Haftalık Burç Yorumları- 17 Ocak Haftası

17 Ocak

17 Ocak -23 Ocak haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

17 Ocak -23 Ocak Haftasının Genel Etkileri Neler?

18 Ocak günü Yengeç burcunda yaşanacak olan Dolunay ile sevgi bağı kurduğumuz kişilerle aramızdaki tek bağın sadece sevgi olup olmadığını öğreneceğiz. Aile konuları ön planda olurken Venüs’ün açısı bugün aldığımız kararların doğru ve yanlışlığını bizlere gösterecek. Platonik etkiye sahip Dolunay da duygusal inişler çıkışlar yaşarken hassas süreçlerden geçebiliriz.

Haftanın diğer önemli konusu ise artık Ay düğümlerinin tamamen yer değiştiriyor olması olacak. 18 Ocak itibari ile hayatımızın her alanında maddi ve manevi güven isteyeceğimiz zamanlar. Akrep ve Boğa düğümleri etkisini göstermeye başlayacak. Maddi manevi güven isteğimiz tutku ile bağlı olduğumuz her şeyin önüne geçecek. Daha sabit daha kararlı daha somut olana yürüyeceğiz. Perşembe günü ise Güneş, Kova burcuna geçecek. Pazar günü ise Retro halindeki Merkür, Güneş ile kavuşum yapacak. Geçmişe dair dilek ve niyetlerimizi ortaya dökmek adına önemli bir gün yaşayacağız.

Vedik astrolojisine göre çok önemli bir haftada olacağız. Güneyin kış dönümünün bekçisi fomalhaut ile Jüpiter kavuşacak 12 yılda bir yaşanan bu kavuşumun Cebrail ile bağlantısı olduğu düşünülür. 18 Ocak-22 Ocak arasında özellikle Salı ve Cumartesi günleri neye ihtiyaç duyuyorsanız dua etmek ve ritüeller yapmak adına çok özel zamanlarda olacağız.

17 Ocak -23 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART – 20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar, hafta genelinde Dolunayın etkisi ile aile ve yuva konuları önceliğiniz olacak. Aile bireyleri ve büyükleri ile iletişimde sert tepkiler vermekten uzak durmalısınız. Bu hafta sosyal çevrenizden bazı kişilerle fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün.

Hafta boyunca internet ortamında yapacağınız her türlü işte oldukça dikkatli olmalısınız. Eğitim ve ticari konularda yürüttüğünüz işlerde desteklenirken kariyer hayatınızda önemli fırsatlar elde etmeniz mümkün. Parasal anlamda ise borç alacak vereceklerde yeni planlamalar içine girip sorunlarınızı çözebileceksiniz. Duygusal hayatınızda ise kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İlişkisi olan Koç burçları duygusal yaşamlarında partnerleri ile ilgili beklentilerinin istedikleri gibi olmamasından dolayı ilişkilerini sorguladıkları bir hafta geçirebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar, Dolunayın etkisi yakın çevre ilişkilerinizde düşüncelerinizi ortaya koyduğunuz alanda yaşanacak. Hafta genelinde anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kardeşlerinizle olan iletişimde ve ticari konularda ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Fazlaca duygusal olduğunuz bu günlerde ağzınızdan çıkan her sözcüğe dikkat etmelisiniz. Parasal konularda eş ya da partnerinizin kaynakları gündeminiz olabilir. Ön göremediğiniz masraflar parasal alanda zorlanmalar yaşatabilir.

Hafta genelinde kariyer hayatınızda yeni hedefler belirleyerek önemli fırsatlar yakalamanız mümkün. Uzak mesafelerden beklediğiniz haberler bu hafta gelebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Dolunayın etkisi ile maddi konularınız gündem olacak. Parasal anlamda kayıp yaşamanız mümkün, hafta boyunca para akışınızda yaşayacağınız sorunlar sizleri zorlayabilir.

