Başak Burcu Kadının Diğer Burçlar ile Olan Uyumu

Başak burcu kadınının diğer burçlar ile olan uyumu ve iletişimini merak ediyorsanız hangi burç ile nasıl anlaşır veya neden anlaşamaz sizler için hazırladık.

Başak-Koç Uyumu
Başlangıçta her şey güllük gülistanlık başlar bu ilişkide. Devamında ilişki boyunca Başak burcu bir çok detaya önem verip ince düşünürken, hayatı bir macera olarak yaşayan Koç burcuna bu kadar detaycılık anlamsız ve sıkıcı gelmeye başlar. Eleştiriye hiç açık olmayan Koç’lar Başak burcu tarafından eleştirilmeye başlandığında ani ve sert tepkiler ortaya koyar. Bu süreçleri yönetmeye çalışırken zamanla Koç burcu erkeği Başak burcu kadınını keşfettikçe sıkılır ve kendisine yeni keşifler arar.

Başak-Boğa Uyumu
Her ikisi de toprak insanı olan Başak burcu kadını ile Boğa burcu erkeğinin ilişkisi neredeyse yüzde yüz uyumlu bir ilişkidir. Her iki taraf da ilk andan itibaren ilişkide güven ve sadelik arar. Maddeye önem verip kolay kolay tatmin olmaz ve her şeyin en iyisini en güzelini isterler. Başak burcu kadınının bitmek tükenmek bilmeyen eleştirileri ve detaycılığı karşısında sakin ve inatçı Boğa burcu erkeği sessizliğiyle dengeyi kurar. Başak burcu kadını Boğa burcu erkeğini olduğu gibi kabul eder ve değişime zorlamazsa ilişkileri ömür boyu sürer.

Başak-İkizler Uyumu
Her iki Merkür insanı ilişkinin başlarında çok iyi anlaşıp birbirlerinden çok yoğun elektrik aldıklarını düşünürken zamanla İkizler burcunun zekası , kurnazlığı ve değişim arzusu, zeki ve akıllı olan Başak burcu kadınını rahatsız etmeye başlar. Tartışmalarda her ikisi de konuşmayı çok sevdiklerinden birbirlerini dinlemeye fırsat bulamazlar. Başak burcu kadını değişime direnmez ve sürekli eleştirme huyundan vazgeçerse orta yolu bulabilirler.

Başak-Yengeç Uyumu
Her ne kadar birbirlerinden farklı görünseler bile biri toprak diğeri su olan bu iki burç birbirini besler. Mantığını hep ön planda tutan Başak kadını ile kalbinin sesini dinlemeyi tercih eden Yengeç erkeği ilişkide dengeyi rahatlıkla yakalar. Başak burcu kadını sürekli yapmakta olduğu eleştirileri ile kırılgan Yengeç burcunun kalbini kırmaz ve Yengeç burcunun bazen dozunu aşan kıskançlıklarını anlayışla karşılayabilirse ilişkileri uyum içinde devam eder.

Başak-Aslan Uyumu
Dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan Aslan burcu erkeği sürekli övgü duymak ve takdir almak isterken, eleştirmeden duramayan Başak burcu kadını zaman içerisinde karşı taraftaki ateşi söndürür. Aslan burcu erkeği eleştiriye çok açık olmasa da Başak burcu kadının yaptığı haklı eleştirileri hoşgörü ile kabul edebilir, zekasına hayranlık duyabilirse ve aynı şekilde Başak burcu kadını da Aslan burcu erkeğinin sosyalliğini engellemeye çalışmaz ve onun başarılarıyla gurur duyup onu parlatabilirse ilişkileri devam eder.

