Ay Yay Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Ay Yay burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Ay’ın Yay burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Ay’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızdaki Yay enerjisi tavan yapacak. Bu da gelişmeye, ilerlemeye daha açık olacağımız anlamına geliyor. Detayları kendi başarımız için olumlu bir şekilde kullanacağız. Tüm fırsatları değerlendireceğiz.

Ay’ın Yay burcuna geçmesi tüm burçlar için zincirlerin kırılması anlamına da geliyor. Artık sizi sıkan ve bağlayan hiçbir şeyle ilgilenmek istemeyeceksiniz. Kendi istekleriniz için çalışacak ve ani kararlar alacaksınız. Bu karar alma süreçlerinde gezegensel enerjilerin etkisiyle acele edebilirseniz ama biraz daha temkinli olmanızda yarar olacak.

Bu dönemde sırlarınızı insanlarla paylaşırken dikkatli olmanızda, duygularınızı kontrol etmeye çalışmanızda ve yarın yokmuşçasına çılgın adımlar atmamanızda yarar olacak. Ay ve Yay enerjilerinin etkisi ile kendinizi anlayışsız hissedebilirsiniz. Hatta biranda hoşgörüsüz bir insana da dönüşebilirsiniz.

Bu hafta aynı zamanda tahammül sınırlarınızı zorlayacak. Önümüzdeki günlerde bu tür nedenlerden dolayı hata yapmaya da yatkın olacaksınız. Bu anlamda özgürlük, aşk, sevgi, şefkat gibi konularda acele karar almayın. Bunların hassas konular olduğunu ve hayatınızda büyük etkilerinin olduğunu aklınızdan çıkartmayın.

Ay’ın Yay burcuna geçişi ile birlikte içinizdeki güç bağımsızlaşıyor ve kontrol edilmez hale geliyor. Bu gücü işinizde verimli projeler yaratmak için kullanabileceğiniz gibi bu gücü eğlenmek için de kullanabilirsiniz. Gezegensel enerjilerin size sunduğu özgürlüğü ve güçlü enerjileri nasıl kullanacağınız size kalmış ama bu konuda dikkatli olmanızda fayda var.

Bu dönemde ilişkiniz yoksa hayatınızın aşkı ile tanışmanız da olası çünkü Yay enerjisi aynı zamanda güçlü birliktelikleri de temsil etmektedir. Bu yüzden arayış içindeyseniz gözünüzü dört açın. İlişkisi olan burçlara gelecek olursak onların da ilişkilerinin teste tabi olacağını ifade etmek mümkün. Bu günlerde tartışmalar sizi zorlayabilir ama bunları aşarsanız ilişkiniz ebedi olacak.

Ay ve Yay burçlarının etkisi ile gelen gücü kullanarak beklentilerinizi gerçekleştirebileceğinizi de söylemek mümkün. Yay’ın enerjisi size çok daha net bir bakış açısı kazandıracak. Görevlerinizi çok daha başarıyla yerine getireceksiniz. Ayrıca bu dönemde kendi doğrularınızın peşinden gitmek isteyeceksiniz. Sınırları zorlamaya çalışacaksınız. Eğer Yay burcunun ve Ay’ın güçlü enerjisini kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanabilirseniz bu dönemde elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.