Boğa Burcunda Yeni Ay

Bu akşam saatlerinde Boğa burcunda 14 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek. Peki, Boğa burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Boğa burcunda Yeni Ay genel anlamda bize yol gösterecek bir gezegensel olay diyebiliriz. Uzunca bir süredir karmaşık ve kaotik gezegensel olaylarla cebelleştiğimiz bu süreçte Boğa burcunda Yeni Ay gök yüzünün toprak enerjisi ile sakinleşmesini bu sayede de tüm burçların kendilerini çok daha iyi hissetmesini sağlayacak.

Bu dönemde iş, evlilik, arkadaşlık ve aile ilişkilerinde denge oluşacak demek mümkün. Hepimiz bir düzene giriyoruz. Bu düzen aslında bizi kökten değiştirecek çok farklı bir süreci de beraberinde getirecek. Daha adaletli, açık sözlü ve etik davranmaya başlıyoruz. Hukuksal süreçte sorun yaşayanların da bu durumda sorunları çözülecek.

Boğa burcunda Yeni Ay farklı gezegensel enerjilerin de etkisi ile yoğunluğunu arttıracak. Gündemi değiştirecek. Parasal konulara bakacak olursak iş konusunda iletişimin artacağını, bu iletişimleri doğru şekilde sonuçlandıran kişilerin sonunda kendilerini çok daha iyi hissedeceklerini, kazançlarını arttıracaklarını ve kariyer fırsatlarını değerlendirerek yükseleceklerini ifade etmek mümkün.

Mayıs ayının başında gerçekleşen ve gündemi belirleyen Yeni Ay ailevi konuların da ekonomik sorunlar üzerinden konuşulmasına neden olacak. Toplumsal konularda ise Boğa burcunda Yeni Ay birazcık daha sükunet dönemine girmemizi sağlayacak. Bunun dışında hayatında yepyeni bir sayfa açmak isteyen kişiler için Boğa burcunda Yeni Ay çok önemli. Değişim, dönüşüm, kendimizi, hayatımızı hislerimizi olumlu yönde ilerletmek için Boğa enerjisinin değerlendirilmesi gerekiyor.

Bu dönemde maddi yatırım yapmak, geleceği ile ilgili kararlar almak isteyenler için de yine bir düşünme süreci başlıyor diyebiliriz. Eğer kendilerini yalnız hissedenler varsa aşkın kısa süre sonra kapılarını çalma olasılığı da oldukça yüksek. Boğa enerjisi endişelerin azalmasını ve rahatlamamızı sağlayacak.

Genel anlamda Boğa burcunun gökyüzünün en sabit, en güçlü ve başarılı burçlarından biri olduğunu hesaba katarsak hayatımızdaki anlamsız dalgalanmalar, sinir bozucu kaotik durumlar ve duygusal krizler son buluyor diyebiliriz. Maddi ve manevi anlamda Boğa burcunda Yeni Ay hepimizin nefes almasını sağlayacak.

Bu süreçte kendinize daha çok vakit ayırın, sağlığınıza daha fazla özen gösterin, yeni bir yürüyüş programına başlayın ve hiç olmadığı kadar zinde hissetmeye hazır olun. Yaratıcı fikirler bulup sanatsal konularda başarıyı yakalamanız da olası. Bırakın Boğa burcunda Yeni Ay size yolu göstersin…