Güneş ile Mars Karşılaşması

Bu hafta içinde Balık burcundaki Güneş ile Boğa burcundaki Mars arasında 9 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Güneş ile Mars karşılaşması bize neler getirecek?

Güneş ile Mars’ın karşılaşması ile tüm burçların motivasyonunun artacağını ifade etmek mümkün. Hayatın herhangi bir alanında yapmak isteyip de bir türlü güç bulamadığınız şeyler varsa artık bunları yapabilirsiniz. Çünkü kendinizi çok daha güçlü ve girişimci hissedeceksiniz.

Kendi işini kurmak, üretim yapmak, evini yenilemek, tamirat tadilat işleri ile ilgilenmek ve spora başlamak isteyenler için önümüzdeki günler çok uygun olacak. Bu nedenle yoğun şekilde etkili olacak Güneş Mars karşılaşmasını kaçırmamalı, hemen harekete geçmelisiniz. Planlarınızı yapın ve kısa sürede işe başlayın. Her şeyin daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Güneş ile Mars karşılaşması aynı zamanda Balık ve Boğa burçlarında gerçekleştiğinden bu burçların enerjisi de çok yoğun bir şekilde hissedilecek. Güneş’in Balık burcunda olması hayallerimize daha fazla odaklanacağımız anlamına geliyor. Mars’ın Boğa burcunda olması ise bu hayalleri gerçekleştirmek için radikal adımlar atmaya hazır olduğumuzu ifade ediyor.

Bu dönemde herkesin potansiyel gücü ortaya çıkacak. Siz bile kendinizin bu kadar güçlü olduğuna şaşıracaksınız. Ancak önemli olan bu gezegensel gücün desteği kesildikten sonra da bu yolda adım atmaya devam edebilmek. Bu nedenle sağlam adımlarla işe başlarsanız sonrasında da bu işe devam edebilirsiniz.

Güneş ile Mars karşılaşması boyunca sezgileriniz de açık olacak. Bunu iyi değerlendirirseniz içgüdülerinizin sizi doğru yolda götüreceğinden emin olabilirsiniz. Ancak karşınıza zorluklar çıkacağını da unutmamalısınız. Eğer bu anlamda başarılı olmak istiyorsanız sabırlı olmalı ve gerçeklerle yüzleşmekten korkmamalısınız. Fiziksel olarak çaba harcamanız da gerekeceğinden beslenme ve uyku düzeninize biraz daha özen göstermelisiniz.

Önümüzdeki günlerde bütçeniz ve gücünüz dahilinde neler yapabileceğinizi iyi analiz edin. Eğer başlayacağınız iş bir eğitim gerektiriyorsa bu alanda eğitim almaktan da çekinmeyin. Sonrasında işe pratik adımlarla başlayın. Kendinizi zorlamanız işe yaramaz. Çünkü hayallerin gerçekleştirilmesi için ayakların yere basması gerekir.

Bu dönemde özellikle su ve toprak burçları ciddi anlamda etkilenecek. Balık, yükselen Balık, Boğa ve yükselen Boğa burçları en çok yorulacak ama en çok sonuç alacak burçlardan olacak. Aynı şekilde toprak ve su burçlarının hayatları da büyük ölçüde değişecek. Diğer burçlar ise sağlam adımlar atacak ve hedeflerine biraz daha yaklaşacaklar.