Boğa Burcunu 2020 Yılında Neler Bekliyor?

Boğa burcuna ayına girdik. Peki Boğa burcu 2020 yılında neler yaşayacak?

2020 yılında Boğa burcunun neler yaşayacağına ilişkin tahminlerde bahsetmeden önce tabi ki çok kısaca Boğa burcunun özelliklerine bakmamızda yarar var. Çünkü yaşayacakları her şeye bu özelliklerine göre tepki verecekler. Bu yüzden bunları aklınızdan çıkartmamalı ve özelliklerinizi göz önünde bulundurarak hayatınıza yön verebileceğinizi unutmamalısınız.

Boğa burcu sessiz, sakin ve mağrur duruşuyla dikkat çeker. Gerçekçi ve otoriter bir tavrı vardır. Girdiği ortamlarda hal ve tavırlarıyla dikkati çeker. Hırslıdır ve düşlediği bir şeye ulaşmak için elinden geleni yapar. Alışkanlıklarına bağlıdır ve sadakatsizlikten hoşlanmaz. Boğa burcu duygusal açıdan oldukça hassas ve kırılgandır. Birine değer verdiği zaman onun için daima elinden geleni yapar. Sadakatsizlikten hoşlanmaz. Dışarıdan soğuk görünmekle beraber, yumuşak kalplidir. Çalışkandır ve bir işe başladığı zaman sonuna kadar o işi götürür.

Boğa Burcunun 2020 Yılı Genel Yorumları

Bu yıl ortak parasal konularda bazı daralmalar, sıkıntı ve sorunlar yaşamanız muhtemel. Bu yüzden ortaklaşa atılacak adımlarda çok ciddi bir borcun altına girmemeli, başkalarına kefil olmamalısınız. Bir yandan da işinizi değiştirebilir, yeni bir projeye başlayabilir, beraber çalıştığınız insanlarla güzel ve dengeli işler çıkartabilirsiniz.  

İnsan kaynakları, aracılık görevleri, iletişim faaliyetleri, insan ilişkilerine dayalı alanlarda, mimarlık, hukuk, danışmanlık, moda, sanat, sinema, tekstil, politikada şansınız yüksek. Sağlığınızda zorlandığınız konular varsa daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

İş, Para ve Kariyer

Gezegensel enerjiler kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. İş ve kariyer konularınız daha da hızlanabilir.  Kariyerinizle ilgili konularda daha fazla görüşmeler içinde olacaksınız. Kariyer hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları kullanmaya çalışın. Ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla yıl sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

Yapacağınız güçlü işbirlikleri sizi yukarılara taşıyabilir. Çevrenizle yapacağınız planları hayatınıza taşıyabilir, önemli bir medya işine başlayabilirsiniz. Ancak kötü hissettiğiniz anlarda önemli anlaşmalardan, başlangıçlardan ve adımlardan kaçınmaya lütfen özen gösterin. İşinizle ilgili beklenmedik konu ve olaylara, duygusal streslere, duygusal sonlanmalara, bitişlere, anlık kararlara hazırlıklı olmalısınız.

Mayıs ayı itibarıyla artık tam anlamıyla kimliğinizi ve kişiliğinizi parasal konulara yönlendiriyor olacaksınız.  Parasal olarak kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olacak. Karşınıza çıkacak bir borç, bir ödeme, sizi biraz zorlayabilir. Haziran’da özellikle parasal konularda güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız.

Temmuz ayı içerisinde otoritelerle anlaşmazlıklara dikkat edin. 5 Temmuz da kazançlarınızı arttıracağınız ve ilişkilerinizi maddi konular üzerinden döndüreceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ağustosta oluşan gezegensel karşılaşmalar yeni başlangıçları ve hayatınıza beklenmedik olayları kazandıracak.

Eylül ayında iş alanlarınızda becerilerinizi daha fazla ortaya koyacağınız bir sürece gireceksiniz. Bir yandan da dengeli adımlarla iş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilirken plan ve projeleriniz devreye girebilir. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında maddi anlamda önemli sorumluluklar, halledilmesi gereken konular devrede.

Aşk, Evlilik ve İlişkiler

Mayıs ve Haziran ve sonrasında kendinize, dış görüntünüze, fiziki güzelliğinize önem vermeye başlıyorsunuz. Bu üç haftalık süreç içinde alışveriş yapmaktan keyif alacaksınız. Temmuz’dan sonra artık aşkı konuşacaksınız. Aşka bakış açınız önem kazanıyor. Ağustos ayında aile ve ev hayatınızda sorumluluklarınızı bilecek, kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Evinizle ilgili projeler ve işlerde şans sizden yana.

Eylül ayında sosyal çevreniz ve aşk hayatınızda dikkatli olun, aşk sizi hızlı bir şekilde bulabilir ya da sosyal çevrenizdeki insanların sizi ilişkiniz konusunda yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. Bu dönemde flörtler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz de daha ziyade cinsel hayatınız açısından hareketli ve keyifli günler sizi bekliyor olacak.

Ekimde Jüpiter sizin karşıt burcunuz olan Akrep burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altına giriyorsunuz. Kasım ve Aralık ayında ise önemli kararlar almanız olası.

Sağlık

Bu sene Jüpiter’den aldığınız etkilerle sağlığınızda güzel gelişmeler içine giriyorsunuz. Sağlığınızda zorlandığınız konular varsa daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu süreçte kilo almaya da müsait olacaksınız. Kesinlikle önemli bir ameliyat veya estetik operasyondan uzak durun ve sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Haziran itibarıyla artık biraz dinlenmek, sağlık alanınıza özen göstermek, biraz daha geriden durarak plan yapmak zamanınız başlıyor. Bu dönemde bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin. Ekimden sonra sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Özellikle böbrek ve karın bölgesinde problemler ortaya çıkabilir.

Eğitim

Bu sene eğitim konularında keyfinizi ve konsantrasyonunuzu arttıracak fırsatların peşinden gidebilirsiniz. Genel olarak eğitim hayatınızda çok ciddi sıkıntılar yaşamayacaksınız. Bu yıl içinde kendinizi etkili bir şekilde derslerinize verebilir, istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Yüksek eğitim ve yurtdışı eğitim alanlarınızda önemli sorumluluklarla karşılaşacaksınız. Bazı sınavlarınızda zorlanmalarınız olsa bile, sorumluluklarınızı bilerek, sıkı çalışarak hayalinizdeki meslek için adımlar atabilirsiniz.