Boğa Dönemi için Burçlara Göre Yol Haritası

Bu hafta sonunda Boğa dönemine girdik. Peki bu yoğun Boğa enerjisinden burçlar nasıl etkilenecek ve burçların neler yapması gerekiyor?

 

Koç: Boğa dönemi ile birlikte önümüzdeki günlerde hiç beklenmedik bir şekilde tanışacağınız biri en yakın dostunuz veya partneriniz olacak. Ayrıca etrafınızdaki kişilerle ilgili bazı kararlar almanız gerekecek. İnsanları nasıl etkileyebilir ve ikna edersiniz onu düşünün.

 

Boğa: Boğa dönemi ile birlikte güneş burcunuza girdiği için artık kendinizi çok daha motive ve enerjik hissedeceksiniz. Önceki haftalarda yaşadığınız sorunları telafi etme zamanınız geldi. Sorunlar çözülüyor. Ayrıca dinlenmek ve rahatlamak için de zamanınız olacak.

 

İkizler: Boğa Dönemi ile birlikte fikirleriniz değişecek. Ancak hayatla ilgili bu kadar ciddi düşünmenize gerek yok. Herkese karşı biraz daha olumlu ve kibar olmaya çalışın. Yaşadığımız bu hayatın tadını çıkartmamız çok önemli, unutmayın. Gülümsemeye devam edin.

 

Yengeç: Boğa Dönemi ile birlikte her zaman yüzünüzde bir gülümseme olmasına özen gösterin. Son zamanlarda giderek daha fazla uzaklaştığınız biriyle birden yakınlaşacaksınız. Ayrıca yakında yaşayacağınız bir olay nedeniyle hayata farklı bakmaya başlayacaksınız.

 

Aslan: Boğa dönemi ile birlikte hem gelecek planlarınızı hem de davranışlarınızı değiştirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili korkularınızı ve geçmişte yaptığınız hataları düşünün, sonra da bunu gelecekle ilgili yapacağınız planlarda düşünün. Şansınız biraz daha açılacak.

 

Başak: Boğa dönemi ile birlikte biraz daha dinamik olmanızın ve maceralara atılmanızın zamanı geldi. Artık kaybetmeyeceksiniz. Detaylara dikkat etmek ve biraz daha derine inmek doğanızda olmayabilir ama isteseniz de istemeseniz de artık küçük detaylarla ilgilenmeniz gerekiyor.

 

Terazi: Boğa dönemi ile birlikte etrafınıza dikkatle bakın ve daha önce göremediklerinizi görmeye çalışın. Eleştirel olmayı bırakın. Eğer bir şeyleri elde etmek ya da insanları ikna etmek istiyorsanız onları desteklemeli ve onlarla ilgili düşünmelisiniz. Sağlığınıza da dikkat edin.

 

Akrep: Boğa dönemi ile birlikte iletişim gücünüz artacak. İnsanları yönetmek için onları kötü değil iyi hissettirmeniz gerekir bunu unutmamalısınız. Bu günlerde kendinizi nasıl hissediyorsunuz bir düşünün. Maddi konularda sorun yaşıyorsanız daha dikkatli olun.

 

Yay: Boğa dönemi ile birlikte paranızın nereden gelip nereye gittiğini biraz düşünmelisiniz. Bu konu çok önemli, unutmayın. Gelecekle ilgili çok daha iyimser olmalı ve iyi düşünmelisiniz ama bu düşüncelerinizin çalışmanıza engel olmasına da izin vermeyin. Eğlenin dozuna dikkat.

 

Oğlak: Boğa dönemi ile birlikte gerçekçi planlar belirleyin ve bunları gerçekleştirin. Hayatınızı planlamak için çok daha fazla zamanınız olacak. Gezegensel enerjilerin etkisiyle hayatınızda çok farklı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Liderlik rollerini üstlenmenizin de zamanı geldi.

 

Kova: Boğa dönemi ile birlikte uzun süredir kaybettiğiniz enerjiyi, motivasyonu ve gücü kazanmanızın zamanı geldi. Bu günlerde biraz daha hassas olmanız gerekiyor. Kalbinizin sesini dinlemeli ve içinizden geleni yapmalısınız. Büyüklerinizin sözlerine dikkat etmeye çalışın.

 

Balık: Boğa dönemi ile birlikte arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin sizinle ilgili çok daha fazla fikir beyan ettiğini göreceksiniz. Onları dinleyin. Hayatınızda harcadığınız enerji ve zaman konusunda biraz dikkatli olmanız gerekecek. Ekonomik konularda da dikkatli olmanız lazım.