Balık Burcunda Yeni Ay

17 Mart akşamı Balık burcunda 26 derecelik bir Yeni Ay olacak. Peki, Balık burcunda Yeni Ay hayatımızı nasıl etkileyecek?

Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay genel anlamda tüm burçlar için yeni başlangıçları simgeliyor diyebiliriz. Acı dolu olayların, öfkeli sonların ve problemli süreçlerin sonunda yepyeni başlangıçlar yapacak ve kendimize bembeyaz bir sayfa açacağız.

Balık burcunda Yeni Ay ile daha iyimser ve azimli ama bir o kadar da hassas hissedeceğiz. Bu da her konuda ileri gideceğimiz anlamına geliyor. Düşüncelerimizi ve duygularımızı ifade ederken daha sert olmamız olası. Bu nedenle sevdiklerimizin kalbini kırmamaya ya da onları zayıf noktalarından vurmamaya çalışmalıyız.

Bu Yeni Ay daha önce de ifade ettiğimiz üzere cesur, azimli ve bir o kadar da hırslı yeni başlangıçları ifade ediyor. İçimizdeki bu ateşi olumlu şekilde kullanmamızda yarar var. İlk atılganlıklarımızda hata yapmamız mümkün olsa da kısa sürede kendimizi toparlayıp büyük atılımlar yapabiliriz.

Balık burcunda Yeni Ay’da göreceğimiz en büyük sonuçlardan biri de güce karşı direnmemiz olacak. Balık enerjisinin etkisiyle bize önerilerde bulunanlar, bizim belli kuralları izlememizi isteyenler ya da bizi bir şeye mecbur edenlere karşı içimizde asilik olabilir. Bu yüzden istediğimiz şeylerle ilerlememizde yarar var.

Önümüzdeki günlerde enerjinizi acıdan, öfkeden ya da kızgınlıktan almamaya özen gösterin. Sadece hedeflerinize ve isteklerinize odaklanın. İçinizdeki duygusal yoğunluğu kontrol etmenizde de yarar var. Bu süreçte kalbinizin sıkıştığını hissedebilirsiniz çünkü duygularınız hiç olmadığı kadar yoğun olacak.

Tüm bu duygu yoğunluklarının yanında Balık Yeni Ay döneminin en büyük olumlu etkilerinden biri de hayata bakışımızın değişmesi olacak. Artık küçük sorunları, önemsiz problemleri kafamıza takmayı bırakacağız. Bizim görüşümüzü sınırlandıran ve daraltan her türlü etkeni de tamamen hayatımızdan çıkartacağız.

Bu hafta akışın bizi götürdüğü yere gitmeye de meyilli olmamız olası. İçimizdeki yaraları ve geçmişten gelen hüzünleri sık sık hatırlayacağız. Ancak Balık enerjisi bizim tüm bu üzüntüleri kabul edip bunlardan ders çıkartmamıza, bu olumsuz duyguları kullanarak olumlu sonuçlar almamıza yardımcı olacak.

Balık Yeni Ay döneminde enerjilerin aktığı alanlarda da büyük değişiklikler olacak. Hayatınızda öne çıkan konular ve sizi siz yapan temel değerler bile değişebilir. Disiplinli bir şekilde odaklanacağınız her konuda başarılı olacağınızı unutmayın. Eğer canınızı acıtan şeyleri kabul eder yeni başlangıçlar için kendinizi hazırlarsanız bu noktada “Neye ihtiyacım var?” diye sorup yolunuza devam edebilirsiniz.

Bu süreçte kendinizi Balık’ın iyileştirici enerjisine bırakın. Kendinizi intikam duygusuna kaptırıp da saldırganlaşmak yerine hırslarınızı olumlu bir şekilde hedeflerinize aktarın. Ruhsal olarak günler geçirebilirsiniz ama sonunda çıkacağınız ferah süreç her türlü konuda mutlu olmanızı sağlayacak.