bir süredir elde etmek istediğiniz bir başarı, bir ünvan veya bir terfi durumu varsa bu isteğiniz nihayete kavuşabilir, bekleme süreciniz son bulabilir. Size yakın çevrenizden gelen iş ve ortaklık tekliflerine karşı stratejik davranmanız, hızlı tepkiler vermek yerine üzerinde düşünüp planlar yaparak adım adım ilerlemeniz sizin hayrınıza olacaktır. Ağustos ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan Venüs ve Kuzey Aydüğümü kavuşması ile beraber sosyalleşme ve keyif alma arzunuzda artış olabilir. Her zamankinden daha fazla ön planda olmak ve popüler olmak isteyebilirsiniz. Bunlara ek olarak, 19 Ağustos tarihinde 5.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ise bu evinizdeki başlangıçlara işaret ediyor. Heyecanlı gelişmeler, yeni bir aşk ilişkisine başlama,yeni hobiler edinme ve yeni fikirler geliştirme gibi konular bu süreçte gündeminizde olabilir. Ağustos ayının ikinci yarısında son derece koşuşturma içerisindeyken, hızınızı kısa süreli de olsa kesmenize neden olabilecek ve sizi yavaşlatabilecek engellerle karşılaşabilirsiniz.

Boğa

3 Ağustos tarihinde 10.evinizde gerçekleşecek olan dolunay ile beraber kariyer veya sorumluluklarınız ile ilgili konularda bir karar alma veya finalize etme durumu yaşayabilirsiniz. Halihazırda görev almakta olduğunuz iş yerinizde pozisyon değişikliği veya terfi alma durumu yaşayabileceğiniz gibi yeni bir işe başlama veya aklınızdaki işi hayata geçirmek için düğmeye basma gibi bir kararı da bu süreçte alabilirsiniz. Yeni gelişmeler karşısında sakinliğinizi koruyup, gözlem yapmanız ve devamında harekete geçmeniz çok daha hayrınıza olacaktır. Bu kararları alma sürecinde fikrine saygı duyduğunuz otoritelerden destek görebilirsiniz. Ağustos ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan Venüs ve Kuzey Aydüğümü kavuşması ile beraber kendi kazancınızı arttırmak ile ilgili hırsınızda artış yaşayabilir, daha fazla kazanma arzusuyla alternatif iş arayışına girişebilirsiniz. !9 Ağustos tarihinde 4.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber aile, ev ve yaşam konfor alanınız ile ilgili yenilikler ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Ağustos ayının ikinci yarısında Satürn ve Plüto’nun Mars’a yaptığı kare açı ile beraber bugüne kadar kendinize sakladığınız, gizli tuttuğunuz özeliniz ifşa olabilir.

İkizler

3 Ağustos tarihinde 9.evinizde gerçekleşecek olan dolunay ile beraber seyahat ve eğitim gibi konularda karar alma veya finalize etme süreçleri yaşayabilirsiniz. Karar alma aşamasında iyi bir dinleyici ve gözlemci olmak size büyük avantaj sağlayacaktır. Ayın ilk haftasında gerçekleşecek olan Venüs ve Kuzey Aydüğümü kavuşması ile beraber daha bakımlı ve daha dikkat çekici olmak isteyebilir, görünümünüz ile ilgili ani ve köklü değişim kararları almaya meyilli olabilirsiniz. Bu dönemde dengede olmanız ve çok ani kararlar almamanız hayrınıza olacaktır. 19 Ağustos tarihinde 3.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber yetenekleriniz ve cesaret gösterme konularında yeni adımlar atabilirsiniz. Bugüne kadar aklınızda olan ve yapmak istediğiniz bir şeye adım atıp yeni bir yetenek kazanabilir, bunun için yeni bir okul ya da kursa kayıt yaptırabilirsiniz. Ağustos ayının ikinci yarısında sosyal yaşamınız veya hayat amacınıza dair attığınız adımlarda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size kazanç getiren işlerinizde beklenmedik yavaşlamalar gündeme gelebilir.

