Burçların En Çekici Özellikleri Nelerdir?

Koç Kadınının En Çekici Özellikleri
Pes etmemesi, dürüstlüğü, özgüveni, kendi hakkını sonuna kadar savunması ile eğlenceyi ve keyfi sevmesi.

Koç Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Cesareti, bağımsızlığına düşkünlüğü, liderliği ele alışı, sınır tanımaması, yüksek özgüveni, başarıya ulaşmadaki tutkusu ve gücünü en etkili şekilde kullanma kabiliyeti.

Boğa Kadınının En Çekici Özellikleri
Güzelliğine olan düşkünlüğü, sabrı, güvenilir ve becerikli oluşu, kendini açıkça ifade edebilmesi ile karşı cinse olan seçiciliği.

Boğa Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Kadınını sahiplenen tavırları, sadakati, romantikliği, zevkine olan düşkünlüğü, huzursuzluğu sevmeyen sakin yapısı ve genellikle yapıcı olması.

İkizler Kadınının En Çekici Özellikleri
Zekası, kıskançlıktan uzak halleri, hareketli ve canlı yapısı sayeside her koşulda eğlenebilir olması, gizli romantikliği ve rutinleri sevmemesi.

İkizler Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Sosyal ortamlardaki popülaritesi, tahmin edilemez tavırları ve gizemli halleri ile heyecanı hep yüksek tutması, esprili ve neşeli olması ile zevk sahibi yapısı.

Yengeç Kadınının En Çekici Özellikleri
Güzel gözlere sahip olması, içtenliği, dürüstlüğü, sadakati, sabırlı ve naif yapısı ile sürprizler ile dolu her an yeniden keşfedilmeye açık halleri.

Yengeç Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
İfadesindeki masumiyet, nazik hareketleri, bildiklerini aktarmadaki duruşu ve becerikliliği ile gizli duygusallığı.

Aslan Kadınının En Çekici Özellikleri
Çekingen tavırları, şevkati, dişi ve cazibeli halleri, bakımlı olması, zekası ve popülerliği.

Aslan Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Gösterişli ve karizmatik duruşu, her zaman ön planda olmasını sağlayan hareketleri, koruyuculuğu ve bir o kadar da cana yakın oluşu.

Başak Kadınının En Çekici Özellikleri
Sevecen halleri ve muzur yapısı, aklı ile kalbi arasında denge kurabilmesi, aşırılıklardan hoşlanmayışı, müthiş analiz gücü ve etkileyici zekası ile pes etmeyen yapısı.

Başak Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Duygusallıktan uzak yapısı sayesinde gizem oluşturması, zevkli giyimi, aklına koyduğunu mutlaka yapar olması ve çalışkanlığı.

Terazi Kadınının En Çekici Özellikleri
Güler yüzlülüğü, inandığını savunmaktan vazgeçmeyen halleri, flörtöz yapısı, bulunduğu ortamın tadını sonuna kadar çıkarabilmesi ve kendi bedenini tanıyan halleri ile ne giyse kendisine yakıştırması.

Terazi Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Yakışıklılığı ve dikkat çekici aurası, marka ve kaliteli giyime olan hassasiyeti, nezaketi ve romantikliği.

Akrep Kadınının En Çekici Özellikleri
Etkileyici bakışları, cesur halleri ile risk almaktan korkmayışı, derin ve detaylı düşünebilmesi ile azimli ve kararlı duruşları.

Akrep Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Tutkulu yapıları, duygularını en üstte yaşasa da belli etmeyişi, yöneticilik vasfının baskın olması ve isteklerinin peşinden gitmesi.

Yay Kadınının En Çekici Özellikleri
Çocuksu ve muzip tavırları, sevimli halleri ile olduğundan hep daha genç hissetmesi, nazik ve asil olması, sevdikleri için bonkör tavırlar, yoğunlukla pozitif düşünmesi ve sorumluluk alması sayesinde olayları kolayca yoluna koyması.

Yay Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Kolayca gönül almayı bilen halleri, keşfetmeyi ve eğlenmeyi sevmesi, neşeli ve iyimser hareketleri ile sosyal ve çocuksu yapısı.

Oğlak Kadınının En Çekici Özellikleri
Dışarıdan soğuk görünmesine rağmen tanıdıktan sonra canayakın ve oldukça sıcakkanlı olması, sadakati, fazla süslenmeyi sevmeyen sade halleri, kaliteden hoşlanması ve zevk sahibi olması.

Oğlak Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Güvenilirliği, dürüstlüğü, kendi ayakları üzerinde duran yere sağlam basan tavırları, yalnızlığına olan düşkünlüğü ve her daim yaşından olgun olan hareket ve düşünceleri.

Kova Kadınının En Çekici Özellikleri
Mantığını kolaylıkla devreye sokabilmesi ve her olayda mantıklı düşünmesi, ilişkiye kolay ikna edilememesi, kendine has tavırları ve giyim zevki.

Kova Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Sosyal ortamlarda sergilediği lider tavırlar, sıradan olmayan fikirleri, duyarlı ve kolay sinirlenmeyen yapısı ile kendine has tavırları olup kendi bildiğini okuyan halleri.

Balık Kadınının En Çekici Özellikleri
Derin bakışları, muzip ifadesi, duru güzelliği, merhametli ve hoşgörülü olması, yüksek empati yeteneği, kadınsı ve sıcak tavırları ile sevdiklerini mutlu etmeyi seven vefalı yapısı.

Balık Erkeklerinin En Çekici Özellikleri
Sonu gelmeyen romantizmi ve hayalperestliği, anlayışlı ve sevdiklerini üzmekten korkan düşünceli hareketleri, önyargıdan uzak rahat tavırları.