Boğa Burcunda Son Dördün Evresi

Bu hafta sonunda Ay, Boğa burcunda Son Dördün Evresine geçiş yaptı. Peki, tüm burçları yoğun şekilde etkileyecek Son Dördün Evresi bize neler getirecek?

 

Koç: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte aklınızda güvenlikle ilgili pek çok soru işareti belirecek. Kendinizi güvende hissedip hissetmediğinizi sorgulayacak. Bu konuda farklı adımlar atmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda bu süreçte kendinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz.

 

Boğa: Son Dördün Evresi burcunuzda gerçekleşiyor bu nedenle en çok siz etkileneceksiniz. Önümüzdeki günlerde farklı kararlar alıp hayatınızla ilgili bu önemli kararları sevdiklerinize açıklamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda kendi hayal ve hedeflerinize odaklanacaksınız.

 

İkizler: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte inandıklarınızla gerçekler arasında farklılıklar olduğunu fark etmeniz olası. Şaşırtıcı gelişmeler ve deneyimler hayatınızda belli değişikliklere yol açacak. Kendinizi yalnız hissettiğiniz anlarda sevdiklerinizi düşünün.

 

Yengeç: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte artık gerilimlerinizi atma zamanı geldi. Özellikle son zamanlarda gerilmenize neden olan pek çok şey yaşamış olabilirsiniz. Ayrıca canınızı sıkan bu olayları bir türlü aşamadınız ama artık tüm sorunlarınız son buluyor.

 

Aslan: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte güvende olmak için farklı adımlar atma kararı alacaksınız ama attığınız adımlar sizi bir türlü memnun etmeyecek. Bu konuda evham yapmayı ve endişelenmeyi bırakmanız sizin için daha iyi olacak. Hayatı akışına bırakın.

 

Başak: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte kendinizi gururlu ve özel hissetmek isteyeceksiniz. Bunun için ne yapmanız gerektiğini düşünürken aklınıza mutlaka farklı fikirler gelecek bu noktada yapmanız gereken şey kalbinizin sesini dinlemek olacaktır, unutmayın.

 

Terazi: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte önümüzdeki günlerde çok daha önemli sorular sormaya başlayacaksınız. Planlarınızı netleştirdiğiniz anda ise harekete geçmek isteyeceksiniz. Bu da hayatınızda temel konularda büyük değişiklikler olacağını gösteriyor.

 

Akrep: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte hayatınızın her alanıyla ilgili farklı stratejiler uygulamaya başlıyorsunuz. Biraz daha cesur davranmak isteyecek ve kendinizi herkese göstermeye çalışacaksınız. Bu noktada abartıya kaçmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

 

Yay: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte kafa karışıklıklarınız biraz olsun geçiyor. Hayatınızda gerçekten neyin önemli neyin önemsiz olduğunu anladığınız anda saklandığınız yerden çıkıp ilerlemeye başlayacaksınız. Kendinize daha fazla inanırsanız mutlu olacaksınız.

 

Oğlak: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte hayatınızın akışı daha düzenli ve mutlu bir şekilde ilerlemeye başlayacak. Küçük sağlık sorunları yaşadıysanız bunları atlatacaksınız. Kendinizi ruhsal olarak sıkıntıda hissediyorduysanız bunun da geçtiğini fark edeceksiniz.

 

Kova: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte eski alışkanlıklarınızdan kurtulacak ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için farklı bir hayat düzenine geçiş yapacaksınız. Sağlıklı beslenme ve sporun da bir parçası olacağı yeni düzeniniz size şans da getirecek, unutmayın.

 

Balık: Son Dördün Evresinin başlaması ile birlikte kısa süre önce başlayan sağlık sorunlarınız geçecek. Artık kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak çok daha güçlü hissedeceksiniz. Bu da işlerinize odaklanmanız ve yaratıcı üretim yapmanız anlamına geliyor. Şans da yanınızda.