Yengeç

3 Ağustos tarihinde yaşanacak olan dolunay 8.evinizde gerçekleşiyor. Bu sizi üzen ve yoran bir sürecin finali veya karara bağlanması anlamına geliyor. Borç ödeme, hastalık veya sizi üzen başka bir konuda karar alabilir ve süreci finalize edebilirsiniz. Bu kararı alırken yakın çevrenizden fikir almanız sizlere başka pencereler açması açısından faydalı olabilir. Ayın ilk haftasında Venüs ve Kuzey Aydüğümü kavuşmasının gerçekleşmesi ile beraber lükse kaçan harcamalar yapabilir, sizleri sonrasında zorlayacak taahütlerde bulunabilirsiniz. Keyif yapma arzunuzu ve harcamalarınızı bu dönemde dengede tutmanız uzun vadede hayrınıza olacaktır. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber yeni bir yatırım için adım atabilir veya yeni bir kazanç kapısı elde edebilirsiniz. Ağustos ayının ikinci yarısında Mars’a yapılan kare açıyla beraber kariyer veya eğitim hayatınızdaki hızlı ilerlemeniz önünüze çıkan engeller nedeniyle bir anda durabilir ve bir süre bu şekilde beklemeniz gerekebilir.

Aslan

3 Ağustos tarihinde 7.evinizde yani ilişkilerinizi temsil eden evinizde gerçekleşecek olan dolunay ile beraber gönül ilişkinizde veya ticari ilişkinizde tamamlanma yaşayabilir ya da işleri bir adım ileriye taşıyarak adını koyup imza aşamasına geçebilirsiniz. Ticari veya özel ilişkinizde herhangi bir sorun varsa sorunları çözmek için adım atabilirsiniz. Bu karar aşamalarında stratejik ve uzun vadeli düşünüp o şekilde karar almanız hayrınıza olacaktır. Ayın ilk haftasında Venüs ve Kuzey Aydüğümü kavuşması ile beraber gelirinizi arttırmak isteyebilir, büyük kazançlar elde etmek için çokça arzu duyabilirsiniz. Bu dönemde ünvan kazanmak sizler için önemli hale gelebilir. 19 Ağustos tarihinde birinci evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber kendinizi hem içsel hem dışsal ifade etme şeklinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bedeniniz ve kişiliğiniz ile ilgili değişimlere açık olduğunuz bu dönemde çok köklü değişiklikler yapmak yerine dengede değişimler yapmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Ayın ikinci yarısında Satürn ve Plüto’nun Mars’a yapacağı kare açı ile beraber günlük sorumluluklarınız ve sağlığınız ile ilgili halihazırda olan ilerlemeniz çeşitli engellerle süre durma noktasına geçebilir. Bu evrede özellikle sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyoruz.

Başak

3 Ağustos tarihinde 6.evinizde dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay ile beraber düzenli olarak yapmakta olduğunuz şeylerin sonlanması gündeminizde olabilir. Örneğin bir süredir düzenli olarak iş arayan bir Başak burcuysanız iş arayışınız son bulabilir veya üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projeniz varsa onu final noktasına taşıyabilirsiniz. Ayın ilk haftasında meslek, itibar ve kariyer konularında güçlü arzular duyacağınız güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Çok arzu ettiğiniz bir konuda yeni bir sorumluluk alma gündeminizde olabilir. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber bir süre için uzaklara gitmenizi veya evinizde tek başınıza kalmanızı gerektirecek yeni başlangıçlar yapabilir, kendinizle başbaşa kalıp yeni başlangıçlarınızın üzerinde çalışabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir veya bir süredir sorun yaşadığınız borç alacak gibi konularda bir takım engellerle karşılabilirsiniz.

Terazi

3 Ağustos tarihinde 5.evinizde gerçekleşecek olan dolunay ile beraber çocuklarınız veya evinizle ilgili konularda bir süredir devam eden karar alma sürecinizi finalize edebilir, ilk adımları atmak üzere harekete geçebilirsiniz. Dolunay ile beraber aynı zamanda mevcut özel ilişkinizde veya heyecan duyduğunuz konularda da yine gerekli adımları atıp, alacağınız iyi tavsiyeler ile beraber bu süreci hayrınıza olacak şekilde sonlandırabilirsiniz. Ayın ilk haftasında yeni bir hayat ve yeni bir düzen kurmak için büyük arzular duyabilirsiniz. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber yeni bir sosyal çevreye girebilir veya mevcut sosyal ve arkadaş çevrenizde söz sahibi olabilir, önemli biri haline gelebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise ailevi konularda veya ev değiştirme sürecinizde bir takım aksaklıklar yaşayabilir, sevdiklerinizin desteğinden bu dönemde mahrum kalabilirsiniz.

