Kahve Falında Polis Görmek

kahve-falinda-polis-gormek
kahve-falinda-polis-gormek

Kahve falında polis görmek genel anlamda olumsuz fallar arasında yer alır. Yaşantınız hakkında negatif durumları sembolize eder. Elbette olumlu durumlar için de yorumlanabilir fakat genel olarak alanında uzman yorumcular tarafından kötüye olacaklar için anlamlandırılır.

Kahve Falında Polis Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında polis görmek özellikle iş hayatında yaşanacak olan sıkıntı ve streslere işaret eder. Öyle ki yeni bir iş girişimi yapıldıysa ortaklar ile yaşanacak olan olumsuz durumlara, sıkıntılara yorulur. Maddi ve manevi olarak yaşanacak üzüntü ve sıkıntıya işarettir. Ancak sıkıntıların ardından mutlu ve huzur dolu günler gelecektir. 

Ek olarak bu sembol fal sahibinin büyük bir sorumluluk altına gireceğine de işaret eder. Bununla birlikte iş hayatınıza ve davranışlarınıza olabildiğince dikkat etmelisiniz ve kanun dışı işlere bulaşmamalısınız. Yoksa geri dönüşü olmayan felaketlerin içerisinde girebilirsiniz. Polis sembolü günlük hayatta rakip olduğunuz kişiler varsa bu rakipleriniz en kısa sürede ağır yenilgilere uğrayacağına da yorumlanır.

Kariyerinizde Başarılarınız Artabilir

Kahve falında görülen polis sembolü genel olarak yaşanacak olumsuz durumlara yorumlansa da kimi zamanlarda kişinin başarılarına da işaret eder. Öyle ki bu sembol fal sahibinin iş ve okul hayatındaki başarıları anlamına da gelir. Kariyer hayatınızda yaşanacak olan gelişmeler sonucunda maddi anlamda da yükseleceğinize işaret eder.

Helal Kazanç Anlamına Gelir

Kahve falında polis çıkması, helal kazanç olarak da yorumlanır. Fal sahibinin evine asla haram lokma sokmayan dini bütün bir insan olduğunu simgeler. Fakat bu sembolün yorumlanmasında simgenin nerede görüldüğü de önem taşır.

Örneğin, eğer fal tabağının kenarında belirmişse yakın zamanda çok üzücü haberler alınacağına işarettir. Fal sahibi bu haberlerin etkisinden bir süre kurtulamayacak fakat daha sonra hayatına devam etmesi gerektiğinin farkına varacaktır.

Çalkantılı Bir Özel Hayat Demektir

Falda görülen polis sembolü kişinin özel hayatıyla ilgili yorumlamalara da sahiptir. Bu sembol diğer bir anlamı ile duygusal hayattaki çalkantıları ifade eder. Fal sahibi eşine veya sevgilisine karşı yapacağı bir hatanın telafisine kafa yoracak demektir. Bunu düzeltmek için türlü yollar arayabilirsiniz. Boş bulunarak söylenen bir söz ya da düşünülmeden yapılan bir hareket sonrasında işlerin karışacağı anlamına gelir. Ancak fal sahibi biraz ince düşünerek bu kötü durumun üstesinden gelecektir.

Artan Sorumluluklara İşaret Eder

Kahve falında polis görmek, kimi yorumcular tarafından çok fazla sorumluluk sahibi olduğunuza işaret eder. Hem maddi hem de manevi yönden sorumluluklarınızın artması olumsuz durumlara yol açabilir. Öyle ki bu sorumluluklar sizi daraltabilir ve bir çıkış yolu aramaya başlayabilirsiniz. Özellikle maddi yönden çok fazla sorumluluğunuzun olması sizi yıldırabilir. Bu nedenle yeni kazanç kapıları aramaya başlayabilirsiniz.

Ancak iş hayatınızda hayırlı gelişmeler olabilir. Bu sembol, size biraz da uyarı niteliğindedir. Kolay yoldan para kazanmaktan uzak durmanızı tavsiye eder. Yoksa bu gelen para sizin için pek de hayırlı olmayacak demektir. Kendinizi her anlamda kollamanız gerekmekte çünkü başarılarınızda gözü olan, açığınızı arayan birkaç arkadaşınız olabilir.


Kahve Falında Polis Görmek denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!