Duygusal hayatınızda partnerinizle olan iletişimde dikkatli olmalısınız. İlişkisi olmayan İkizler burçları geçmişle bir hesaplaşma içine girebilir. Hafta boyunca sağlık konularında şanslı etkiler alacaksınız. Aile içinde alacağınız haberler keyfinizi bir nebze yerine getirebilir. Bu hafta sorumluluk almanız gereken konular sizleri mental olarak yorabilir. Ticari konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Uzak mesafede yürüttüğünüz işlerde problemlerinizi çözme fırsatı elde edeceksiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Dolunay sizlerin burcunuzda gerçekleşecek dolayısıyla en çok etki alan burç olacaksınız. Sağlıkla ilgili konular gündeminiz olabilir. Fiziksel görüntünüzde değişime gitmek isteyebilirsiniz ancak Retrolar nedeniyle ertelemelisiniz.

İkili ilişkilerinizde hafta boyunca kendi istekleriniz ön planda olurken aile içindeki sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. Bugüne kadar fark etmediğiniz gerçeklerle yüzleşmenizle birlikte geleceğe dönük daha net kararlar alabilirsiniz. Parasal alanda ise önemli bir borcunuza çözüm bulabilirsiniz. Kaynaklarınızı kullanmada dengeli olacaksınız. Kariyer hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerle olan iletişime dikkat etmelisiniz. Bu hafta iş hayatınızdaki bazı kişiler sizi zorlayabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar ( 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar, hafta genelinde bilinçaltınızda bazı yüzleşmeler yaşamanız mümkün. Dolunayın  etkisiyle psikolojik olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz  ya da siz kendiniz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hafta genelinde ruhsal anlamda çok fazla gelgitler yaşayabilirsiniz.

Bu hafta sağlık sorunu yaşayan Aslan burçları sorunlarını çözebilir. Çocuklarınızla ilgili konular hafta genelinde gündem olabilir. Parasal anlamda ise her türlü girişimizde destekleneceksiniz. Duygusal hayatınızda ise partnerinizle olan iletişimde gergin tavırlar sergileyebilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken durumlarda fevri tepkiler verebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başak Burcu

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar, Yengeç burcunda yaşanacak Dolunayın etkisiyle sosyal çevrenizde ve gelecek hedeflerinizde birtakım sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Gelecek kaygısına kapılabilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar bazı konuları netleştirebilir. Ailenizle ilgili konularda Dolunayın etkisi ile daha toleranslı olabilirsiniz, geçmişten kalan sorunları çözebilirsiniz.

Aşk hayatınızda ise güven ihtiyacınız ön planda olurken partnerinizden beklediğiniz destekleri almanız söz konusu olacak ancak zaman zaman kariyerinizle partneriniz arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Hafta boyunca günlük rutinlerinizde daha planlı ve sorumluluk alarak hareket edebilirsiniz. Eğitim konularında yurt dışı işlerinizde yaşayacağınız bazı aksaklıklar olabilir. Bu hafta ev alımı satımı ya da yer değiştirme konuları da ön planda olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL -22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar, Yengeç burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile kariyer hayatınız gündeminiz olacak. Toplumdaki duruşunuzu ve sosyal statünüzü ilgilendiren konularda dönüşüme gidebilirsiniz. Kariyer hayatınızda kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Ancak riskli kararlar vermekten uzak durmalısınız.

Bu hafta aile hayatınızda birtakım krizler yaşayabilirsiniz. Aile içinde ilişkilere ve iletişime dikkat etmelisiniz. Parasal konularda ise elinize geçecek olan fırsatlarda mantıklı kararlar vermelisiniz. Miras ve mal paylaşımından beklediğiniz paralar gelebilir. Duygusal hayatınızda ise geçmiş ilişkilerinizle ilgili duyduklarınız sizleri mutlu edebilir. İlişkisi olan Teraziler partnerleri ile yoğun duygular içinde olabilir. Bu hafta beklediğiniz haberler gelebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM -22 KASIM)

Akrep Burcu

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar, Dolunayın etkisi ile uzak mesafe konularınız, yurt dışı bağlantılı işleriniz, ticari ve hukuksal konularınız ön planda olurken bu alanlarda yaşayacağınız zorlanmalar söz konusu olabilir. Ayrıca aile içindeki hukuksal bir konuda netleşmeler yaşanabilir.

