Asteroitler Savaşı Çiron Juno Karesi

Bu hafta sonunda Koç burcundaki Çiron asteroidi ile Yengeç burcundaki Juno asteroidi arasında 3 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Çiron ile Juno karesi burçlara neler getirecek?

Öncelikle Çiron ve Juno asteroitlerinin bu dönemde birbirlerine çok yakın bir konum aldıklarını ifade etmekte yarar var. Bu yakınlaşma aynı zamanda bir savaşı doğuracak ve tüm burçların oldukça ikilemli bir sürece girmesine neden olacak. Bu ikilemlerin ardından hepimizin hayatı değişecek…

 

Koçlar için bu dönem maddi kazançların artması anlamına geliyor. Maddi kazancınızın artması ile hem ruhsal olarak rahatlayacaksınız hem de yeni girişim planları yapacaksınız ancak kararsızlıklara dikkat edin.

 

Boğalar için bu dönem karar süreci anlamına geliyor. Hayatınızda yapmanız gereken önemli seçimler ve almanız gereken kararlar olacak. Bu konuda dikkatli olmaya çalışın çünkü alınacak kararlar sizi uzun süre etkileyecek.

 

İkizler için bu dönem aile ve sosyal hayatta dönüşüm anlamına geliyor. İlk başta karşı çıksanız da bu dönüşüm size ihtiyacınız olan değişiklikleri de verecek. Yaşayacağınız güzel deneyimler sonunda sizi bambaşka biri yapacak.

 

Yengeçler için bu dönem dengelerin değişmesi anlamına geliyor. Farklı alanlarda büyük değişikliklere hazır olun. Geçmişinizle ilgili fazla düşünmek yerine gelecek planları yapmayı tercih ederseniz daha mutlu olmanız olası.

 

Aslanlar için bu dönem sosyal hayatın canlanması anlamına geliyor. Oldukça eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir zaman dilimine giriyorsunuz. İş ve eğitim hayatı konusunda dikkatli olursanız fırsatları da değerlendirip başarılı olabilirsiniz.

 

Başaklar için bu dönem yoğunluğun artması anlamına geliyor. Hem hayatınızdaki yoğunluk artacak hem de daha yoğun duygular hissetmeye başlayacaksınız. Bu duygusal dönemde fazla hassas olmamalısınız. Hedeflerinize odaklanın.

 

Teraziler için bu dönem beklenen haberlerin alınması anlamına geliyor. Kontrolünüz dışında olan ve bir türlü elde edemediğiniz şeyler artık karşınıza çıkacak. Geleceğinizle ilgili düşünürken kalbinizin sesini dinleyin ve fırsatları değerlendirin.

 

Akrepler için bu dönem içe kapanma anlamına geliyor. Sık sık duygularınız hakkında düşünebilirsiniz. Genel anlamda atacağınız adımları iyi düşünün ama karar aldıysanız da adım atmaktan kaçınmayın, cesur olmaya ihtiyacınız var.

 

Yaylar için bu dönem duygusal yoğunluklar anlamına geliyor. Bu süreçte duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Mutlu ve keyifli olduğunuz zamanlar size iyi gelecek ama öfkenizi kontrol etmeniz gerekli. Biraz rahatlamaya çalışın.

 

Oğlaklar için bu dönem hayallerin ve hedeflerin öne çıkması anlamına geliyor. Sık sık yapmak istediklerinizle ilgili düşünecek, bu konuda ne yapmanız gerektiğine karar vermeye çalışacaksınız. Alacağınız kararları iyi düşünün, şans sizden yana.

 

Kovalar için bu dönem değişmeye başlayacaksınız. Uzun zamandır ses çıkartmadığınız ya da görmezden geldiğiniz konular artık çekilmez olabilir. Olumlu anlamda değişim sürecine giriyorsunuz. Buna hazır olmalısınız.

 

Balıklar için bu dönem küçük çaplı gerilimler anlamına geliyor. Biraz daha sakin olmaya çalışmalı özellikle de sevdiklerinizi alttan almalısınız. Aile ve kariyer hayatınızda yaşayacağınız mutlu anlar sorunları telafi edecek. Merak etmeyin.