Çiron – Vesta Savaşı

Bu hafta içinde Balık burcunda geri hareket eden Çiron asteroidi ile Başak burcunda ileri hareket eden Vesta asteroidi arasında çok güçlü bir zıtlaşma yaşanacak ve bu zıtlaşma kısa süre içinde savaşa dönüşecek. Peki, Çiron ile Vesta arasındaki Savaş bizi nasıl etkileyecek?

Çiron ve Vesta arasında yaşanacak olan 26 derecelik karşılaşmanın bir zıtlaşmaya hatta bir savaşa dönüşeceğini ifade ettik. Bu savaşın kazananı ya da kaybedeninin biz olacağımızı da belirtmekte yarar var. Çünkü Çiron ile Vesta arasında ortaya çıkan yoğun enerji hayatlarımızı doğrudan etkileyecek.

Çiron ile Vesta arasındaki karşılaşmada Balık ve Başak burçlarının etkin rol oynayacağını söyleyebiliriz. Bu yüzden bu dönemde hayatımızda pek çok ikilem yaşayacağız. Öncelikle Balık burcunun etkisi ile çok yoğun bir iyimserlik duygusu etrafımızı saracak ancak sonrasında Başak burcunun mükemmeliyetçiliği ile keskin zekası bizi etkileyecek. Sık sık duygularımız ve aklımız arasında kalabiliriz.

Bu hafta içinde bakış açımızın, düşüncelerimizin ve tarzımızın değişmesi olası. Bir konuda kesin karar aldıysanız bu süreçte kararınızın tam zıttı yönde farklılaşmaya başladığına şahit olabilirsiniz. Önümüzdeki günler harekete geçmek için çok uygun bir zaman dilimi olmayacak, bundan emin olabilirsiniz. Çiron ile Vesta arasındaki savaşın geçmesini beklemenizde yarar var. Aksi takdirde sonrasında pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Bu günlerde ayrıca çok daha sosyal olacaksınız, rekabete karşı içinizde büyük bir çekim hissedebilirsiniz. Yarışmalar, sınavlar ve rekabetin hissedildiği her türlü konu üzerinizde bir mıknatıs etkisi oluşturacak. Gereksiz yere risk almamaya dikkat etmeniz gerekli. İçinde bulunacağınız arkadaş gruplarını da gözlemenizde yarar var çünkü bu dönemde hiç tanımadığınız insanlarla tanışma isteğiniz de artacak.

Çiron ile Vesta arasındaki savaşın etkilerinden bir diğeri de detaylar konusunda takıntılı hale gelmeniz olacak. Her şeyi daha detaylı düşünmek ve atacağınız adımları sonuna kadar takip etme isteyeceksiniz. Bu hissin iç güdülerinizi de harekete geçireceğini söylemek mümkün. Bu günlerde iç güdülerinize güvenebilirsiniz. İç sesiniz sizi doğru yöne yönlendirecek.

Bu dönemde gelişime çok daha fazla açık olacaksınız. Yenilenme ve farklı teklifleri değerlendirmek için uygun bir zaman dilimine giriş yaptınız. Detaylarda boğulmaz, ikilemlerinizi hayatınız haline getirmezseniz Çiron ve Vesta arasındaki yaşanacak savaşın tek galibi siz olacaksınız, bunu unutmayın.