Hafta boyunca yakın çevre ilişkilerinizde yapacağınız plan, proje ve anlaşmalarınızda temkinli olmalısınız. Hafta boyunca beklenmedik masraflarınız gelir ve gider dengenizde iniş çıkışlar yaratabilir. Parasal anlamda kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal hayatınızda partnerinizin çevresiyle ilgili bazı sorunları çözmeniz gerekebilir. Uzak mesafe den beklediğiniz duygusal haberler bu hafta gelebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar (23 KASIM -22 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar, Yengeç burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile finansal anlamda vergi, miras, nafaka, alacak ve borçlar konusunda krizler yaşamanız söz konusu olabilir. Özellikle yapacağınız yatırımlarda beklenmedik gelişmeler krizler yaşayabilirsiniz. Aile içinde mal paylaşımları, toprak ve gayrimenkul alımı satımı söz konusu olabilir. İhtiyaç dışı harcamalar yapmamaya gelir gider dengenizi korumaya özen göstermelisiniz.

Hafta boyunca yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerde aksaklıklar yaşanabilir ve günlük planlarınızda beklenmedik değişimler söz konusu olabilir. Hafta genelinde sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizden önemli destekler alırken duygusal hayatınızda bazı farkındalıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Duygusal beklentilerinizin karşılanmadığını düşünüp ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (23 ARALIK -22 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Dolunayın etkisi ile ikili ilişkilerinizde ve ortaklık konularında bir takım krizler yaşarken bundan sonraki süreçte yolunuza kiminle devam edeceğinize dair kararlar alabilirsiniz. Hafta boyunca geçmişten yarım kalan bir ilişkiniz gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde sizden saklanan bazı konuları öğrenebilir ya da ilişkinizi gizli saklı yürütmek isteyebilirsiniz.

Hafta genelinde para alanınızda önemli fırsatlar elde edebilir gelirlerinizi arttırma yoluna gidebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda diş, diz ve kemiklerinize dikkat etmelisiniz. Önemli anlaşma, sözleşme ve ortaklıklar gündeminiz olabilir ancak imza için Retroların sona ermesini beklemelisiniz. Eğitim ve seyahatleriniz tüm hafta boyunca hız kazanabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar (23 OCAK – 22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar, Dolunayın etkisini sağlık  alanınızda yaşıyor olacaksınız, hafta boyunca sağlığınızla ilgili konularda endişe ve korkularınız artabilir. Ailenizden bazı kişilerin sağlıkları ile ilgilenmenizi gerektiren durumlar oluşabilir.

Perşembe günü itibariyle güneşin sizin burcunuza geçmesiyle hayatınızın her alanında hedeflerinize yoğunlaşmak isteyebilir yaşamınızı değiştirecek önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda sizden saklanan bazı konuların açığa çıkması söz konusu olurken bazı arkadaşlarınızla iletişim sorunları fikir ayrılıkları yaşamanız söz konusu olabilir. Tüm hafta sorumluluklarınız ve iş yükünüz artabilir. İş hayatınıza duygularınızı karıştırmanız söz konusu olabilir. Kariyer hayatınızla ilgili konularda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (23 ŞUBAT – 22 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar, Dolunay aşk hayatınızı ve hayattan keyif aldığınız alanları etkisi altına alacak. Duygusal hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bağınızı koparmakta zorlandığınız bir kişi ile ilgili önemli bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bazı Balık burçları bu dönemde arkadaş olarak gördükleri bir kişiden aşk itirafı duyabilir. Duygusal yaşantınızı ilgilendiren konularda gelecek planları yapabilirsiniz. Bazı Balık burçlarının ise çocukları gündemi olurken çocuklara dair önemli kararlar alabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru içsel bir çatışma yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminiz olabilir. Sosyal çevrenizde geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Parasal anlamda ve kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli destekler alabilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.