Güneş ile Merkür Karşılaşması

Bu hafta içinde Başak burcundaki Merkür ile yine Başak burcundaki Güneş arasında büyük bir karşılaşma gerçekleşecek. Peki, bu karşılaşma bizi nasıl etkileyecek?

Başak burcundaki Güneş ile yine Başak burcundaki Merkür gezegenleri arasında 28 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Bu karşılaşmada her iki gezegenin de Başak burcunda olması ve aynı düzlem içinde oldukça yakın bir şekilde karşılaşmalarının bu gezegensel olayın hayatımızdaki etkisini arttırıyor.

Güneş ile Merkür karşılaşmasında artık hayatımızda sonuçları alacağımız bir döneme giriyoruz. Sonuçların alınması ile yeni başlangıçlar, değişim ve dönüşüm gibi konular da gündem maddelerimiz arasında olacak. Bu süper karşılaşma bizi detayların anlaşıldığı ve tüm gizemlerin çözüldüğü bir zaman dilimine taşıyacak.

Önümüzdeki günlerde iletişim konusunda büyük gelişmeler olacak. İletişim hiç olmadığı kadar önemli hale gelecek. Alacağınız kararlar konusunda ise bu süreçte daha mantıklı kararlar almaya çalışmanızda yarar var. Çünkü Güneş ile Merkür Başak burcu enerjisi ile birleşerek hayatımızı aydınlatmaya geliyor.

Aynı zamanda bu günlerde yaşayacağınız sürprizlerin etkisi hem şaşırtıcı, hem de değiştirici olacak. İlginç kişiler, güçlü ve etkileyici tipler size çekici gelecek fakat tedbirli olun ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Tartışma ortamlarından uzak durmak için gayret göstermeniz gerekiyor.

Bu hafta içinde dostlarınızın ve sevdiğinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve rahatlayacaksınız. Uzun seyahatler sizi heyecanlandırabilir.  Bu arada yapabileceğinizden daha büyük istekleriniz olabilir ve sorumluluklarınız artabilir. Kendinizi çok fazla zorlamayın ve sağlığınıza özen gösterin. Ayrıca sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmamaya da dikkat etmelisiniz.

Güneş ile Merkür’ün etkisi ile yaratıcı doğanızı canlandıracak yeni insanlarla tanışacak ve ne kadar enerjik olduğunuzu etrafınızdakilere göstermek isteyeceksiniz. Bu günlerde üretim konusunda da daha başarılı olacağınızı ifade etmek mümkün. Olabildiğince başarıya odaklanın. Elinizden gelen her şeyi yapın. Hedefleriniz ve hayalleriniz doğrultusunda ilerleyin.

Bu dönemde hayatınızın dönüm noktalarından birini yaşamanız da olası. Kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermemelisiniz. Ayrıca hiç kimse için hayallerinizden de vazgeçmemelisiniz. Fedakarlıkların bir sınırı olduğunu unutmayın. Güneş ile Merkür’ün aydınlatıcı enerjisini kullanarak her şeyi anlayabilirsiniz.

Heyecanlı ve istekli olacağınız bir süreç. İlginç teklifler alabilirsiniz. Yaratıcı kişiler ve özgür çalışmalar dikkatinizi çekecek. Farklı organizasyonlarda yer alabilirsiniz ve yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Bu günlerde isteklerinizi heyecanlı bir biçimde ortaya koyacaksınız ve saygın çevrelerin dikkatini çekeceksiniz.