Juno – Ceres Üçgeni

Bu hafta Yay burcundaki Juno asteroidi ile Koç burcundaki Ceres asteroidi arasında 27 derecelik bir üçgen oluşuyor. Peki bu üçgen hayatımızı nasıl etkileyecek?

Juno ile Ceres asteroitlerinin arasında oluşan üçgen açının öncelikle aşk hayatımızı etkileyeceğini söylemekte fayda var. Bu dönemde tutku, aşk, şefkat ve sevgi gibi duygular ön plana çıkıyor ve hepimizin hayatını değiştirmeye başlıyor diyebiliriz. Acılarımız da mutluluklarımız da bu hafta sevgi ve sevgiye ilişkin konulardan kaynaklanacak.

Juno ile Ceres asteroitlerinin arasında oluşan üçgen açıyı Yay ve Koç burçları yönlendiriyor. Bu da empati duygularımızın zayıflayacağı, kimi isteyip istemememiz gerektiği ile ilgili gözümüze perde ineceği ve karşılıksız aşklara yelken açabileceğimiz anlamına geliyor. Bu da ne yazık ki bu dönemde aşk acıları ile platonik aşkların artacağı sonucuna ulaşmamızı sağlıyor.

Juno ile Ceres’in etkisinin Yay ile Koç burçlarının enerjisiyle desteklenerek ikiye katlanması aynı zamanda tutkumuzun en üst seviyeye ulaşacağı anlamına geliyor. Hırslarımız bu dönemde tavan yapacak. Ayrıca hırslarımız ve tutkularımıza yenik düşeceğimiz için yasak aşkların doğma ihtimali de artıyor.

Bu hafta aslında Juno ve Ceres karşımıza iki seçenek sunacak da diyebiliriz. Bu seçeneklerden biri hırslarımızın ve tutkularımızın esareti altına girerek kendimizi bu yoğun duygulara bırakmak olacak. Bu seçeneğin olumlu ya da olumsuz pek çok sonucu olacağından sonuçlara katlanmamak gibi bir durum söz konusu değil. İkinci seçenek ise sadakat ve kontrol olacak.
Bu dönemde Juno ile Ceres’in size sunduğu seçeneklerden birini seçip yolunuza devam edebilir ve sonuçlarını kendiniz görebilirsiniz. Ancak seçeneklerden hangisi ile yolunuza devam etmeye karar verirseniz verin içinizde bu dönemde özgürlük çanları çalacak. En çok ihtiyaç duyduğunuz şey güven duygusu olacak ve iletişimin artması ile her türlü sosyal ilişki güçlenecek diyebiliriz.

Ayrıca bu dönemde sizi rahatsız eden konuların da son bulacağını söylemek mümkün. Hiç kimse yaralanmak kötü hissetmek istemez ama bu dönemde Ceres ile Juno üçgeni sayesinde kendimizde yaralarımızı sarma gücü bulacağız. Bu da çalkantılı geçen haftanın sonunda ne olursa olsun hepimizin farklı yönlerden güçleneceği anlamına geliyor. Juno – Ceres üçgeninin size sunduğu seçenekleri değerlendirin ve ne yönden güçleneceğinizi bekleyip görün.