Büyük Su Üçgeninin Burçlara Göre Etkileri

Büyük Su Üçgeninin Ağustos ayına kadar sürecek çok etkili bir gezegensel karşılaşma olduğunu ifade etmiştik. Peki, Büyük Su Üçgeni tek tek burçların hayatını nasıl değiştirecek?

 

Koç: Büyük Su Üçgeni hem geçmişten gelen hem de takın zamanda yaşadığınız kötü olaylara duyduğunuz öfkenin yatışmasına yardımcı olacak. Bu süreçte kendinizi daha iyi hissedecek, bu olumlu enerjiyi sevdiklerinize de aktaracaksınız.

 

Boğa: Büyük Su Üçgeni hayatta başarılı olamadığınız konularda içinizde oluşan olumsuz duyguların, size kötülük yapan kişilere duyduğunuz kinin yavaş yavaş yok olmasını sağlayacak. Aile üyeleriniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçireceksiniz.

 

İkizler: Büyük Su Üçgeni sizi hem ailenize daha çok yaklaştıracak hem de sık sık keyifli seyahatlere çıkmanıza neden olacak. Çıktığınız her seyahat aynı zamanda içinize de yolculuk edecek kendinizi çok daha iyi tanıyacaksınız.

 

Yengeç: Büyük Su Üçgeni burcunuzun en önemli özelliklerinden biri olan sevgi dolu ve şefkatli yapıyı güçlendirecek. Önümüzdeki üç ay boyunca aşka, evliliğe, çocuk sahibi olmaya, aile kurmaya ve ciddi ilişkilere çok yakın hissedeceksiniz.

 

Aslan: Büyük Su Üçgeni huzursuz doğanızı rahatlatacak ve hiç olmadığınız kadar huzurlu hissetmenizi sağlayacak. Bu huzur özellikle de insan ilişkilerine yansıyacağı için kavgalardan ve kaotik ortamlardan uzak duracaksınız.  

 

Başak: Büyük Su Üçgeni sizi sürekli ilgilenmek istediğiniz detaylardan, içinizdeki bitmek tükenmek bilemeyen mükemmeliyetçilik duygunuz uzaklaştıracak ve çok daha huzurlu, rahat, mutlu hissetmenize yardımcı olacak.

 

Terazi: Büyük Su Üçgeni sizi genel anlamda daha sakin bir gelecek planı yapmaya itecek diyebiliriz. Şehir hayatından uzaklaşmak, köy veya kırsala taşınmak gibi bir düşünceniz olabilir. Tüm bunları iyi değerlendirmelisiniz.

 

Akrep: Büyük Su Üçgeni bir süredir yaşadığınız özellikle de strese bağlı sağlık sorunlarını ve diğer problemleri aşmanızı sağlayacak. Hayatınızdan gerginlikleri ve sinir bozukluklarını alıp götürecek. Kalp yaralarınızı da iyileştirecek.

 

Yay: Büyük Su Üçgeni içinize kapanmanıza ve içinize yaptığınız bu yolculukta uzunca bir süredir kararsız kaldığınız konuları sonuca bağlamanıza yardımcı olacak. İçinizi kemiren bu soru işaretlerinin yok olması ile büyük bir rahatlama hissedeceksiniz.

 

Oğlak: Büyük Su Üçgeni sizi sevgiye daha fazla yaklaştırırken güvende olma ve şefkat görme arzunuz da yoğunlaşabilir. Güvende olmak istiyorsanız en iyi seçeneğin ailenizin ve sevdiklerinizin yanı olduğunu anlayacaksınız.

 

Kova: Büyük Su Üçgeni sizi mantıklı fikirlerden uzaklaştıracak ve duygularınıza yaklaştıracak. Önümüzdeki üç ay boyunca duygularınızın peşinden gideceksiniz. Bu da gelecek planlarınızın mutlu bir şekilde sonuçlanmasını sağlayacak.

 

Balık: Büyük Su Üçgeni kırgınlıklardan, mutsuzluklardan, endişelerden ve özellikle de stresten kurtulmanızı sağlayacak. Hissedeceğiniz bu büyük rahatlama iş, aile veya eğitim hayatınızda size yaratıcılık, üretim ve başarı getirecek.