İkizler Dönemi Başladı

2020 Yılında İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

2020 yılında hayatınızı veya sevdiğiniz kişilerin hayatını renklendirmek istiyorsanız çaba göstermeniz gerektiğini anlayacağınız bir yıl olabilir. Bu yıl kendi işinize başlayabilir, eğer kendi işinizi yapıyorsanız çok çaba harcamanız koşuluyla işinizi yeni noktalara taşıyabilirsiniz.

Yeni iş fırsatları, kariyer olanakları ya da değerli şeyler alma, mal sahibi olma şansınız söz konusu olabilir. Ancak hiçbir şey altın tabakta gelmeyecektir. Çok çalışmanız, olumsuzluklara rağmen çaba göstermekten vazgeçmemeniz gerekecek. Öğrenci İkizler burçları çok çalışmaları şartıyla, sınavlarda veya rekabet içeren eğitimle ilgili yarışmalarda olumlu sonuçlar elde edebilirler.

 

İKİLİ İLİŞKİLER

Bu yıl ikili ilişkileriniz, işbirlikleriniz veya ortaklıklarınız teste tabi tutuluyor. Yola doğru kişilerle devam edip etmediğinizi sorgulayabilirsiniz. İlişki içerisinde olduğunuz kişilerin sorunlarıyla ilgilenebilir veya ilişkilerde “dost musun düşman mısın?” sorularının oluşmaması için, en güzel cümleleri kullanıp en sempatik halinizi takınmanız gerektiğini anlamanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sizi eleştiren kişilerle karşılaşırsanız, karşı tarafı dinlemenizde ve anlamaya çalışmanızda fayda var. Tartışmalar esnasında, uzun vadeli düşünmeli, politik olabiliyorsanız politik olmalısınız. Ancak harcanan enerjiye değmeyeceğini düşündüğünüz yerlerde noktayı koyabilirsiniz.

2020 ilişkiler hakkında çok şeyler öğreneceğiniz bir yıl olabilir. Haksız suçlamalar nedeniyle akrabalarınızla, bulunduğunuz çevreyle ya da komşularla ilişkilerinizde zor durumda kalabilirsiniz. Bu tür bir durumda kalmamak için gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var. Yıl genelinde sizden yaşça büyük kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir veya sırt ağrılarınızda artış söz konusu olabilir.

 

AŞK VE SEVGİ

Eylül ayının ikinci haftasından itibaren 13 ay boyunca, aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz, çocuklarınızla ilgili konular ve yaratıcılık gerektiren işler açısından oldukça şanslı ve fırsatlara açık günlerde olacaksınız. Mevcut ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilir, yeni aşklara yelken açabilir, çocuklarınızın hayatındaki olumlu gelişmelere sevinebilir veya yaratıcılık gerektiren işlerde açık zihin ve akla dolan ilham sayesinde güzel işler ortaya koyabilirsiniz.

Daha önce zorlandığınız veya sonlandırdığınız ilişkiler söz konusu olursa, bu ilişkileri onarma şansı bulabilir veya bu ilişkilerin yerine koyabileceğiniz olumlu ve şanslı denebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

 

EV VE AİLE

Şans gezegeni Jüpiter’in konumu eylül ortalarına kadar size evinizi, ailenizi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren alanlarda destek verebilir. Ev alım satımı, kiralama, kiracı veya ev arkadaşı bulma gibi konularda farklı seçeneklere kavuşabilirsiniz. Ev almayı düşünürseniz, krediler, borçlar alacaklar veya vergiler konusunda aracı kurumlarla iyi ilişkiler kurmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Düşük fiyata iyi bir ev ya da iyi bir kiracı bulma olasılığınız mevcut. Dekoratif değişiklikler veya tadilat tamirat işleri memnuniyet veren sonuçlar ortaya çıkabilir. Eleştiri ve şikayetlere maruz kalabilirsiniz veya birbiriyle geçinemeyen eşiniz ve aile üyeleriniz arasında denge kurabilmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Mantığıyla hareket eden bir burçsunuz ve objektif yaklaşımlarınız her alanda yolunuzu açacaktır. Eylül ayının ikinci haftasına kadar, ailenizi ve evinizi ilgilendiren alanlarda farklı olanaklara kavuşabilirsiniz. Bazı tarihlerde önemli zorluklar yaşansa da, mutluluğu evinizde yakalayabilirsiniz. Sadece inatçı veya baskın karakterli kişilerle ilişkilere dikkat etmek gerekiyor.

 

İŞ VE SAĞLIK

Haziran ve temmuz ayları, sağlık başlıklı konularda hareketliliğe neden olabilir. Yeni sağlıklı bir yaşamın adımlarını atabilmek amacıyla, diyete ya da spora başlayabilir, sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz gerektiğini fark edebilir, yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

İş arayışınız varsa bazı seçenekler ortaya çıkabilir. Yeni bir iş ortamı, yeni iş arkadaşları, yeni müşteriler ya da iş koşulları kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Maddi başlıklı konularda değişim dönüşüm bu yıl da devam ediyor. Arkadaşlarınız her zaman yanınızda ve sizi desteklemeyi sürdürüyorlar.

İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha hızlı ilerleyebilmek için yeni şeyler  öğrenmek veya bazı yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Özellikle politik, sanatsal, medyatik, suyla bağlantılı ya da yazmaya veya konuşmaya bağlı işlerde çalışan İkizler burçları kariyerlerinde ilerleme sağlayabilirler.

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda önemli gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir. Eviniz ve kariyeriniz arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Olayları akışına bırakmak en iyisi olacaktır.  Aşk hayatınızı veya evliliğinizi destekleyen ya da yenileyen enerjiler size de güç verebilir.

Eylül ayında tekrar evinizi, yaşadığınız yeri, kariyerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Anneniz veya bir aile büyüğünüz bazı tavırlarınızı eleştirebilir veya öfkeli tepkileriniz ilişkilere zarar verebilir.

Evinizle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız, koşullar sizi hızla bu yöne itebilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ise, ani gelişmelere bağlı ani tepkiler vermekten veya ani kararlar almaktan özellikle kaçınmanız gerekiyor.