Boğa Burcunda Yeni Ay

15 Mayıs Salı sabahı Boğa burcunda 24 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Boğa burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Boğa burcunda Yeni Ay İkizler dönemi etkisini yoğun bir şekilde göstermeye başlamadan önce yaşayacağımız son güçlü Boğa enerjisi diyebiliriz. Boğa enerjisinin etkisini göstermesi ile birlikte geçmişten gelen konular, yeni başlangıçlar ve değişiklikler gündem maddesi olacak.

Boğa burcunda Yeni Ay ile birlikte başladığınız her türlü yeniliğin etkisini kalıcı bir biçimde göstereceğini söylemek mümkün. Ayrıca bu süreçte yaşayacağınız değişiklikler ağırlıklı olarak manevi değerler, ekonomik durumunuz ya da gelir kaynaklarınız ile ilgili olacak. Bu konularda hayata bakış açınızın değişmesi de mümkün.

Önümüzdeki günlerde kendinizi daha fazla nasıl kazanabilirim, neden güvende hissetmiyorum ve hayatımı nasıl daha düzenli bir hale getirebilirim sorularını düşünürken bulabilirsiniz. Bu sorulara vereceğiniz cevapların ardından atacağınız adımlar ise geleceğinizi etkileyecek çünkü bu süreçte atılan adımlar Boğa enerjisinin etkisi ile kalıcı olacak, bunu unutmayın.

Boğa burcunda Yeni Ay döneminde tüm burçlar eski alışkanlıklarını bırakacak, her ne kadar geçmiş sık sık akıllara gelse de geçmişten gelen konular da etkisini yavaş yavaş yitirecek. Bununla birlikte değişim de başlayacak. Bu değişim sürecinde beklenmedik durumlara ve farklı deneyimlere hazır olun. Ayrıca yapacağınız değişiklikler konusunda da aceleci davranmayın.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız öncelikle hayatınızda veya kendinizde değiştirmek istediklerinizi düşünmeye başlamalısınız. Bu şekilde kendinize bir değişim planı hazırlayabilir ve hayatınızın istediğiniz şekilde şekillenmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu plan geleceğinizi de etkileyeceği için bu sayede hem hedeflerinize hem de hayallerinize daha fazla yaklaşmanız da mümkün olacaktır.

Bu hafta içinde her şey beklenmedik bir hızda değişirken sakarlıklara, küçük kazalara ve ani tepkilere karşı da dikkatli olmalısınız. Yaşanacak küçük aksilikler öfkelenmenize neden olabilir. Ne olursa olsun bu süreçte en iyi sonucu almak istiyorsanız amacınıza daha fazla odaklanmalısınız. Sağlık sorunları yaşamamak için de beslenmenize ve sporunuza dikkat etmelisiniz.

Boğa burcunda Yeni Ay genel anlamda geleceğimizi şekillendirmek için geliyor diyebiliriz. Ancak bu Yeni Ay döneminde Boğa burcunun etkisi ile tüm burçlar çok güçlü olacak ve kendi hayatlarını yönetebilecek. Bunu iyi değerlendirirseniz tüm zincirlerinizi kırar ve istediğiniz hayata kavuşursunuz ancak kendi kontrolünüzü kaybederseniz hiç beklenmedik durumlar da ortaya çıkabilir, bu nedenle sakin kalmaya özen göstermeniz çok önemli.