Başak-Başak Uyumu
Her ikisinin de maddeye önem vermesi, dostlarıyla zaman geçirmekten keyif alması, planlama yapmayı ve detaycılığı sevmesi gibi birçok ortak özelliğe sahip olmasıyla ahenk içinde devam edecek bir ilişki yaşamaları mümkün. En çok dikkat etmeleri gereken nokta ise, birbirlerini durmaksızın eleştirmek yerine durup karşılıklı olarak birbirlerini dinlemeleri gerektiği.

Başak-Terazi Uyumu
Karar vermekte yaşadığı sıkıntılar nedeniyle detaycı ve planlara önem veren titiz Başak burcu kadınını zaman zaman zorlasa da eğlenmeyi, güzel yaşamayı, para harcamayı ve sosyalleşmeyi her ikisi de çok sevdiğinden dolayı ilişkilerinde tam uyumu yakaladıklarını hissederler. Dikkat edilmesi gereken nokta, rahatlığı seven Terazi burcu erkeği mükemmelliği arayan Başak burcu kadını tarafından eleştirilmeye başlandığında daha da rahat ve tembel olmaya başlayıp ilişkideki ve kendisindeki dengeleri iyice
bozabilir.

Başak-Akrep Uyumu
Bu toprak ve su ikilisi en uyumlu birlikteliklerden biridir. Akrep burcu erkeği gizemli tavırlarıyla Başak burcu kadınının algısını direkt üzerine çekerken, Başak burcu kadınının mantıklı ve dost canlısı tavırları da Akrep burcu erkeğinin tüm dikkatini üzerinde toplamasını sağlar. Akrep burcu kıskançlıkta, Başak burcu da eleştiride dengeyi tutturabilirse aralarında tutku ile bağımlılık ile ilişkileri uzun yıllar boyunca
devam eder.

Başak-Yay Uyumu
Genellikle toprak ve ateş burçlarının birbirlerini dengeledikleri düşünülse de bu ilişkide her iki tarafın da değişken burç olup, Yay’ın özgürlük tutkusunun Başak burcu kadının plan sever ve ayakları yere sağlam basan karakteri ile taban tabana zıt olması nedeniyle ilişkileri zorlu süreçlerle dolu olur. Yay burcu erkeği tek başına olmaktan ve özgürce seyahat etmekten zevk alırken, Başak burcu kadını her şeyi beraber yapmak isteyecek ve aksi bir durum olduğunda şiddetli tartışmalar yaşayacaklardır.

Başak-Oğlak Uyumu
Her ikisi de güvenli ortam ve sağlam uzun soluklu bir ilişki isteyen bu iki burç birbirleri ile huzur dolu bir ilişki yaşarlar. Titizlikleri ve detaycılıkları sayesinde herkesin üstüne düşeni yaptığı bu ilişkide ortak zevklerinin de çokluğu sayesinde yıllarca süren birliktelikleri olur.

Başak-Kova Uyumu
Güvenirlik arayan ve tutucu Başak burcu kadını, sosyalliği ve sürprizleri seven Kova burcu erkeğinin bir anda etkisi altına girer. Akıllı ve zeki Kova burcu erkeği ise Başak burcu kadınının zekasından ve entellektüelliğinden etkilenir. Anlaşmazlık yaşadıkları noktalarda Başak burcu kadını eleştirel tavırdan uzak bir şekilde samimice ve açıkça kendisini ifade edebilirse Kova burcu erkeği ile uzun soluklu ilişkileri olur.

Başak-Balık Uyumu
Birbirlerine çok zıt bu iki burç birbirlerine ilk etapta çekilseler de, zamanla bir tarafın aşırı mantıksal diğer tarafın aşırı duygusal olması nedeniyle zamanla duyarlılık ve his farklılıkları yaşamaya başlarlar. Hayalperest Balık burcu erkeğinin gerçeklerden uzak oluşu ve ayağını yere sağlam basmayan halleri Başak burcu kadınını çileden çıkarır. Dost ilişkisinde birbirlerine çok daha iyi gelecek olan bu ikili, özel hayatlarında maalesef istedikleri doyuma ulaşamazlar.