Balık Dönemi ve Balık Yeni Ay’ının Burçlara Göre Etkileri

Uzunca bir süredir Balık enerjisinin etkisiyle çok yoğun günler yaşıyoruz. Ancak artık yavaş rahatlama zamanımız geldi. Bu süreçte burçları neler bekliyor?

Güneş Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor ve sık sık farklı gezegenlerle bir araya geliyor. Ancak daha önce de ifade ettiğimiz üzere Balık burcunda Yeni Ay’ın gerçekleşmesi ile hepimiz yavaş yavaş rahatlamaya başlıyoruz.

 

Koç: Önümüzdeki günlerde Koçlar daha çok eğitim ve kariyerleri hakkında düşünmeye başlıyor. Karşılarına bazen engeller çıkabilir ve bu duruma kızıp tartışmaya girmek isteyebilirler ama sakin ve olum olurlarsa şansları a açılacak. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

 

Boğa: Önümüzdeki günlerde Boğalar gönüllü işler ve farklı aktiviteler ile ilgilenmeye başlıyor. Vicdanınızın sesini dinlediğiniz takdirde bu haftayı ihtiyacı olanlara yardım etmekle geçirmeniz olası. Hayalleri için savaşan Boğalar artık daha olumlu sonuçlar almaya başlayacaklar.

 

İkizler: Önümüzdeki günlerde İkizler herkesle iletişim halinde olacaklar. Hızlı ve zorunlu kararlar almaları gerekebilir. Duygusal olarak daha sakin bir hayata ihtiyacınız olduğu kesin. Artık kendinize daha huzurlu bir ortam yaratmalısınız. Bunun için adım atmaya başlayın.

 

Yengeç: Önümüzdeki günlerde Yengeçler aile hayatlarıyla ilgilenecekler. Aile içinde oluşacak tartışmalar canınızı sıkabilir. Tartışmalarda sakin kalmaya çalışmalısınız. Sosyal ilişkilerinizin artacağı bir haftaya giriş yaptınız. Ailevi sorunlar dışında keyifli bir hafta sizi bekliyor.

 

Aslan: Önümüzdeki günlerde Aslanlar sık sık farklı etkinliklerde ve sosyal aktivitelerde yer alacaklar. Bu hafta yeni arkadaşlıklar edinebilir ya da yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bu yeni insanları tanıma süreci size çok iyi gelecek. Canınızı sıkan tüm konuları artık unutacaksınız.

 

Başak: Önümüzdeki günlerde Başaklar başarılı olmak için hızla harekete geçecekler. Bu dönemde başarı konusunda uzun uzun düşüneceksiniz. Kendinize haksızlık etmeyin ve bu haftayı biraz daha sakin geçirmeye çalışın. Sevdiğiniz aktiviteler yapıp dinlenin.

 

Terazi: Önümüzdeki günlerde Teraziler tamamen kendilerine odaklanıyorlar. Baharın yaklaşmaya başlaması ile yeni bir diyete başlamaya karar vermeniz ya da spora yazılmanız olası. Bu dönemde kendinizi fazla yormamaya özen göstermelisiniz çünkü sağlığınız bozulabilir.

 

Akrep: Önümüzdeki günlerde Akrepler rekabet konusuna odaklanıyorlar. Kendinizi oldukça hırslı hissedebilirsiniz. Hem iş yerinizde hem de sosyal ilişkilerinizde bu dönemde sizi rekabet bekliyor. Eğer bunu doğru şekilde kullanabilirseniz çok büyük bir başarıyı yakalayacaksınız.

 

Yay: Önümüzdeki günlerde Yaylar öfke kontrolü konusuna odaklanıyorlar. Öfkeniz nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz dikkat edin. Bu hafta finansal konularda ise olumlu bir enerjinin etkisi altında olacaksınız. Yine de gereğinden fazla harcama yapmamaya çalışmanız iyi olacaktır.

 

Oğlak: Önümüzdeki günlerde Oğlaklar yeniliklerle ilgilenmeye başlıyor. Bu durum baskı altında hissetmenize neden olabilir ama heveslerinizden vazgeçmeyin. Ne kadar baskı altında hissederseniz hissedin işlerinizi aksatmamalısınız. Bu sayede çok yeni keşifler yapacaksınız.

 

Kova: Önümüzdeki günlerde Kovalar aşk ile ilgilenmeye başlıyor. Partneri olan Kovalar sık sık partnerleriyle görüşecek ve planlar yapacak. İlişkisi olmayanlar ise aniden aşık olabilir. Bu konuda hızlı kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Sakin ve temkinli olmanızda yarar var.

 

Balık: Önümüzdeki günlerde Balıklar yaratıcı konularla ilgilenecekler. Üretim yapılmasını gerektiren her türlü alan hem ilginizi çekecek hem de bu alanlarda büyük başarı elde edebileceksiniz. Kendinizi kısıtlamayın ve çalışmalarınıza devam edin. Artık rahatlıyorsunuz.