Kahve Falında Hangi Sorulara Yanıt Bulamayız?

Kahve Falında Hangi Sorulara Yanıt Bulamayız?
Kahve Falında Hangi Sorulara Yanıt Bulamayız?

Kahve falı kültürü çok eski zamanlardan günümüze kadar gelmiştir. Keyifli sohbetlerin eşlikçisi kahveler içilir ve fal bakmak için fincanlar kapatılır. Türk toplumunda yaygın bir şekilde uygulanan, kahve telvesinde görülen semboller ve hissedilenler ile birlikte fal baktıran kişiye mesajlar verilmesi, kahve falı olarak bilinir. 

Diğer fal türlerinde olduğu gibi kahve falında da insanlar gelecekten haberdar olmak ve olacaklar için bir nevi önceden önlem almak amacı ile kahve falı baktırırlar. Bu esnada da yanıt aramak amacıyla fal öncesinde ve falın bakımı esnasında sorular sorarlar.

Her fal türünde olduğu gibi kahve falında da sorulan sorular önemlidir. Çünkü kahve falında bazı soruların yanıtını almak mümkün değildir. Yazımızın devamında kahve falı baktırırken hangi sorulara yanıt bulamayacağımızı öğrenebilirsiniz.

Kahve Falında Hangi Sorulara Yanıt Bulamayız?

Kahve falında insanlara geçmiş, günümüz ve gelecek ile ilgili mesajlar verilirken bazı sorulara da yanıt bulunabilir. Fakat tahmin edeceğiniz gibi kahve falı baktırırken her sorumuza yanıt almamız mümkün değildir. 

Bu konuda birçok soruyu örnek olarak verebiliriz fakat en önemli olanları kesin cevap gerektiren sorulardır. Bu tarz soruların yanıtlarını kahve falından almamız mümkün değildir. Buna ek olarak spesifik konular içeren sorular da kahve falı baktırırken sorulmaz. 

Eğer sorulursa da herhangi bir yanıt bulunamaz. Bu tarz sorular nedir, aşağıda bazı örneklerini bulabilirsiniz.

*Net bir tarih gerektiren sorular:

  • -Doğacak çocuğumun doğum tarihi ne?
  • -Ölüm tarihim ne?
  • -Evleneceğim tarih ne?
  • -Evleneceğim kişinin ismi ne?
  • -Ailemde büyü var mı?
  • -Evimde muska var mı?
  • -Aradığım define nerede?
  • -Herhangi bir kişinin tam ismi ve soyismi ne?

Bu gibi cevabını net olarak almak istediğiniz soruların cevabını almanız mümkün değildir. 


Kahve falınızı sitemizde yer alan uzman yorumculara online baktırabilir ve size özel yorumlarla gelecekte siz nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz.

Bu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Kahve Falı videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.