Güneş – Vesta Altıgeni

Bu hafta sonu İkizler burcundaki Güneş ile Aslan burcundaki Vesta arasında 9 derecelik bir altıgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki Güneş Vesta altıgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Hafta sonunda Güneş ile Vesta asteroidi arasında oluşan altıgen açı ile birlikte öncelikle becerilerimizin büyük oranda artacağını ve ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Güneş ışıklarını hayatımıza çevirdiğinde hem içimizdeki potansiyel enerjinin ortaya çıkmasını sağlayacak hem de bir şeyleri yapmak için gereken cesareti bize verecek. Bu yüzden hafta sonunda oluşacak ve hafta boyunca bizi etkileyecek gezegensel enerjilerle birlikte oldukça verimli bir döneme gireceğimizi söylemek mümkün.

Güneş – Vesta altıgeninin etkilerinden bir diğeri de içimizdeki enerjinin artması olacak. Normalde farklı konulara dağılarak gün sonunda tükenen enerjimiz bu dönemde tükenmeyecek, tam aksine canlanacağız ve neredeyse tüm gün boyunca yenilenmiş hissedeceğiz. Bu enerjiyi doğru şekilde yönlendirmemizde yarar var.

Bu dönemde ayrıca kendimizi daha sabırsız hissedebilir ve bir an önce istediklerimizi elde etmek için risk almaya başlayabiliriz. Ancak Güneş enerjisinin sıcaklığına ve Vesta asteroidinin desteğine kanıp da kendinizi riske atmamalısınız çünkü aksi takdirde sonradan pişman olabilirsiniz. Bu konuda tuzağa düşmemeye dikkat edin ve enerjinizi çalışmaya yönlendirin.

Güneş – Vesta altıgeninin İkizler ve Aslan burcunda gerçekleşeceğini ifade etmiştik. Bu yüzden bu dönemde İkizler burcunun etkisiyle çok yönlü olacağımızı söylemek mümkün. Aynı zamanda farklı işlerle uğraşabilecek ve her birini de başarıyla tamamlayacağız. Bu noktada Aslan burcunun etkisi ile hırs olacak. Bu da önümüzdeki dönemde hobilerden ya da ilgi alanlarından para kazanma isteğini arttırabilir; bu konuda kendinizden emin olmadan ticarete atılmamanızda fayda var.

Bu hafta, Güneş ile Vesta arasında oluşacak altıgenin bizi etkisi altına aldığı dönemde kendimizi bir şeylere adamaya, fedakarlık yapmaya da meyilli olacağız. Becerilerimizin artmasının yanı sıra yaratıcı enerjimizin de artacağını söylemek mümkün. Enerjimizin genel anlamda artmasıyla hayatımızdaki sosyal ilişkiler de artacak çünkü arkadaşlara ve aile üyelerine daha fazla vakit ayırmaya başlayacağız.

Son olarak bu dönemin iş anlaşmaları, emlak alım satımları, proje teslimleri, sunumlar için de çok uygun olacağını söyleyebiliriz. Pratik fikirler sayesinde hayatımızın kolaylaşacağı ve kendimizi çok daha canlı hissedeceğimiz bu zaman diliminin tadını çıkartmaya bakın ve yarım kalan işlerinizi tamamlayın. İlerleme, iş birliği ve motivasyon için kusursuz bir dönem sizi bekliyor.