Balık Burcundaki Lilith Asteroidinin Hayatımıza Etkileri

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Lilith asteroidi tüm burçları etkileyecek. Peki, gezegensel enerji bize neler getirecek?

Balık burcundaki Lilith asteroidinin burçlara etkisini anlamak için öncelikle hem Kara Ay diye tabir edilen Lilith asteroidinin özelliklerini hem de Balık burcunun özelliklerini çok daha iyi anlamak gerekir.

Kara Ay olarak anılan Lilith asteroidinin  genel etkisi Çiron asteroidinin bolluk ve neşe etkisinin tersidir. Kısıtlamalara, hayal kırıklıklarına neden olan ve genellikle daha fazla sorumluluklar yükleyerek insanı disiplinli olmaya zorlayan soğuk bir enerjisi vardır. Bize çok şey öğretir. Bir öğretmene benzer, verdiği dersler genellikle serttir ama bu dersler bizi başarıya götürür.

Lilith, düşünce, konsantrasyon, süreklilik, somut ödüller, sebat, hırs ve verimlilik enerjisini simgeler de diyebiliriz. Bu görev duygusu ile dolu Lilith tedbirli olmayı, zorlukları, gecikmeleri, kısıtlamaları, kuralları, sorumluluk duygusunu, acıyı, korkuyu, inkarı, bir şeyi zor yoldan elde etmeyi, otoriteyi ve disiplini yönetir.

Bu kadar olumsuz özelliklerine rağmen Lilith asteroidinin enerjisi olmasaydı başladığımız hiçbir işi bitiremez, ilerleyemezdik. Geriye baktığımız zaman, karşımıza çıkmış olan en büyük zorlukların bize güç kazandırdığını, karakter yapımızı kuvvetlendirdiğini görürüz. İşte Lilith tüm burçlara bu deneyimi yaşatır.

Lilith kestirmeden gitmeyi sevmez. Özellikle kaçındığımız olaylarla yüz yüze getirir. Zor ve acı yoldan da olsa olayların üstesinden gelmemizi sağlar. Yıldız haritasında Lilith asteroidinin dokunduğu yerlerde yavaşlama olur. Bize olgunluk getirir, sabırlı ve fedakar olmayı öğretir. Lilith aynı zamanda vücutta cilt, kemikler ve safra kesesini yönetir.

Balık burcuna baktığımızda ise sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir diyebiliriz. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Dürüst, vicdan sahibi, sadık ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildirler.

Balık burcu, diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen burçtur. Düş dünyasında, öylesine mutludur ki, bazen onun aptal olduğunu bile düşünebilirsiniz. Ama, zannettiğinizden daha akıllı ve kurnazdır. Sinirli yapısını gizli bir sakinlikle örterken, herkesin seçtiği özel bir kişi olmanın hayallerini kurarlar. Yaşam onun için ürkütücü ve korkunçtur.

Balık burcu insanını dışarıdan gözlemleyenler; duygusal yapısının bir aşk acısına dayanamayacağını zannederler ve kötü haberi hemen vermek istemezler. Aslında, kırılgan görüntüsünün altında güçlü bir kişilik yatar. Göz yaşlarını kısa sürede kurutur ve mendillerini bir kenara atarak, yeni bir yaşamın içinde kendini bulur.

Onları teselli edecek o kadar kişi bulunur ki; yeni bir aşk acısı kapısını çalıncaya kadar, hayatını istediği gibi yaşar. Duygusal kırıklıklar pes etmelerine yetmez ve bir sürü yarım kalmış aşkıyla birlikte bir dolu anlatılacak anılarıyla yaşamını tamamlar.

 

İşte Lilith asteroidi ve Balık burcunun bu güçlü enerjileri birleştiğinde özellikle de önümüzdeki üç boyunca çok önemli deneyimler yaşayacağımızı ifade etmek mümkün. Ancak olumsuz gibi görünen bu deneyimlerin sonucunda sabırlı olursak ödülümüzü de alacağız. Umutsuzluğa kapılmak yerine kendinize inanın…


Sizler için hazırladığımız Balık Burcundaki Lilith Asteroidinin Hayatımıza Etkileri yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.