Çiron Asteroidi Balık Burcunda Geri Harekete Başlıyor

Bu hafta sonunda Çiron asteroidi Balık burcunda 28 derecelik bir geri harekete başlayacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Çiron’un geri hareketi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Bu hafta sonunda geri harekete başlayan Çiron asteroidi aslında hepimiz için oldukça önemli. Çünkü Çiron asteroidi yılda bazen bir kez bazen de iki kez geri harekete geçer ve geri hareket ettiği dönemlerde de etkisi yoğun şekilde gösterir. 5 Aralık 2016’dan bu yana ileri hareket eden Çiron bu Pazar geri harekete geçecek.

Çiron’un geri harekete başlaması ile birlikte öncelikle geçmişten gelen yaraların ve utandığımız durumların gün yüzüne çıkacağını söylemek mümkün. Geçmişi çok daha sık düşünmeye başlayacağız ve ayrıca duygularımız da yoğunlaşacak. Geri hareketin etkisi ile birlikte aslında hayatımızdaki hem mutlulukların hem de üzüntülerin daha yoğun olacağını söyleyebiliriz.

Bu dönemde hepimiz daha önce yüzleşmek istemediğimiz gerçeklerle yüzleşeceğiz. Aslında bir tür arınma yaşayacağımızı da söylemek mümkün. Hem daha fazla kahkaha atacak hem de biraz daha fazla göz yaşı dökeceğiz. Ama Çiron asteroidinin Balık burcunda geri hareket ettiği dönemde öyle ya da böyle problemlerden arınmış olacağız.

Çiron asteroidi geri hareketine Balık burcunda başladığı için çok şanlı olduğumuzu ifade etmekte yarar var. Çünkü normalde Çiron geri hareketinde oldukça sarsıntılı zamanlar geçiririz. Ancak bu dönemde Balık burcu devreye girdiği için Çiron’un geri hareketi bir anlamda hepimize iyileştirme enerjisi sağlayacak. Yaralarımızı onları düşündüğümüzde kapanacak ve gerçeklerle yüzleşmek de çok daha kolay olacak.

Bu dönemde bilinçaltımızda bir türlü bırakamadığımız saplantılı duygu ve düşüncelerden de kurtuluyoruz. Eğer Çiron’un iyileştirici enerjisini görmezden gelmezseniz bu sürecin sonunda kendinizi ruhsal anlamda çok daha iyi hissedeceğinizden de emin olabilirsiniz. Rahatlayacak ve geçmişi tamamen kenara bırakıp hem geleceğe hem de şimdiki zamana odaklanabileceksiniz.

Çiron’un Balık burcunda başladığı geri hareketin etkilerinden bir diğeri de kısa süreli hüzün olacak diyebiliriz. Aslında bu da daha önce belirttiğimiz etkilerin bir parçası. Bu dönemde gireceğimiz arınma sürecinde öncelikle hatalarımızı, yanlışlarımızı ya da pişmanlıklarımızı hatırlayıp hüzünleneceğiz ancak bu çok kısa sürecek. Hemen ardından gelen rahatlama hissi ile birlikte derin bir nefes alacak ve inanılmaz ölçüde rahatlayacağız.

Etkileri oldukça uzun sürecek bu dönemde Çiron’un arınma enerjisini reddetmemelisiniz. Arınmak için sorunlu olan her şeyi kabullenmelisiniz. Böylelikle tüm hatalardan, pişmanlıklardan ve üzüntülerden arındığınızda geriye sadece saf neşe ve mutluluk kalacak, bunu unutmayın. Çiron hepimizi iyileştirmek için geliyor. Çiron’un kılavuzluğunu kabul edecek olursanız her anlamda iyileşeceksiniz.