Akrep

3 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan dolunay ile beraber 4.evinizde yani aile ve eviniz ile ilgili konularda bir tamamlanma yaşayabilir, bir süredir arzu etmekte olduğunuz somut adımları atabilirsiniz. Ayın ilk haftasında başkalarının parası gündeminizde olabilir, yakın çevrenizdeki birilerinin gelir artışından siz de fayda görebilirsiniz. Şifalanma ve gelir düzeyinizi arttırma açısından destekleneceğiniz bu süreçte keyfinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber yeni sorumluluklar, iş yerinizde terfi durumlarınız ve yeni yönetimsel adımlar sizleri bekliyor olabilir. Ayın ikinci yarısı itibariyle sağlık ve iş konularında yapmak istediğiniz iyileştirmelerde bir takım engellerle ve yavaşlatmalarla karşılaşsanız dahi bu engeller sizidaha hırslı ve daha çalışkan biri haline getirip sonunda isteğinize kavuşmanızda yardımcı olacak.

Yay

3 Ağustos tarihinde dolunayın 3.evinizde gerçekleşmesiyle beraber girişim gösterdiğiniz bir alanda tamanlanma yaşayabilir veya vazgeçerek finalize etme kararı alabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak gibi bir fikriniz var ve bir süredir üzerinde çalışıyorsanız artık karar alıp başlama düğmesine basabilirsiniz. Ayın ilk haftasında gerek iş gerekse özel ilişkinizde iyileştirmeler yapmak adına yoğun istek duyabilir, karlı anlaşmalarda imza atmak için yoğun arzular duyabilirsiniz. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber hayatınıza anlam katacak başlangıçlar yapabilir, yaşam amacınıza yönelik adımlar atabilirsiniz. Ağustos ayının ikinci yarısı ile beraber ilişkilerinizde veya maddi konularda dengeye gelmek adına sizi kısa süreli durdurabilecek gelişmeler yaşayabilir, bu gelişmeler sayesinde aşırıya kaçtığınızı fark ederek yavaşlama kararı alabilirsiniz.

Oğlak

3 Ağustos tarihinde 2.evinizde gerçekleşecek olan dolunay ile beraber bir süredir gündeminizde olan maddi konularla ilgili süreçte sonlanma yaşayabilir, para kazanma düzeninizde değişikliğe gidebilirsiniz. Ayın ilk haftasında ayaklarınız yere sağlam basıp daha düzenli yaşamak adına adımlar atarken, sağlık konularında eğer yaşamakta olduğunuz bır sıkıntı varsa bu alanda pozitif ve memnun edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber, borç ve kredi alma konularında yeni adımlar atabilir, gelirinizde artış sağlayacak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ağustos ayının ikinci yarısında sağlık ve ailevi konularda bir takım kısa süreli sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kova

3 Ağustos tarihinde dolunayın birinci evinizde gerçekleşmesi ile beraber bedeninize ve beslenmenize yönelik farkındalığınızda artış yaşayabilir, mevcut beslenme düzeninizi sonlandırıp yeni bir beslenme düzenine geçiş yapabilirsiniz. Ayın ilk haftasında kendinizi ortaya koyduğunuz alanlarda parlayıp ön plana çıkarken, içinizi kıpır kıpır edecek keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber, evlilik yolunda gidecek olan yeni bir gönül ilişkisine başlayabilir veya imza aşamalarına gelecek yeni bir iş ilişkisine başlayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısından itibaren iş konularındaki gelişmelerde kısa süreli bir yavaşlama yaşabilir, çok hızlı ilerlerken bir anda yavaşlamaktan dengenizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Balık

3 Ağustos tarihinde dolunayın 12.evinizde gerçekleşmesi ile beraber kendinizi izole etme sürecinizde sonlanma yaşayabilir, artık ön plana çıkıp kendinizi gösterme zamanının geldiğinin farkına varabilirsiniz. Ağustos ayının birinci haftasında konforlu ve kendi özel alanınızda yaşamak ile ilgili arzu duyabilir, yaşam alanınızı güzelleştirmek adına yeni adımlar atabilir, keyfinize her zamankinden çok daha fazla düşkün olabilirsiniz. 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber iş, sorumluluk ve yaşam düzeni konularında yeni başlangıçlar yapabilir, yeniliklere yönelik kendi başınıza kararlar alabilirsiniz. Ayın ikinci haftası itibariyle bir arkadaş veya dostunuzla beklenemedik bir gerginlik yaşayabilir, alım satım konularında sınırlarınızı zorlarken dengeyi bozmanızdan dolayı bir takım zorluklarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.